Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda1212

mężatka dziewica

Polecane posty

Gość do magda1212 - SPRAWDŹ
Niemożliwe, że on nigdy nie był w Agencji ! Jak Ty mu nie dajesz dupy, to musi sobie ulżyć w Agencji. A może on robi TO ze swoją teściową.

Gość iksinski
seksuolog! innego rozwiazania nie widze; albo bardziej drastycznie sprobowac z innym mezczyzna...nie wiem....skoro jzu cie nie podnieca...nie potrafie sobie nawet wyobrazic tej sytuacji, ze jestescie malzenstwem 2 lata amalzenstwo nie zostalo skonsumowane

Gość do magda1212 - POWIEDZ MĘŻOWI
Powiedz mężowi, że jego siusiak nie służy tylko do sikania, ale też do seksu. Bo pewnie on o tym nie wie.

Gość szparek
Bardzo ważna sprawa, nawet według prawa kanonicznego nie jesteście do końca małżeństwem, bo związek nie został skonsumowany. W każdej chwili dostaniecie rozwód i to kościelny. Tak poza tym to jakaś dziwna jesteś, bo myślę, że poród to o wiele większy ból. Przykro mi to stwierdzić, ale Twój Chłop to jakaś pizda!

Gość magda1212
dla ścisłości: moj mąż nie jest prawiczkiem, ale nigdy nie miał dziewicy przede mną

Gość iksinski
moze problem lezy wlasnie po stronie emza, ze ma problemy ze wzwodem np, stulejka....jakis uraz psychiczny...n

Gość magda1212 do wszystkich
Nie mogę iść do seksuologa. Przecież nie pokażę obcemu facetowi swojej gołej cipy.

Gość magda1212
o rozwodzie niemyślę: małżeństwo to nie tylko seks. A tak poza tym mamy tylko ślub cywilny

Gość do magda1212
Zapytaj się swojego męża, kiedy przestał być prawiczkiem.

Gość magda1212
nie podszywać się łobuzy!!!!!!!!

Gość magda1212 do szparek
Co to ma znaczyć. Dlaczego kościół ma się wtrącać do tego, czy daję dupy mojemu mężowi ?

Gość magda1212
Ten wyzej to podszyw. Tak moj maz jest jeszcze prawiczkiem. Wszystkie mity, ze chodzi na boki obalam sama, a tlumacze je sobie w ten sposob, ze jesli by To zrobil w Agencji bedac ze mna, to by wczesniej czy pozniej chcial To zrobic wreszcie ze mna, a on nadal NIC

Gość szparek
Widać czas jest bliski i szykuje się kolejne niepokalane poczęcie.

Gość hujogniot
sama sobie odpowiedziałaś na pytanie - problem jest w twojej psychice trudna rada ale jeśli Ci zależy na waszym związku to musisz rozwiązać ten problem nie wiem niech cię mąż schla do nieprzytomności, a sam tylko parę łyków żeby mu smród wódy nie przeszkadzał jak już będziesz leżeć jak kłoda niech ci wreszcie rozpierdoli cipę bez oporów ... tylko niech najpierw posmaruje mocno kutasa żelem

Napiszę tylko tyle POCHWICA. Przeszłam przez to, też byłam mężatką dziewicą ;) Też był to dla nas ogromny szok, że tak nam się chce tego seksu, a tu się nie da... I ginekologów mnie badało dwóch, każdy uważa, że wszystko w porządku pod kątem anatomicznym i każdy sugerował problem w psychice czyli pochwicę właśnie. Wpisz w google Andrzej Setman i szukaj jego forum.

Gość niedziewica niemezatka
mnie tez bardzo bolalo, potwornie bym powiedziala, ale po paru nieudanych probach chlopak popiescil mnie porzadnie, potem przystapil do rzeczy:P znow baaardzo bolalo ale po prostu kazal mi zacisnac zeby i wszedl we mnie jednym ruchem, zabolalo jak sam skurwysyn:P ale w ten sposob nie jestem juz dziewica, bo tak to bym sie meczyla dalej:]

Gość kyz
jezeli przez 2 lata nie rozwiazali sami tego problemu to bez pomocy specjalisty-seksuologa nie da rady; zreszta mezowi chyba ten stan rzeczy nie przeszkadza, takie wrazenie odnosze

Gość nie chce mi sie czytać
wszystkich wpisów, oraz nie bardzo wierze, że opisany problem moze byc prawdą ale jesli tak, to podpowadam jesli bardzo boisz sie bólu podczas penetracji kup sobie żel chirurgiczny, znieczuląjący, lignokaina się nazywa, niestety trzeba wyżerbać od lekarza np. ginekologa receptę, chyba ze masz wtyki w jakiejs aptece, kosztuje ok 20 zł za tubę, więc nie dużo, nasmaruj obficie wejscie do pochwy i nałóz palcem do środka, to bezbarwny żel, który stosuje sie przy drobnych zabiegach chirurgicznych, lub np. tatuazach, facet nakłada koniecznie prezerwatywe, aby jego też nie znieczuliło i jedziecie :-) na kilka nastepnych razy też starczy, gdyby dalej troche bolało, później jak sie "rozpracujesz" będzie łatwiej wejść pozbądź sie dziewictwa nawet jeśli chcesz sie rozwiesć z meżem, bo widać że ono ci ciąży

"I jeszcze pomijając sam seks to martwię się, że nigdy nie będziemy mieć dzieci." Ty nie umiesz wytrzymać bólu przerwania błony, a Ty chcesz dzieci rodzić???

Gość Dobra Radaaaa!!!!!
Hm też na pocżatku mi nie wyszło, miałam wtedy 18 lat. Chyba nie byłam do tego gotowa. Ze stresu byłam spieta strasznie. Ale nic mój chłopak ( teraz mąż) był cudowny i wspolnymi sposobami za drugim razem już super;] Co moge doradzić: - zacząc od winka, nie za duzo, tak do kolacji. -świece i na strój w pomieszczeniu, melodia w tle. -gdy juz robi sie goraca atmosfera po rozebraniu sie...Ty badz na gorze. Niech maż lezy a ty na nim....i ty wsadzaj sobie delikatnie i powili , etapami jego ptaszka do pochwy, pochylaj sie by piescił twoje piersi....i duzo pocałunków... -dalej pojdzie super;]

Gość do MagdaSweet - Twój mąż kocha
On woli iść do Agencji niż robić TO z Tobą. W Agencji dziewczyny pokazują mu swoje bose stopy, a Ty mu nigdy nie pokazujesz bosych stóp. On jest fetyszystą bosych kobiecych stóp.

Gość magda1212
Kotka... ja też tak podejrzewam... czytalam już o tej pochwicy... ale jak np. była odpowiednio nawilżona to udawało sie mojemu mezowi wlozyc palec albo nawet kawalek penisa, wiec moze to sie u mnie wyklucza... ale np. tampona nie potrafie sobie wlozyc

Gość musisz być na gorze!
i sama sobie wkładać ptaszka, bedzie ok!

Gość Pytanie bardzo powazne!!!!!
Umiesz robić sama dobrze? Masturbujesz sie? Problem chyba wkwi w tym ze ty wogole nie znasz swojego ciała!!! No skoro nie umiesz tamponu sobie włozyc...

Gość do magda1212
To idź teraz kuchni. Weź banana i kiełbasę. Napisz czy banan albo kiełbasa weszły bez problemu do Twojej cipy.

Gość magda1212
Nie masturbuję się bo to grzech.

Gość Satinovaaaaa
Przecież seks to bardzo duże pokazanie miłości. Sam fakt, że bliżej ciałem już nie można być jest po prostu piękny, więc troszkę Cię nie rozumiem. Brak Wam temperamentów? Przecież nie można ograniczać swojego życia tylko przez ból. A nie pomyślałaś kiedyś, że ten ból jest troche inny niż te zwykłe, codzienne, skrzywdzące? Że jest PO PROSTU PIĘKNY? Przy moim pierwszy razie, kiedy już doszło do tego, byłam uryczana, łzy mi ciekły jedna za drugą. i przysięgam, że TYLKO dlatego, że byłam wzruszona i szczęśliwa. Oboje byliśmy tacy zdenerwowani (to był nasz wspólny 1 raz) , poruszeni. On o mnie tak dbał, patrzył na mnie... idealna pozycja na 1 raz to ta zwykła, misjonarska. Nigdy tego nie zapomnimy... to była jedna z najpiękniejszych chwil w naszym życiu. Często ją wspominamy