Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość faficzka2009

Co kupić na urodziny chrześniaka?

Polecane posty

Gość faficzka2009

Mam mocno ograniczony budżet, a za tydzień jest imprezka z okazji 2 urodzin mojego chrześniaka, który jest w dodatku synem mojego brata. Kompletnie nie wiem co mu kupić, widuje go raz/dwa razy na rok i wiem tylko, ze lubi jak wszystko gra, świeci i piszczy, oraz standardowo samochody. Poradźcie

Gość Anna Aleksandra
A ja bym kupiła książeczkę. Już tłumaczę dlaczego :) Po pierwsze można znaleźć całkiem niedrogą a fajną, po drugie - dziecko nawet jeżeli w danym wieku nie lubi książek to z pewnością za jakiś czas mu podpasują :), a po trzecie - jeśli napiszesz dedykację to po latach miło się bierze do ręki takie prezenty :) Możesz dokupić jakieś autko itp. i będzie jak znalazł :)

Gość podrozniczka20
TRZEBA BYLO ODKLADAC.dOBRZE WIESZ (TAKA MAM NADZIEJEDROGA CHRZESTNO)ZE PAMIETASZ KIEDY TWOJ CHRZESNIAK MA URODZINY.300zl MINIMUN DLA CHRZESNIAKA.nIE ROB SOBIE WSTYDU CO CI RODZICE SOBIE O TOB IE POMYSLA!!!

Dużo zależy ile masz dokładnie kasy ;) Super duże auto,klocki,książeczka - mogą to być baśnie albo taka co oddaje głosy, puzzle (oczywiście wielkie,odpowiednie do wieku), zabawki do wanny.

nie wyobrazam sobie widywac chrzesniaka tak rzadko, a na dodatek nie odłozyc pieniędzy na jakis fajny prezent.... i jeszcze nie wiedziec o jakim prezencie marzy...

Gość zona ...........
nie przesadzajcie z tymi prezentami i odkladaniem forsy juz duzo wczesniej.:O Mysmy kupili jakas ksiazke...cos jak encykopedia dla dzieci ...nie pamietam dokladnie.....i nie pytalam czy lubi czy nie. Uznalam ze przyda mu sie i tyle. Jak chce miec wymarzone prezenty za Bog wie ile to niech rodzice mu kupia badz babcia.....

prezent wcale nie musi byc drogi, wazny jest pomysl. ja bym stawiala raczej na ksiazeczke, puzzle, plasteline, klocki itp. moze teraz sie tym nie bawi ale w niedlugim czasie zapewne zacznie. albo jakis samochodzik. moj 2,5 latek wlasnie tym sie glownie bawi. jeszcze moglabys mu kupic jakies dvd z fajna bajka jesli on lubi jakies postaci z bajki. np. moj lubi Autka.

Gość zona ...........
ajjjj przeciez to 2 urodziny:D..ksiazka odpada kup jakas zabawke wlasnie taka jak pisalas...taka ktora duzo "krzyku" robi:)

wezcie nie przesadzajcie i nie wymagajcie Bog wie czego od chrzestnych. fajnie by bylo gdyby chrzestny/a widywali czesciej dziecko, spedzali z nim troche czasu, jakies wyjscie na lody razem czy do ewsolego miasteczka. i to sie bardziej liczy niz prezenty. prezent moze byc mala duperelka jak sie wie ze dziecku sie spodoba. moj male machboxy i hotwheels zbiera i cieszy sie jak dostanie od kogos.

Ja się dołączam do pytania. Nie wiem co kupić chrześniakowi na roczek, który jest za miesiąc. Na dodatek mam duże szanse na to, że nie wezmę udziału w imprezie bo będę na porodówce :P Ma ktoś pomysł na fajny prezent na roczek tak maksymalnie za 120 zł?

Gość gość
Pościel to tak średnio chyba.. Ja kupowałam siostrzeńcowi na electro.pl taki zestaw marki Trunki. Mają fajne żywe kolory i podusie w fajnym kształcie. Maluch od razu je polubił

Gość lokonova
zobacz na http://lamilloudladzieci.pl/ , może coś wypatrzysz :) mają rzeczy bardzo dobrej jakości i ze wszystkimi certyfikatami. spokojnie posłużą i następnym dzieciom :)

Gość gość
Trochę późno się zabralas w necie byś taniej coś kupiła. Możesz kupić fajne autko zależy co oznacza mocno ograniczony budżet... Zestaw stepelkow czy farb do malowania rekami wszystko do 50 zł.