Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna samiutenka

Mój facet pisze do byłej

Polecane posty

Gość sama samiusienka
kaskaczek ale niektore kobiety są denne, jak tak mozna.. mnie zalezy glownie na zdobyciu hasla do NK

Kaska-ja jestem z Gorzowa;) Ja też nie popieram "szperania" komuś w jego prywatności,ale nieraz to siła wyższa ;)

"Komiczne - Ty naprawdę jesteś takim debilem, czy tylko się tu usiłujesz popisać? Przecież sama napisała, że nieplanowane, że się nie zabezpieczali, tak więc i on i ona sobie zdawali sprawę, że dzidzia może być" kobiety to tak uwielbiają się oszukiwać :D akurat wpadka przytrafiła się PRZYPADKIEM :P:P w odpowiednim momencie... ale cóż, jak wstawisz 84673643 fotek z dzidzią na NK i facebooka, to jego byłą szlag trafi... co prawda... podczas późniejszego okresu ciąży i po niej, zero seksu.... więc może jednak była jeszcze będzie miała swoje 5 minut :P

Gość sama samiusienka
komiczne a co mnie obchodzi Jego byla, jestem taka szczesliwa:):) nic tego nie zepsuje:D

Gość sama samiusienka
komiczne no badzze czlowiekiem:) ja naprawde sie ciesze ze bede miala dzidzie nigdy nie zrozumiesz jakie to uczucie:)

Gość sama samiusienka
jovitka...no coś Ty:):) to co bylo jest do odkrecenia tymbardziej ze jest dziecko, to najlepszy egzamin dla mlodego taty:)

"komiczne a co mnie obchodzi Jego byla, jestem taka szczesliwa" hmm odpowiedzią, co Cię ona obchodzi jest ten temat... a jesteś szczęśliwa, bo się postarałeś, żeby wyeliminować jego byłą z gry... ale tak jak pisałem - była ma jeszcze szansę się sprawdzić - trudno wytrzymać bez seksu kilka miesięcy :P

Gość sama samiusienka
on tez sie postaral :P a poza tym fakt - obchodzila mnie poki nie zaszlam w ciaze a teraz mam ja gdzies. A seksu jest glodna jak nigdy:) wczoraj sie kochalismy 3 razy:)

Gość sama samiusienka
warrant przeanalizuje Twoje zdanie ok? lubie to ale musisz byc zdesperowana 1. To jest informacja o Tobie - z p. widzenia psychologii 2. "Musisz byc" - tak tak, znasz mnie na wskros, lepiej niz ja sama siebie 3. Masz racje - desperacja moja jedynie moglaby dotyczyc tego ze sa na swiecie tacy ludzie jak Ty ktorzy uwazaja ze dziecko to akt desperacji (i znow informacja o Tobie) 4. Jestes jak otwarta ksiega wiec pilnuj swoich wypowiedzi:D:D

komiczne-Tak sama zmusiła faceta do zrobienia dziecka,przykuła kajdankami do łóżka...Nieraz dzidzia naprawia wiele w związku..Poza tym jak nie masz nic madrego do napisanie to lepiej nic nie pisz.

"obchodzila mnie poki nie zaszlam w ciaze a teraz mam ja gdzies" bo chwilowo zyskałaś przewagę... do czasu... gdy już nie będziesz mogła uprawiać seksu, wtedy ona wkroczy na scenę w blasku chwały, szczupła, nienapęczniała, chętna... cóż, ciesz się swoim czasem, szybko przeminie :P

Gość kaskaczek
Sama - nie przejmuj się komiczne, to taki erotoman teoretyk, który o związkach się wypowiada jak znawca, a sam swojego nie ma ;) To tak jakby Ci ktoś otyły doradzał, jak masz się odżywiać :D A jeżeli się z dzieciątka cieszycie oboje, to niech się zawistne osoby skichają i tyle - naskoczyć Ci mogą ;) Ja o tym początkowo nie wiedziałam, on mi to dopiero po 5 miesiącach powiedział, i mnie totalnie wcięło jak tak można zrobić, kłamać :( Kat - no czasem wyjścia nie ma, tylko coś pogrzebać :D Ale też czasem czego oczy nie widzą, tego sercu nie żal :) Dlatego tej starej poczty ani myślę sprawdzać, na nią się nie loguje wcale, a to z kim i o czym on od 12 lat pisał niech pozostanie tam, gdzie jest :) Odnośnie niej nie dowiem się nic ciekawego, bo oni raczej smsowali niż mailowali, więc do szczęścia mi to niepotrzebne :) Jeju jak się cieszę na ten wyjazd, powiem mu że pracę i problemy zostawiamy w domu, a przez te parę dni tylko to co tu i teraz się liczy :) Mój się tą pracą swoją dołuje strasznie, odstresowanie mu potrzebne, trudno poświęcę się i poszlajam po górach, chociaż nie znoszę, i modlę się o deszcz :p Wolę ten tego no... w pokoju posiedzieć, albo po knajpkach połazić :D Chcemy też na jakieś góralskie dicho iść ;)

...Czyli znawco związków i kobiet jak okaże sie,że ja jestem teraz w ciazy to co? Też akt desperacji? O dziecko staramy sie od ponad pol roku...Na jakies 4 miesiące odpuściliśmy sobie,ze względów zdrowotnych..Kupilismy mieszkanie..I w sumie teraz już tak bardzo nie chcę dziecka ze względów finansowych teraz..Ale jak będzie to przecież nie usunę...I co też desperatka jestem? W związku zawsze są lepsze i gorsze momenty..

Gość sama samiusienka
nie wiem kim jest ten pusty osobnik ale pustki tez mają swoje tzw 5 minut jak to komiczne okreslil dajmy im wyladowac wszystkie frustracje, w zyciu nie wyszlo to moze chociaz tutaj czlowiek o tym powie:)

katiess83 naprawdę nie rozumiesz, czy dla poparcia tezy naginasz fakty? autorka popuszcza w majty ze strachu na każde wspomnienie o jego byłej...pewnego dnia, jak zwykle szpiegując swojego faceta, napotyka na jego rozmowy z byłą... i nagle.. zachodzi w ciążę :D:D cóż za seria zbiegów okoliczności :D

kaska-Ale Wam zazdroszczę tego wyjazdu w góry...Ja byłam jakieś 4 lata temu i to jeszcze z ex...A teraz byliśmy na weekend tylko w kołobrzegu i tak szybki zlecało,że nawet nie poczułam,że tam byłam..A w góry planujemy na sylwestra się wybrać-do Zakopanego chcemy...

"...Nieraz dzidzia naprawia wiele w związku.." To już jest hit- trzeba być naprawdę głupim i niedojrzałym , aby tak sądzić. Dziecko to nie jest żadna karta przetargowa :O

Gość sama samiusienka
warrant no wlasnie w zyciu najczesciej nigdy nie ma tego odpowiedniego momentu. A o pisaniu do bylej dowiedzialam sie niedawno i bylam juz wtedy w ciazy, awantury o brak porzadku i zbyt malo intensywne szukanie pracy tez mialy miejsce juz jak zaszlam w ciaze ale o tym nie wiedzialam awantury sa od ok 3 tygodni czyli juz po tym jak zaszlam w ciaze, czasem tak bywa i juz

autorka bardzo się burzy... ale rozumiem ją, prawda zawsze boli i wkurza najbardziej

Gość sama samiusienka
komiczne burze sie bo jestem w ciazy i zrobilam sie neurotyczna pyskata itp a tak wracajac do rzeczy POWAŻNYCH to mam 26 lat - najlepszy wiek do posiadania potomstwa, stała prace, duze mieszkanie, autko i pomoc rodzicow, czego chciec wiecej:)

Gość kaskaczek
Szkoda że o rozmowach z eks dowiedziała się 2-3 tyg temu, a jest w 5 tygodniu ciąży - to letko przeczy Twojej teorii ;)

"Szkoda że o rozmowach z eks dowiedziała się 2-3 tyg temu, a jest w 5 tygodniu ciąży - to letko przeczy Twojej teorii" słowa, słowa... kobiety na kafe lubią dostosowywać fakty do przedstawianej historii

Gość sama samiusienka
kaskaczek bo tutaj sami pseudo inteligenci i wielcy matematycy.. warrant mielismy problemy co nie znaczy ze nie jest odpowiednim partnerem, inaczej bym go juz dawno zostawila

Gość sama samiusienka
komiczne otrzyj łzy i sie nie kompromituj:)