Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mst

Galerianki-prawda czy falsz?

Polecane posty

Dominik szkoda mi slow na jego zdania skierowane w kierunku do mnie poza tym chyba coś nie mam siły na kłócenie się z nim .... jak mi minie mój nastrój... to wtedy napisze parę slow ..pozdrawiam Rybak możesz pisać dalej ...

Gość show must go on
dobrze- a dyskutowalabys w ogole z takim czlowiekiem w realu gdyby sie w ten sposob do ciebie odnosil? bo mysle ze nie ;)

Gość show must go on
albo by zeby zbieral :D

Gość show must go on
tutaj wszyscy sa odwazni

Gość show must go on
bardzo prawdopodobne ze kobiety go oniesmielaja ale moze sie myle....

nie... ja jestem spokojnie nastawiona do świata, ludzi... i raczej bym mu podziękowała za jego słowa i odeszła ... tym bardziej , ze dalsza dyskusja nie miałaby sensu z taka osoba ...ma swoje spojrzenie na kobiety , na świat

bardzo prawdopodobne ze kobiety go oniesmielaja ale moze sie myle.... Rybak nowe pytanie do ciebie... czy kobiety w życiu realnym cie onieśmielają??... i czy takie same słowa umiałbyś powiedzieć kobiecie prosto w oczy, tylko odpowiedz szczera podaj

Gość show must go on
musisz byc naprawde spokojna bo taki jakis spokoj bije od ciebie co wyczuwam z twoich postow ...naprawde ;)

ufff.... przeczytałem ten caly wątek. było ciężko ale zdzierżyłem jakoś. powiem tak, w wielu aspektach Rybak ma racje. Ma racje że obecnym światem zaczął rządzić materializm, że qrestwa jest wśród ludzi coraz wiecej, że człowiek bardziej ceni pieniądz anieżeli drugiego człowieka. Jednakże Rybak w swoich wywodach zagalopował sie za daleko. bo po pierwsze nie każda kobieta jest pusta, zachłanna na złapanie kasiastego faceta itp. naprawde znam wiele kobiet co chcą i wolą same do czegoś dojść niż czychać na frajera co im to zapewni. i uwierzcie nie są to jakies paszcze tylko atrakcyjne kobiety, ceniące sobie przede wszystkim głębie serca. świat nie jest kolorowy, czasem okazuje sie zepsuty i zgnily, jednak nie mozna tak dosadnie podchodzić do sprawy jak to czyni Rybak. Rybak, chłopie, masz 29 lat, z tego co piszesz (ja mam 28), piszesz też że zawsze sie trzymałes z dala od kobiet.. wiec co Ty kuźwa wiesz o życiu, związkach i nade wszystko o UCZUCIACH???!!! mozesz sobie prawić różne wywody i przemyślenia swoje ale dopokąd choc raz szczerze nie pokochasz kobiety, to nigdy nie zrozumiesz na czym to polega wszystko. co Ty możesz wiedzieć o uczuciach? z opowiadań? z lektur czy może filmów??? możesz mi pisać że pipka mi przesłania umysł, ze to, ze tamto. a ja i tak będe miał wyjebane na to bo dla mnie nie pipka przesłonic potrafi umysł a ludzkie serce. i uwierz nie jestem jakimś pierwszym lepszym naiwniakiem, tylko od cholery w życiu już widziałem dziwkarstwa i qrestwa, zarówno ze strony facetów jak i kobiet. doświadczając autopsyjnie co poniektórych rzeczy. jednakże nie przestałem wierzyć w prawdziwą miłość i prawdziwe dobro ludzkiego serca, a uwierz że takie jeszcze istnieją na tym okrutnym świecie. Dobrze--> to jest jakiś fenoen że Rybak sie uczepił Ciebie i Twej foty, oraz eksponowania na niej piersi. gdyż jak ja na nią patrze to w pierwszej kolejności zwróciłem uwagę na rysy Twojej twarzy, na Twoje śliczne bląd włosy, ale napewno nie na Twój biust, gdzie notabene dekolt jest przykryty kosmykami bląd włosów. wiec za cholere niepojmę zarzutów ż celem Twej fotki było wyeksponowanie piersi...

nerwy w życiu nic nie pomagają... a tylko mogą zaszkodzić... żeby mnie ktoś zdenerwował, musi się strasznie natrudzić :) poza tym spokojem można przekazać , to samo co wrzeszcząc i skacząc z nerwów.... chociaż nie ukrywam , ze jak już mnie ktoś wkurzy , to potrafię mieć ostry język

"czy ja wyglądam aż na takiego idioty żeby mieć babę?" Rybaku nie zadawaj pytań na które nie chcesz znać odpowiedzi...

Johnnie Walker bloond.....blooooond!!!!....qrwa blooooonnd!!!! bo mnie zaraz chooj strzeli!:O:O:O

A ten psychopata nie ma nic lepszego do roboty niż pierdolenie o dupie nieistniejącej jego Maryni???:O

fev ---> WYBAAAAAAAAAAAACZ!!!! mnie już strzelił :( literówka, gapiostwo, chooyostwo... nazwij jak chcesz. jest już późno a ja od 4:00 na nogach jestem. chociaż absolutnie nic mnie nie tłumaczy jako osobę z ocena b.dobrą z j.polskiego na swiadectwie dojrzalości... :-(

Johnnie Walker normalnie powiedziałabym że mam cię w dupie...ale miałbyś za dobrze...:D ale cóż....życie:D...samo życie....:D:D:D

głuptasku...:)....łap kawał...a nie obrażaj się:P nie znałes tego powiedzonka? dawno dawno temu.....mowiłam w ten sposób do ex....bo....kiedyś powiedział inaczej....mam cię z dupie...a on na to....mówisz...masz:D...i juz był wiadomo gdzie...alez byłam zła!!!

ale spoko.....kazdemu się byki zdarzają....:D grzechy twoje odpuszczone:D

Dobrze dobrze jest....:D....niech chłopczyk uczy:d.....w końcu mamy 1 września od tygodnia czy jakoś tak:D

dobrze wiesz....jestem świadoma swej sexualności...może dlatego ciężko jest mnie znokautować....może też i dlatego że w pewnym sensie nauczyłam się walki z facetami....i wiem że tam nie ma taryfy ulgowej....albo padasz albo jestes championem

Gość ,,rybak
>>>>>jestem psychologiem rybak, skad w tobie tyle nienawisci??>>>>> ...zostalo mi po studiach psychologicznych.Poza tym to nie nienawisc tylko prawda.Reality.

Gość ,,rybak z bagien
"Magda251984 Rybak czyli według ciebie każda kobieta to prostytutka?" ---alez nie.Kazda kobieta to kuurwa.Napisalem wyraznie.

Ależ żeście się do mnie przyjebały,a mówią ze solidarność upadła.Ktoś napisał że są kobiety pożadne które nie sa materialistkami.Otóż nie ma takich ponieważ w kobiecie materializm i prostytucja leży w jej naturze.W przeciwnym razie wygląd,poznanie faceta i dziecko nie było by jej celem życiowym,to kobiety zawsze żądają ślubu.To kobiety chcą dawać dupy dopiero kiedy nabiorą pewności że facet po seksie ich nie zostawi,jak myślicie czemu kobieta nie daje mu od razu?odpowiedź jest prosta,nie chce mu dać bezinteresownie.To tak jak z dziwką,dziwka przychodzi do sklepu i chce zapłacić za zakupy.Po chwili ekspedientka informuję ją że pieniądze są fałszywe.Kurwa wpada w panike i krzyczy: Wygląda na to że zostałam zgwałcona!!!!!! Takie są właśnie baby,dążą do ślubu bo maja w tym interes a faceci wręcz przeciwnie ale chce się im dupić i ciule godzą się na wszystko.

Rybak z bagien schlałeś się juz czy co? jestem bez męża...dziecko mam dla siebie...a ty ciągle pierdolisz jakbyś był potłuczony?