Gość Avy21 Napisano Grudzień 7, 2012 Witam mam do sprzedania recepte na TRZY opakowania MIDIANY. Recepta wystawiona 15.11.2012. Cena za recepte 30 zl. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość oliwaaa Napisano Grudzień 22, 2012 WItam. Biorę już trzecie opakowanie tabletek Midiana, jednak dzis wezme ostatnią tabletke, a nie mam recepty na kolejne opakowanie. Moj lekarz bedzie przyjmował dopiero 2 stycznia, a to juz dla mnie za pozno. Czy dostane gdzies te tabletki bez recepty? Czy moge np zrobic sobie miesieczna przerwe w ich zazywaniu, czy bede miala pozniej jakies problemy zeby wrocic do ich stosowania? prosze o szybka odpowiedz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Cruella_De_Mon 0 Napisano Grudzień 27, 2012 chhh, biorę Midianę od Wigilii. Wcześniej przez 4 lata stosowałam plastry EVRA, ale musiałam zmienić ze względu na plamienia śródcykliczne, a właściwie krwawienia, które potrafiły trwać przez tydzień lub dłużej + potem krwawienie z odstawienia tydzień. Więc wychodziło mi 14 dni z podpaską. Poza tym w ostatnich miesiącach stosowania prócz plamień ból dołu brzucha, gorzej niż przy okresie. Libido równe zeru. Sex mógłby nie istnieć, ale nie wiem, czy to przez EVRĘ, czy po prostu jestem zimna ryba, bo jak zaczęłam współżyć to brałam już EVRĘ. Boję się trochę tabsów, zwłaszcza, że już przyzwyczaiłam się do plastrów. W ogóle to mam wątpliwości, czy dobrze zaczęłam je brać. Po ostatnim plastrze gin kazał mi zrobić 7 dni przerwy i wziąć pierwszego tabsa w dzień, w którym przyklejałam pierwszego plastra... Dziś biorę czwartą tabletkę i co? Ciężko mi powiedzieć, czy są to skutki uboczne, czy sobie wkręcam, ale drugi dzień czuję taką senność i osłabienie, że mogłabym spać na stojąco. Zastanawiam się, czy to efekt rozluźnienia po świętach, czy to tabsy. Poza tym od dziś mdłości, mdłości i jeszcze raz mdłości. Ale może to i na dobre- nie będę czuć się jak balon - tak jak w ostatnich miesiącach stosowania EVRY. 3mcie kciuki żeby było dobrze, bo straszna ze mnie panikara, a muszę jakoś się zabezpieczać, bo nie mogę sobie jeszcze pozwolić na dziecko...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kach0908 Napisano Luty 3, 2013 Midiana to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne, brałam je tylko przez 4 dni i zrezygnowałam bo mnie całe dnie brzuch bolał,a najbardziej jak zbliżała się godzina brania kolejnej tabletki. Do dupy z taką antykoncepcją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jami666 Napisano Luty 17, 2013 ja brałam około 6 miesięcy i żadnych dolegliwości nie miała, odpukać :) obecnie już nie zażywam, a mam jeszcze trzy opakowania, jakaś dziewczyna zainteresowana - mój mail smarta1@poczta.fm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hffjhhgf Napisano Marzec 20, 2013 hej:) mam do sprzedania 1 opakowanie MIDIANA bo zmianialam na inne . moj mail: galaxy37@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta56385093756tt Napisano Kwiecień 15, 2013 gdzie najtaniej kupić Midiane we Wrocławiu? pliiisss! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość marta56385093756tt Napisano Kwiecień 15, 2013 gdzie najtaniej kupić Midiane we Wrocławiu? pliiisss! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasia2611b Napisano Maj 5, 2013 Hej A ja Wam powiem tyle, że po Midianie robią mi się afty w buzi! Masakra od kiedy zaczęłam je brac, czyli już pół roku, mam ciągle ranki w buzi Probowalam wszystkiego Aż odstawilam tabletki i spoój A w dodatku mój popęd... tzn. jaki popęd I jeszcze na dokładkę żylaki na nogach mi się zrobiły Brałam w ciągu swego życia ok 6 różnych rodzajów tabletek Najgorsze skutki miała Midiana. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość PAt356674 Napisano Maj 16, 2013 Brałam prawie pół roku Daylette, ale miałam po nich straszne wachania nastrojów i stwierdziłam, że zmienię tabletki. Lekarz przepisał mi Midiane, ale obawiam się skutków ubocznych. Zwłaszcza, że mam bóle migrenowe, które przy braniu tych tabletek mogą dojść do udaru. A ponadto mam wysoki poziom potasu, a w ulotce pisze, że trzeba to skonsultować z lekarzem , ale juz nie jest napisane przy jakich stężeniach nie można ich brać. Wydałam na nie 38 zł i dziś muszę wziąć pierwszą, ale strasznie się boję o ten udar.. Pomóżcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Maj 23, 2013 Hej na mnie żle działa straciłam apetyt na seks nawet nie to wkurza jak mój partner proponuje,żle się czuję jestem zmęczona osłabiona nie do życia .Zastanawiam się czy nie zmienić . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość LinaKaro18 Napisano Maj 31, 2013 ja dołączam do grona pozytywnych opinii o Midianie! zaczynam właśnie 3 opakowanie tabletek i jestem mega zadowolona. cera jest ładna ( pomijając dni w czasie okresu niestety, ale kilka drobnych pryszczyków nie zaszkodzi : )), poza tym ochota na seks nie maleje, a nawet odwrotnie, mój chłopak jest tym faktem zachwycony :D nie odczuwam żadnego bólu, nie tyję a do tego wszystkiego urosły mi piersi! szczerze powiem, REWELACJA : ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 11, 2013 ja biorę Midiane już prawie rok, są to moje pierwsze tabletki antykoncepcyjne ale jestem zadowolona. Miałam problemy z trądzikiem, ale od kiedy stosuje te tabletki wszystko minęło jak ręką odjął. Cykle są regularne, co prawda na początku okresu boli trochę brzuch ale każdy reaguje na to inaczej. Nie przytyłam, nie miałam boli głowy ani nic podobnego. Przyznaje, że libido trochę spadło ale ogólnie jestem z tych tabletek bardzo zadowolona :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 14, 2013 Hej! Mam ogromny problem z włosami, wypadają mi garściami i lekki trądzik, mam też podwyższony testosteron.Ginekolog zapisał mi Midiane , ale mam pewne obawy bo w ulotce nic nie pisze, że obniża testosteron i że hamuje wypadanie włosów, więc nie wiem, czy warto to brać.Błagam dziewczyny o pomoc.Czy któraś z was też ma taki problem z podwyższonym testosteronem i z wypadającymi włosami? Czy ten lek jest pomocny przy tego typu problemach? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika323 Napisano Czerwiec 14, 2013 Hej! Przedwczoraj zaczęłam stosować właśnie Midianę. Dodam że to moje pierwsze tabsy. Spodziewałam się delikatnego przebiegu okresu, ale miesiaczka wygląda normalnie tak jak zawsze. Nie wiem czy to normalne? Dopiero drugi dzień przyjmuję tabletki, ale po prostu mnie to troszkę zaniepokoiło. Czy któraś miała coś podobnego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewelkapir89 Napisano Czerwiec 24, 2013 Mam zacząć łykać Midianę za tydzień i bardzo się obawiam, ponieważ naczytałam się złych opinii. Teraz aktualnie biorę cilest ale niestety go wycofali i lekarz zmienił na Midianę. Czy ktoś też przechodził z cilestu na midianę? proszę o opinie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Juma123 Napisano Czerwiec 24, 2013 Ja od jutra zaczynam brać Midianę. Wcześniej przez 4 lata brałam Cilest, troszkę zaniepokoiła mnie informacja o jego wycofaniu ponieważ byłam do nich przyzwyczajona i odpowiadała mi ich cena. Midiana jest niestety droższa :( Przez pierwszy miesiąc brania Cilestu czułam się okropnie, bóle głowy, mdłości, plamienie, zdecydowanie zmniejszyło się libido :( Mam nadzieje, że nie powtórzy sie to przy Midianie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2013 ja biorę midianę od około trzech tygodni i jestem zadowolona. żadnych skutków ubocznych ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość frykass Napisano Czerwiec 24, 2013 Biorę Midianę od jakichś 2 tygodni, są to moje drugie tabletki, wcześniej brałam Cilest, lecz niestety został on wycofany z polskich aptek, a szkoda, bo bardzo go sobie chwaliłam. Pierwsze dni brania Midiany były straszne, miałam okropne mdłości, zawroty głowy, czułam się fatalnie, bez jakichkolwiek chęci do życia, chciałam już zrezygnować z tych tabletek, lecz stwierdziłam, że zobaczę, a nuż po kilku tabletkach sytuacja się unormuje i miałam rację :) teraz czuję się dobrze, cera się poprawiła, nie odczuwam żadnych skutków ubocznych. Warto przemęczyć się te kilka dni by zobaczyć czy nasz organizm zaakceptuje dane tabletki, wiadomo są to hormony więc nie musi być fantastycznie od pierwszej tabletki, ale z czasem wszystko się stabilizuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika323 Napisano Czerwiec 25, 2013 ja jestem juz po 12 tabletkach. nie odczuwam żadnych efektow ubocznych, oprócz tego że okres mi sie nie kończy. Wiem że to plamienia jednak martwi mnie to ze wogóle nie ustępują :(( nie jest to specjalnie silne, ale powoli zaczyna być denerwujące. Są to moje pierwsze tabletki. Czy któraś miała podobnie? Bo zaczynam się martwić :((((((((((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juma123 Napisano Czerwiec 25, 2013 monika323 ja miałam tak samo przy cilescie. plamiłam cały miesiac. potem wszystko sie unormowało:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość monika323 Napisano Czerwiec 25, 2013 mam nadzieję że u mnie będzie w takim razie tak samo :) dziękuje. uspokoiłaś mnie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasia1_88 Napisano Czerwiec 26, 2013 Hej, Mam pytanie co do zażywania mediany. Brałam d*phaston na wywołanie okresu. Okres dostałam 3 dnia po skończeniu opakowania ( 15.06.2013) a koniec miesiączki (19,06,2013). Teraz ginekolog przepisał mi właśnie mediane ( na uregulowanie), tylko nie do końca go zrozumiałam co do zażywania. 1-szą tabletkę mam zażyć 15-go dnia cyklu czyli (29,06,2013), Z następnego opakowania 1-szą tabletkę mam zażyć podczas pierwszego dnia okresu. Czy tak na pewno można brać tabletki jeżeli chodzi głównie o uregulowanie okresu?? Z góry dzięki za sensowną odpowiedź. Pozdrawiam, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zysia135 Napisano Czerwiec 27, 2013 Hej, właśnie wróciłam od ginekologa. Chciałam tylko receptę na cilest,ale niestety się okazało,że wycofali.. :( a szkoda,bo był ok. Teraz przepisał mi MIDIANĘ i powiedział,że mam ją zacząć brać jak dostanę w najbliższych dniach okres (mam nie robić 7-dniowej przerwy,ponieważ są to nowe tabletki dla mnie). Normalnie miałabym brać cilest w środę (po 7-dniowej przerwie),ale z tego co on mówił to mam wziąć pierwszą tabletkę MIDIANĘ jak dostanę okres czyli za około 2dni... Troszkę to dla mnie dziwne,ale pewnie on ma rację,bo to w końcu lekarz :D Mieliście podobną sytuację? Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość juma123 Napisano Czerwiec 27, 2013 zysia135 ja tez tak miałam. ginekolog kazał mi zażyć tabletkę w pierwszym dniu okresu, tłumaczył ,że przy zmianie pigułek nienależny robić siedmiodniowej przerwy. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 28, 2013 ja właśnie mam podobną sytuację.. około roku brałam Cilest i niestety nagle wycofali go z aptek, a byłam już po 7 dniowej przerwie (w której wystąpił okres) i lekarz przepisał mi Midianę. Po tej przerwie od razu w pt wzięłam 1 tabletkę Midiany i troszkę źle się czułam.. bolała mnie głowa, miałam nudności, nie miałam plamień, ale z każdym dniem było coraz lepiej . :) mam teraz małą obawę, bo lekarz nic mi nie powiedział o dodatkowym zabezpieczeniu, bo stwierdził, że to nie potrzebne skoro nigdy żadnej tabletki nie zapomniałam, ani nie miałam wymiotów.. ale obawa jest.. skończyłam teraz opakowanie i czekam na okres... Myślicie, że jest jakieś prawdopodobieństwo, żeby w tę ciążę zaszła? Pozdrawiam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zysia135 Napisano Czerwiec 29, 2013 Jak spytałam się ginekologa dlaczego mam nie robić tej przerwy przy zmianie tabletek na inne to powiedział,że będę miała wtedy większą pewność i nie będzie potrzebne inne zabezpieczenie przez pierwszy tydzień brania ;) Że tak się zazwyczaj robi przy zmianie tabletek :) Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 92Klaudia92 Napisano Lipiec 10, 2013 Witam :) Sprzedam jedno opakowanie leku Midiana, oczywiście nowe, kupione tydzień temu, ważne do kwietnia 2014 roku. Możliwy odbiór osobisty w Łodzi - śródmieście lub wysyłka. Zainteresowanych proszę o kontakt : niunia_12345@wp.pl Pozdrawiam serdecznie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka96 0 Napisano Lipiec 11, 2013 Witam dziewczyny ;) Byłam dzisiaj u ginekologa i dostałam receptę na Midiana. Wcześniej brałam Cilest. Mam do Was pytanie,ponieważ zostało mi chyba 5 tabletek Cilestu i muszę zrobić 7-dniową przerwę i później mam zacząć brać Midiana po tych 7 dniach ? Trochę się boję tych tabletek,bo naczytałam się na forum różnych opinii,ale jak sama nie spróbuję,to się nie dowiem ; ) o Cileście były podobne opinie,jednak działał na mnie dobrze,jedynie pod koniec opakowania miałam bóle jajników. Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 92Klaudia92 Napisano Lipiec 16, 2013 Ogłoszenie już nieaktualne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach