Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mst

Galerianki-prawda czy falsz?

Polecane posty

Ciekawe rzeczy piszecie. Rybak niestety ma sporo racji, miejmy nadzieję, że się o tym nie przekonacie na własnej skórze.. Akurat to wszystko przede mną, jednak z uwagą odnotowuję takie sygnały w swoim umyśle i zachowuje na przyszłość.. Po prostu w dzisiejszych czasach prawie nie ma mądrych i dobrych kobiet, pozostaje się z tym pogodzić gdyż jako mężczyźni nie za bardzo mamy na to wpływ. To sprawa wychowania, mediów, trendów psychospołecznych w kraju i na świecie. Pozdrawiam! Powodzenia!

Dobrze-I jak tam na zakupach?Znalazłas kogos kto ci dżinsy zafundował?Chyba że już za stara na galeriankę jestes i nie masz już wziecia

Rybak jeszcze mnie stać na spodnie .... co ty taki opryskliwy jesteś ? ugryzło cie coś

dobrze -A to już zapytać nie wolno?Po za tym nie wiem czemu ale nie odpowiezałaś mi w dalszym ciągu dlaczego tak eksponujesz swoje cyce?Aż tak bardzo szukasz chłopaka?A właściwie to czemu jestes sama skoro taka idealna jestęś?Czemu ten chłopak rzucił taka idealną dziewczynę?

odpowiedziałam ...ale nie czytałeś nie szkam mezczyzny ...dlatego nie mam to ja odeszłam od niego... nie On

Rybak ... poza tym ja nie twierdze ..ze jestem idealna bo ideały nie istnieją

przyczepiłeś się fotki Rybak... pisałam już wcześniej ...ze ja na takich forach nie muszę być anonimowa, to nie jest fotka po to żeby złapać jakiegoś gościa... i nie mam cyk...w na wierzchu takim gadaniem nawet mnie nie zdenerwujesz, jestem z reguły spokojna osoba:-D

Gość portooooooooooooooo
"To skoro nie szukasz to po co masz fotkę z cycami na wierzchu?" to proste po to zebys sie mogl podjarac :D :D :D

Gość portooooooooooooooo
haha nie ma calych tylko prawie cale

hmm dobrze widać ci zazdrości twych cycuszków jego jest pewnie płaska jak deska hehe

Dobrze-A czemu twoje fotki sa wszystkie tak zrobione żeby ci te cyce było widać?Twoja poprzednia fotka też była tak zrobiona żeby cyce było ci widać,pytanie czemu tak je eksponujesz,myślisz że dzięki temu jesteś bardziej atrakcyjna?

Rybak. Czy ty myślisz ... ze ja zwracam uwagę na , to jak robiona jest ta fotka ?? Zmienić fotkę ...żebyś był uszczęśliwiony??:-D Czy nadal się będziesz przyczepiał do czegoś innego?:-)

petrol a czy ja wyglądam aż na takiego idioty żeby mieć babę?Petrol sa jeszcze faceci co myślą głową a nie gółwką i dzięki temu są szczęśliwi tak jak ja. Dobrze-nie musisz zmieniać fotki bo mnie się ty i twoje cyce podobają,chce tylko żebyś szczerze powiedziała że lubisz jak faceci gapią ci się na cyce,lubisz się nimi chwalić i kusić na nie facetów,lubisz jak faceci na ciebie lecą,cholera czy nie umiesz się przyznać do czegoś co jest oczywiste?

Rybak ale jak mam się przyznać do tego? ... jeżeli twierdze inaczej

Gość lizak1001
@Dobrze Nie mam problemów z oglądaniem twojego zdjęcia. Jesteś atrakcyjną dziewczyną i przyjemnie się na ciebie i twoje piersi patrzy :), co nie zmienia faktu, że kobiety celowo pstrykają sobie w ten sposób fotki aby łowić facetów i wzbudzać zazdrość wśród swoich konkurentek. Eksponowanie części ciała to najlepszy sposób na złowienie faceta. Oczywiście po wielu latach eksponowania swoich wdzięków (swoisty trening zaczęty w okresie dojrzewania) nawyk wchodzi tak bardzo w krew, że nawet robiąc sobie zdjęcie nie zdajesz sobie sprawy z podświadomego odsłaniania dekoltu.

Gość lizak1001
Oczywiście żadna kobieta nie przyzna się, że celowo pokazuje cycki i łowi facetów bowiem bowiem nie chce być posądzona o puszczenie się albo inne kurestwo.

Dobrze-Twierdzisz że nie pokazujesz cycków,a na fotce widać zupełnie co innego,najchętniej to całe byś je wywaliła na wierzch,ale wiadomo że musisz mieę obyczajowe granice.

łał rybak jesteś solo?:P to mnie zaskoczyłeś solo hmm ciekawe ale do czasu a może jesteś homo ?:P

Rybak ty moim zdaniem jesteś chory :-D jak możesz napisać ...ze z chęcią bym cale wywaliła... jeżeli tobie przeszkadza ... to nie patrz na fotkę, bo twoje wypowiedzi mam w nosie:-)...czy ja ciebie obrażam ?? poza tym nic takiego w życiu nie przeżyłeś , żeby stwierdzać i wyzywać kobiety od najgorszych

Dobrze -A czy ja cię obrażam?Rozumiem że dla ciebie stwierdzenie faktów to jest obrażanie cię?Nie powiedziałem że byś je wywaliła na wierz,powiedziałem tylko że miała byś na to ochotę gdyby to dało ci większe powodzenie u facetów,po prostu jak każda kobieta masz w sobie zachowania prostytucji.

no dobra dzieciaczki to ja się z wami pożegnam 😘 dla rybaka 🌻 dla dobrze