Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malutka8000

co jest ze mna nie tak??:(

Polecane posty

malutka hihi mam to samo właśnie :P niedlugo wyprowadzam sie do własnego mieszkania, zmieniam samochód na lepszy, w międzyczasie trochę poćwiczyłem :) chcę zobaczyć miny tych wszystkich gęsi z przeszłości które teraz są w związkach z alkoholikami :P

Chorwacja...hmmm tez miałam w planach w tym roku ...ale brak wolnego czasu ...a jak miałam wolny czas , to wolałam go spędzić z siostrami i ich dzieciakami:-)

dokladnie tajemnica_ on trzeba sie zajac soba to chyba najlepsze lekarstwo :P przeciez 28 lat to znowu nie dramat ani koniec to dopiero poczataek:P

Gość onaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
"staszek z pod monopolowego" co to za frajer ktory komentuje wszystkie posty na kafaterii, która jest dla kobiet tymi swoimi pustymi komentarzami.

malutka - wszystko przed nami :) grunt to samodoskonalenie :) ja planuję tak ustawić sobie tydzień róznymi kursami i hobby, żeby wychodzić rano o 8 i wracać po 22 zmęczony jak koń po westernie :) wtedy nie będzie kiedy się ewentualnie dołować :)

malutka ma dobre myślenie widzę:-) ja zawsze rodzinie mowie , ze jak im przeszkadza....ze sięgam już prawie 30-stki ...to ich sprawa

dokladnie kursy dobra mysl ja mam zamiar zapisac sie lwasnie na sambe:D salse juz zaliczylam teraz kolej na nowy taniec hihih a taniec zawsze dodaje mi energii i pozwala o wszystkim zapomniec:P

tylko że latka lecą aż się obudzicie sami w czterech ścianach. Samochody i inne rzeczy nie zastąpią rodziny. Wynajdywanie nowych zajęć kursów to ucieczka.

przekichane macie z tą rodziną :( mi to matka ciągle powtarza żebym był ciągle singlem, bo dzisiejsze kobiety nie zasługują na mnie :)

a tak wogóle słyszeliście o nowym pomyśle PSL żeby bezdzietnych obciążyć podatkiem tzw bykowym.

kapselko - Newton też nie miał dzieci, ponoć umarł prawiczkiem, a zobacz ile osiągnął. Ja zająłem się pisaniem i czytelnicy zastępują mi rodzinę :)

nie strasz, a ja mieszkanie kupiłem :D jak to wejdzie w życie to wracam do londynu. na szczęście w Polsce jest taka liczba samotnych facetów, że potrafią przegłosować wszystko :D

rodzice jak żyli , to nigdy nie wpadali na takie pomysły typu SWATANIE moje siostry pod tym względem przechodzą same siebie tzn.w czasie przeszłym .....teraz już się poddały

no nie wiem kasy im brakuje to może przejść oraz jak do jeden z posłów powiedział będzie podźcem do zakładania rodzin.

prowadze kilka wlasnych stron internetowych na różne tematy i tam sobie popisuję :) nie ma nic fajniejszego jak sprawdzić statystyki odwiedzin, przeczytać miły komentarz czy maila. dzisiaj jak wróciłem z pracy to przeczytałem właśnie takiego milutkiego, długiego maila (od faceta który poganiał mnie żebym więcej pisał bo on i jego znajomi nie umieją się doczekać) i mam dobry humor do teraz :)

będzie taki bodziec że wszyscy ambitni, samotni wyjadą za granicę i tam pozakładają rodziny, a Polska straci dużo cennego potencjału. jakiś dzieciorób co ma 5 dzieci każde z inną i żyje z socjalu jest lepszy ode mnie?

teoretycznie tak bo on robi dzieci które będą utrzymywać emerytów. Przecieżten system opera się na tym że obecni pracujący płacąkasęna emerytów jest tylko mamienie o ofe itp a to kłamstwo

w przyszłości będzie malećliczba pracujących a wzrastać liczba emerytów. Kwestia czasu gdy dojdzie do katastrofy.

miło sie z wami gawędziło dzieki :0 ja zmykam milego wieczorq pozdrawiam moze jeszcze kiedys uda sie pogadac:)

ten system jest głupi , bo kiedy powstawał pieniądze ze składek były przejadane, a gdy pierwsze osoby przeszły na emeryturę, to dostawały ją ze składek osób pracujących. gdyby każdy miał odłożone tyle, ile uskładał przez całe życie, to nie byłoby problemu. ja nie liczę na żadną emeryturę, dlatego staram się budować aktywa, które będą procentować w przyszłości

nie chcę Cię martwić ale oni będą wydłużać wiek emerytalny i nie wiadomo czy dożyjesz do emerytury.