Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mała kobietkaaaaaa

czy mam go przeprosic??????

Polecane posty

Gość SHINE SUN
bede czekac co z tego wyniknie pisz tylko prawde- ze nie odebral - hahahaahahahahahahahaasaaaa

Gość zabkamala
Sun.....,ja juz nad tym czlowiekiem nie zamierzam pracowac,po czesci masz racje z tego co piszesz...,po czesci, Kobietkooo,zadzwon,dowiedz sie,postaw na jedna karte,tak jak ja.Ja sie odezwalam,zapytalam,swoje powiedzialm,on mi przytaknal i teraz wiem ze to KONIEC:(,nie robie juz zadnych ruchow w jego kierunku,na obiadki tez nie zamierzam lazic,bo i po co??Zeby sie zadlawic...:(buuuu.Trzymam za Ciebie kciuki,oby bylo tak jak tego chcesz.A z ta fasola to byl na bank tylko przykrywka,jasne ze teskni za Toba i mysli w rownym stopniu co i Ty o nim:).

Gość Fatamorgana25
SHINE SUN gdyby miał ją w dupie tak jak to napisałaś, to by nie zaczepiał jej smsami... Znam to z autopsji, mój gdy wartował gdy milczałam też po kilku dniach zaczynał wysyłać prowokujące smsy. Najpierw w nich zwalał całą winę na mnie, wyrażał swoją złość, a potem brał mnie na litośc (że np jest strasznie chory:)), albo na podstęp (że musi coś ode mnie odebrać). Nikt się nie lubi przyznawać do błędu, ale jaki sens ma marnowanie urlopu, chwil które mogą razem spędzać skoro od razu widać, że i tak się pogodzą i tak.... Zresztą Shine cytuje coś czego nie rozumiem: " jestem w zwiazku mam wychowanego faceta" Wg mnie związek powinien się opierać na partnerstwie, a nie zastraszaniu i wprowadzaniu rygorów i zasad... Bo taki związek się prędzej czy później rozwali.. żaden facet, kobieta tez presji długo nie wytrzyma...

Gość SHINE SUN
fatamorgano tak w pierwszym ja wyzwal dalej a w drugim ze ma sobie po fasole jechac- hahahahaha no to rzeczywiscie znak :-) :-) z nieba :-)

Gość zabkamala
:)Dobre to,:)

Gość Fatamorgana25
zabkamala dlaczego tak szybko się poddajesz? Zawsze jest szansa, przecież Cię kocha.... Zawsze jest jakieś rozsądne wyjście z każdej sytuacji! Przeanalizuj dogłębnie co możesz zrobić żeby je znaleźć! Ja tam uważam, że dla Was jest szansa...

Gość SHINE SUN
zabka to po jaka cholere piszesz zebys chciala z nim byc? no sama nie wiesz co chcesz , albo jestes albo nie. Wywal go z domu do rodzicow i spokoj . fatamorgana, taaaaaaaa chce spedzac urlop, facet 6 dni spedzil sam i sie dobrze bawil, mial kupe wolnego czasu i pewnie znajomosci mu sie rozwijaly

Gość I macie rację
Więc skoro to takie cud - miód i ultramaryna, to naprawdę nie rozumiem waszego postępowania. Dorośli ludzie, powtórzę DOROŚLI, zachowują sie i postępują inaczej. Znają swoją wartość. Znają wagę swoich słów i kroków. Wiedzą że są dorośli i postępują dojżale. A w waszych wypowiedziach nie widzę tej dojżałości. Ziabkamala, malakobitka ciamila Dzieci, nawet te wasze nicki świadczą o tym jak postępujecie. Pal licho nazwę. Teksty jakie wymieniacie ze sobą. Krótko. W związku zawsze jest dwoje partnerów. Musi być między nimi uczucie. Muszą się szanować. Muszą tolerować się nawzajem ( oczywiście mam na myśli przyzwoite sprawy, nie mówię o tolerowaniu świńst ) W związku czasem jedna osoba musi stać się bardzo dorosła i odpowiedzialna za dalsze istnienie tego związku. Oczywiście jeżeli zależy jej na partnerze. Czasem drobna sprzeczka czy t.zw. robienie na złość babci daje niezamiezone efekty tak jak wasze historie. Unoszenie się FAŁSZYWYM HONOREM to tak jak z tym FAŁSZYWYM WSTYDEM. Musicie wybrać. Czy ten facet to wasz jedyny i wymażony, czy to taki na zabicie czsu by nie być sama. Jeżeli to ten "JEDYNY" to walę do niego jak w dym i biorę go. BO ON JEST MÓJ INIE DAM GO INNEJ. Jeżeli to tylko zapchaj dziura to nie bijcie piany. zabka mała nie wiem co jest miedzy tobą a tym twoim-nie twoim facetem. Jak zaprosił na obiad to widać że coś czuje do Ciebie. Też jest głupi i boi się powiedzieć prawdę żeby mu korona ze łba nie spadła. Też się unosi fałszywą dumą i honorem. Dlatego p[iszę że jesteście niedorośli tylko dzieci. DOROŚNIJCIE

Gość SHINE SUN
fata..... my jestesmy juz dlugo :-P

Gość Fatamorgana25
gdy facet ma w dupie kobietę i chce zakończyć związek to się odcina totalnie i nie wykonuje już żadnego ruchu. On na nią nawrzeszczał w smsie bo w jego mniemaniu to Ona jest winna całej awantury i jest rozczarowany, że tyle dni milczała i go zlewała, stąd taka postawa. Dlatego fakt faktem uświadomić mu jego podłe zachowanie trzeba i żądać kategorycznych zmian zachowań na przyszłość

Gość SHINE SUN
do i macie racje, ale dlaczego to one musza wyciagac pierwsze reke???????????????????? a co z tymi gogusiami? one dla nich na to wyglada ze sa nikim

Gość SHINE SUN
juz sie nie moge doczekac wieczora :-) autorko kiedy nam oznajmisz ta wspaniala decyzje???????? hehehehe nie dzwon bo i tak nie odbierze, moge sie nawet zalozyc a i tak jestes przegana u jego starych, pewnie tak cie tam oczernil, ze oni beda na ciebie krzywo patrzeli :-) daj sobie spokoj no

Gość SHINE SUN
zabka sama nie wie czego chce dlatego tak pierdoli

Gość SHINE SUN
chyba zaloze nowy topic i zrobie zakady:-P pogodza sie czy nie :-P hehehehehehe

Gość SHINE SUN
kobieta nam znikla, moze juz dzwoni? :-P

Gość mała kobietkaaaaaa
Shine, jestem, poprostu czytam tą dyskusję jaka się rozwinęła, nie jeszcze nie zadzwoniłam, poczekam, dam mu jeszcze godzine, połtorej.I nie wysmiewaj mnie. Jak nie odpisze to zadzwonie. Powiedz mi, po co mam nie dzwonic i dalej życ w nieświadomosci? nie roumiesz, że ja go pierwsza nie chce przepraszac? Chce zakonczyc ta cisze, i moze sie jeszcze pogodzic jak bedzie chciał. Ja przez te 6 dni, źle sie czułam , płakałam itp. Nie chce jeszcze przez kolejne dni tak sie czuc. Shine, grzeczniej troche sie odzywaj

Gość mała kobietkaaaaaa
trochę sie boje tego tel , ciekawe jak sie nam ta rozmowa potoczy ehhhh

Gość SHINE SUN
nie potoczy sie bo go nie odbierze, radze ci jeszcze raz nie kompromituj sie zobaczysz ze za pare dni jak mu zalezy to sie odezwie pierwszy

Gość SHINE SUN
ON MA CIE W DUPIE,NIE DOPOWIEDZIAL NA TWOJEGO SMSA!!!!!!!!!!!!!!! CZEMU MU ULATWIASZ, JAK TERAZ ZADZWONISZ TO ON SIE NIE ZMIENI, DALEJ CIE BEDZIE TAK TRAKTOWAL !!!!!!!!! MNOZE JAK NAPISZE DUZYMI LITERAMI TO DOTRZE

Gość SHINE SUN
ZABA I FOTO.......ZLE RADZA, SAME SA PEWNIE W TAKIM TOKSYCZNYM ZWIAZKU JAK TY TERAZ JESTES KOBIETO TWOJ FACET : *UDERZYL CIE * WYZYWA OD SWIN, KUREW * MA JAKIES BABY W TELEFONIE NA HUJ ZA NIM CHODZISZ?\ KREW MNIE ZALEWA

Gość SHINE SUN
NO NIE ODPISAL CI , ZROZUM I GO OLEJ, BLAGAM NIE DZWON!!!!!! MOWIE TO DLA TWOJEGO DOBRA!!!!!! NIE DZWON NIE DZWON BO WSZYSTKO SPIERDOLISZ

Gość zabkamala
Shine.-pzreczytalas caly topic??Kurwa kobieto,ja tez jestem ostra babka,spoko,nie lazie,nie mialcze i nie prosze!!!!Jestem z nim 3lata,kocham go zajebiscie,ale skoro nie mozemy sie dogadac,a tym barzdiej ze on nie chce,to co amm latac za nim??A do rodzicow go nie wywale,bo do rodzicow ammay ponad 2000km!Sama pierdolisz glupoty kobieto!Ja wiem ze chce z nim byc,on twierdzi ze mnie kocha!ok,ale po huj sie nie odzywa i chce sie wyprowadzic??Shine,a co Ty bys zrobila teraz,jakby Twoj man pow ze chce sie wyniesc??ze to koniec was??Pewnie bys latala za nim.Ja pomomo tego ze go kocham,blagac nie zamiarzam!! Kobietkooo-a teraz z innej beczki-Od ok 3tyg prosze go o masaz,i doprosic sie nie moglam,bo zmeczony,bo juz pozno itd,ok,Wiec przestalam prosic,bylo ok az do klutni tydz temu-beznadziejnej zreszta,a on teraz sie mnie pyta czy chce m,asaz.Wez i ich zrozum,tu sie wyprowadza,tu na obiad ,a teraz masaz:-o.Shine i kto tu pierdoli jak potluczony????

Gość SHINE SUN
JUZ TYLE DALAS RADE, CO CI SZKODZI JESZCZE KILKA DNI, A ZOBACZYSZ ZE FACET BEDZIE JADL CI Z REKI - NO LUDZIE POMOZCIE MI JEJ PRZETLUMACZYC

Gość SHINE SUN
zabo ja bym go wywalila na zbity pysk skoro jest ci z nim zle albo dala ultimatum - masz tydzien na znalezienie mieszkania i reszta mnie gowno obchodzi, skoro ze mna nie chcesz gadac to spierdalaj i po sprawie a ty masz dziwna postawe, sama nie wiesz czego chcesz jestes taka sama jak on

Gość zabkamala
shine-Ja nie nazwalabym swego zwiazku toksyczny.....,pozatym pisalm ze koniec miedzy nam.Shine,po czesci przyznaje Ci racje,powiem Ci,ze kiedys tez bylam taka cwaniara jak Ty:).Ex -meza wypierdolilam z domu w samych kapciuchach:),Ale teraz jest inaczej,moze temu ze bardzo kocham i pamietam tez o dobrych chwilach?A co ty bys teraz zrobila jak by Twoj pow ze KONIEC?Pewnie nic,pomimo ze bys go kochala to nic kompletnie,chyab blagac go nie bezdiesz?Tak jak ja nic ,wiec nierozumie czego sie czepiasz mnie???:) A skoro jestes taka znawca,to powiedz mi cos---wczoraj kolezanka klocila sie ze swoim facetem-od kliku dni kaze mu sie wyniessc<ona38,on 45lat>,a on ze nie,wiec ona wczoraj do niego wypierdalaj,mam cie dosc ,a on ze nie i huj.Wiec co ma lsaka zrobic??

Gość SHINE SUN
ja bym swojego wywalial na zbity pysk i mowie to serio, a twoja koleanka niech zadzwoni po policje, zalezy kogo to mieszkanie jest, juz ja bym go wywaliala, ciuchy na zew jakby byl w pracy i zamki pozmieniala

Gość SHINE SUN
no widzisz zabo, zgadzasz sie ze mna to teraz pomoz mi przemowic do kobiety zeby nie robila glupstwa

Gość zabkamala
Shine,ehhh,to nie jest do konca tak jak Ci sie wydaje....,nie da sie calego 3-letniego zwiazku opisac w kilku postach na forum:(,A co do kobietki to niech sama podejmie decyzje,ja kiedys tez wyciagalam reke,ale teraz pow dosc,olalam go i jest jak jest.Ja jej pislam zeby zaczekala,ale jesli ona uwaza ze lepeij ajk zadzwoni,to niech dzwoni,wreszcie sie przekona jak jest naprawde i na zcym stoi-tutaj ja w pelni rozumiem. Dziewczyny wybaczcie literowki

Gość SHINE SUN
No dobra laski jestem stara qrwa. nie ma co ukrywać dmucham was w jajo i jaram dla pucu. HAHAHAHAHAHAHA

Gość zabkamala
Kobietkoooo-daj znac co i jak ok,Pozdrawiam Cie i zycze zeby blagal Cie o wybaczenie:)