Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mst

Galerianki-prawda czy falsz?

Polecane posty

Gość taka_jedna_jedyna
rybak rozumiem, że kurwa cie urodziła i kurwa cie wychowała... no to teraz nie dziwię się, że masz tak spaczone podejście do kobiet

Doszedłem do wniosku że kobiety i tak się nigdy nie przyznają do swojej natury a faceci i tak będą idiotami i będa jebac na dziwki.Ten kto madry to trzyma się od bab z daleka a ten co głupi to musi płacić za swoja głupotę,całe szczęście że widac że coraz mniej facetów jest głupich.A ten kto nie był to kończy tak jak ten gość,otóż żona doprowadziła go do kryminału i choroby depresyjnej,kolejny mój argument. http://www.rmf24.pl/goraca-linia/wasze-fakty/news-strzelanina-w-rybniku-7-osob-rannych,nId,294717

naprawdę masz coś z głową:( twoja mama dala tobie życie ...a ty potrafisz ja obrażać

Rybak za wszystko się płaci. Więc twoje utyskiwania są głupie. A ze jakiś matoł zaczął strzelać do ludzi i jeszcze dał się złapać... Jak pisałem kretyn. Na takich nie ma rady. "Ten kto madry to trzyma się od bab z daleka a ten co głupi to musi płacić za swoja głupotę" To trzymaj się od kobiet z dala. Ja tam bez kobiet bym ześwirował może tobie pasują rozrywki tylko w męskim gronie, mi nie. Jak by nie było choć byś staną na głowie zapłacisz :D jak nie dziwce to swojej kobiecie. Z tym że dziwka będzie z tobą przez godzinę a kobieta może i do śmierci. Partnerka jak się pochorujesz może przy tobie być a dziwka na 100% cię oleje. A jak będziesz chciał przekazać swoje trefne geny to pójdziesz do dziwki? Przepraszam ale to znaczy że będziesz miał syna skurwysyna. No ambicje widzę masz nieziemskie :D

A swoją drogą to zastanawia mnie jak to płacenie zonie wygląda. Ja sobie tego nie wyobrażam jest to jakiś absurd wymyślony przez dzieciaki. Jak można płacić żonie??

a jednak mężczyźni jeszcze mogą myśleć poważnie i być normalni :).... czytając ten topik już zaczynałam wątpić w wasza normalność płacenie zonie ?? rozśmieszasz się.... teraz istnieją związki małżeńskie w których mąż i zona maja oddzielne finanse, pracują dwie strony

"płacenie zonie ?? rozśmieszasz się.... teraz istnieją związki małżeńskie w których mąż i zona maja oddzielne finanse, pracują dwie strony" Tak ,mąż zarabia 3 tys zł a zona 1 tys zł,ale mimo że zarabia 3 tys zł to i tak chodzi bez kasy bo całą kase oddaje żonie bo ma nadzieje że żona na chwilę przestanie zrzędzic albo będzie mu dawac dupy przynajmniej raz na tydzień .Ale i tak ciągle krytykuje meza ze mało zarabia bo od koleżanki maż zarabia dużo wiecej.A co do dzieci to facet nie ma instynktu ojcostwa i tym samym nie odczuwa chęci posiadania dziecka

"dobrze naprawdę masz coś z głową twoja mama dala tobie życie ...a ty potrafisz ja obrażać" Ja się na świat nie prosiłem,skoro mnie urodziła to powinna umieć wychować i zapewnić warunki do tego.A niestety ale byłem zakazany sam na siebie,od niej to raczej słyszałem tylko krytykę i niezadowolenie.Skoro nie znała się na dziecach to powinna ich nie posiadać

iiiiiiii mój tok myślenia jest spowodowany moja obserwacją świata i kobiet na nim zamieszkujących.Jak sama widzisz nikt nie umie podważyc moich argumentów na to że natura kobiety to prostytucja

sama na siebie pracuje i nie potrzebuje zadnej lachy nikogo,a juz napewno robic dziwy z siebie!!

Tak ,mąż zarabia 3 tys zł a zona 1 tys zł,ale mimo że zarabia 3 tys zł to i tak chodzi bez kasy bo całą kase oddaje żonie I TU BYM SIĘ NIE ZGODZIŁA z tym twoim spostrzeżeniem co do twojej mamy ...to każdy popełnia błędy życia:(

Rybak z bagien ty jednak masz kompleksy.... Widać matka cię kopnęła w dupsko i teraz się wyżywasz na kobietach. I ok masz prawo ale jak byś to robił inteligentnie bo ten twój tok myślenia świadczy o twojej totalnej tępocie i co gorsza kompletnej nieznajomości realiów życia w rodzinie. To że ty żyłes w rodzinie patologicznej i ludzie których obserwujesz to patologia nie znaczy że wszyscy tak mają. "co do dzieci to facet nie ma instynktu ojcostwa i tym samym nie odczuwa chęci posiadania dziecka" Pierdolisz jak mały Jasiu. Jak by tak było jak piszesz to by nasz gatunek dawno wyginął. To że ty nie masz instynktu nie znaczy że prawdziwi mężczyźni nie maja (tak na marginesie ty jesteś na razie gnojkiem) . Instynkt rodzicielski jak najbardziej istnieje i facet który nie ma dzieci zaczyna go silnie odczuwać nieraz i ok 40. "nikt nie umie podważyc moich argumentów" Załóż okulary. Podważyłem je a ty to jakoś przeoczyłeś i dalej jak mantrę powtarzasz. A tak na marginesie to ty tu argumentów nie przedstawiłeś a jakąś dziecinną szczekaninę :D Wybacz ale twoja opinia nie jest argumentem. A tak na marginesie nie dociera do ciebie że pieniądze i sex to naprawdę nawet nie 10% dobrego związku? W gruncie rzeczy to mi ci żal. Musisz być koszmarnie zgorzkniałym człowiekiem.

Gość stawowa zaba
Kobiety na tych samych stanowiskach zarabiają mniej, wszędzie o tym piszą i walczą o równouprawniene, nie słyszałeś o tym 'psychologu'? Poza tym coraz więcej kobiet jest wykształconych i świadomych, na pewno nie po to by zostać kurą domować i 'domową prostytutko-pasozytem'.

"Co to znaczy wspólny zakup?Np jak kupujecie auto to za czyją kasę?No i kto wybiera markę i typ auta" Rybak ty jesteś tak tępy od urodzenia czy brałeś jakieś lekcje? Wiesz co znaczy słowo wspólny? # wspólny 1. wykonywany lub przeżywany przez wiele osób, razem z innymi 2. należący do wielu osób 3. jednakowy dla wielu osób wspólnie wspólność na drugie pytanie masz odpowiedź w pierwszym A trzecie nie ma kompletnie związku z tematem acz najczęściej jest tak że markę wybiera facet a model/kolor kobiety ;) A i czy przyszło ci do głowy ze mogą mieć dwa auta skoro oboje pracują ? Teraz to taka dość powszechna sprawa dwa auta w rodzinie. Masz straszliwie egzystencjalne problemy.

Gość stawowa zaba
*kurą domową

" Kobiety na tych samych stanowiskach zarabiają mniej" Dobra ale widzę kolejne wynurzenie rodem z dzień dobry idioci...:( Ja proszę o konkretne przykłady kobiet zajmujących te same stanowiska i mających te same wyniki zarabiających mniej (ta sama firma te same stanowiska i staż!!!)

mysliciel999 znając życie ..to on i tak tego nie zrozumie Rybak powiedziałabym tobie co myślałam o facetach jeszcze paręnaście miesięcy temu... miałam podobne chore myślenie do ciebie to było chore, bo przecież każdy jest innym człowiekiem ..... różnica polega tylko na tym , ze ja nie wygłaszałam takich chorych myśli na głos.... jeszcze życie udowodni tobie jak bardzo mylisz się w swoich przekonaniach

Gość stawowa zaba
Nie podam Ci przykładów z życia, bo nie jestem 'życiowa' :P tzn. jeszcze nigdy nie pracowałam, ale w necie jest o tym dużo, np.: http://praca.wp.pl/kat,18453,title,Kobiety-ciagle-zarabiaja-mniej-niz-mezczyzni-na-tym-samym-stanowisku,wid,11770174,wiadomosc.html?ticaid=1ad27 http://www.iwoman.pl/na-serio/kariera/chcesz;lepiej;zarabiac;musisz;byc;mezczyzna,186,0,425146.html http://krawczyk.salon24.pl/103688,dlaczego-kobiety-zarabiaja-mniej http://www.wprost.pl/ar/206222/Kobiety-beda-nadal-zarabiac-mniej-niz-mezyczyzni/

Gość stawowa zaba
Linki się źle wkleiły, trzeba pousuwać spację

Gość stawowa zaba
http://krawczyk.salon24.pl/103688,dlaczego-kobiety-zarabiaja-mniej Tu akurat facet próbuje udowodnić, że to nie jest brak równouprawnia, tylko spawiedliwość. Może coś w tym jest, ale nie zawsze kobieta przepracowuje mniej godzin od faceta.

stawowa żaba więc jak nie jesteś "życiowa" to nie duplikuj populistycznych haseł. Tak jak gdzieniegdzie kobiety zarabiają mniej to i są takie miejsca gdzie faceci zarabiają mniej. Wynika to głównie z wydajności i dostosowania do pracy. Kobiety są pracownikami i większym ryzykiem dla pracodawcy, ale o to to pretensje tylko do natury, co powoduje pewną nierówność ale to jest uwarunkowane rynkiem. Jest też faktem że kobieta dostaje awans bo jest kobietą a wcale nie ma lepszych kwalifikacji niż kolega z pracy. Więc temat jest dość przeterminowany szczególnie w Polsce gdzie kobiety pracowały przed przewrotem i pracują masowo od 21 lat o taką mamy syt. gospodarczą. A ty wykrzyczałaś hasło feministek z krajów gdzie kobiety nie musiały pracować i to hasło które zdezaktualizowało się dobre 10-20 lat temu.

stawowa zaba i nie dawaj linków do salonu24 czy wp ;( to są koszmarki o poziomie przedszkola. Poziom artykułów jest koszmarny i ilość błędów kolosalna. Te portale potrafią przeczyć sobie w dwóch publikacjach z jednego dnia. Ale niestety poziom dziennikarstwa w Polsce leci na pysk. Dziennikarze są ludźmi bez zawodu innego niż dziennikarz co przekreśla ich zrozumienie jakiegokolwiek tematu nie mówiąc o fachowości. Udając mądrych sile się na komentarze które s tragiczne i najczęściej omijają sedno. Zresztą z takiego pseudo dziennikarstwa wyrastają tacy ludzie jak Rybak. Naczyta się głupot i tworzy sobie własny świat absurdu. Przecież w mediach tworzy się jakiś absurdalny obraz wojny kobiet i mężczyzn.

Gość stawowa zaba
Mam nadzieję, że jest tak jak piszesz, chciałabym tego. Nie 'wyrzyczałam', po prostu napisałam o tym, o czym słyszałam i czytałam wcześniej. To chyba nic złego. Generalnie podoba mi się to, jak piszesz. Musisz być 'życiowym' facetem ;)

Myślicel będę ci współczuł w twoim dniu ślubu i cieszył się razem z tobą w twoim dniu śmierci.Widać żeś kawaler.Poczytaj kolejny mój konkretny argument: http://praca.wp.pl/kat,18453,title,W-tygodniu-pracuja-na-etacie-w-weekend-zarabiaja-na-prostytucji,wid,12598816,wiadomosc.htr