Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość very interesujace

mężczyzna który chce być sługą-skąd się to bierze

Polecane posty

Gość very interesujace

poznałam mężczyznę, miły przystojny, kulturalny z szerokimi horyzonatami wyższe wykształcenie,ale przy bliższym poznaniu okazało sie, że ma dziwną słabość, marzy o tym aby być sługą kobiety zeby ona mu wydawała rozkazy, żeby go sponiewierała zadawała ból także fizyczny,poniżała go przy ludziach, to nie dla mnie wiec nie wchodze w takie układy po kolejnej wypitej kawie gdzie zdradził mi swoje upodobania powiedzialam żegnam ale zastanawia mnie skąd sie to bierze u ludzi, to napewno jakis mechanizm,zaburzenia,może jest ktoś kto potrafi wytlumaczyć co jest podłożem takich zachowań

Gość very interesujace
najbardziej zmartwiło mnie jego zamiłowanie do pasywnego scata :(

Gość very interesujace
to drugie to nie moje miałam nadzieje, że jednak takie ewenementy sie nie znajdą

Gość Lanie od rodziców może
być bodzcem powstania takich zachowań.

Gość very interesujace
też tak pomyslałam, że to może brac się z dzieciństwa

Gość Z lania
Nie jestem seksulogiem,ale w pokoleniu w którym kary fizyczne były czymś powszechnym,to tego rodzaju upodobania w mneijszym lub większym stopniu mogą tkwić w każdym.Natomiast u kogoś kto dostawał bardzo regularnie i to ostro, to mogło się rozwinąć ostre sado maso.

Gość Mam nadzieję,że Marlenko
nie wymyślasz czegoś o mnie, ja nie jestem tak posrany, by mnie kręciło sado maso. Chociaż jakaś doza uległości wobec pięknej kobiety we mnie jest.

Gość takich przecież jest fulllll
www.bdsm.pl o tak. sprawdźcie swoich perwertów z włąsnego województwa. Może znajdziesz tego faceta :D

Gość gfsfgdsgsd
każdy mężczyzna jest uległy wobec kobiety w której jest zakochany i vice versa. pytasz zapewne dlaczego niektórzy lubią być przedmiotem agresji

Gość Agnieszko a ubierzesz coś
bo jest coś cudownego w uległości wobec pięknej kobiety,ale żeby na poważnie lubić sado maso i to jeszcze ostre,to z taką osobą musi być coś nie tak,

Gość very interesujące
tak właśnie dokładnie chodzi mi o to skąd sie w człowieku bierze taka potrzeba i to w mężczyźnie gdzie wydawołoby sie, że to on od zarania dziejów był tym obrońcą stada, głową domu,myślę, że to musi mieć jakieś podłoże psychiczne i jest zaburzeniem raczej jak mężczyzna mówi kobiecie-chcę być twoim psem,slugą chcę żebyś mnie poniżała i zniewoliła to mimo tego, że nie ejstem jakąś konserwa to zapala mi sie w głowie czerwona lampka sygnalizująca, że dzieje sie coś dziwnego

Gość musiał dostawać dość mocno
i często,