Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Maciej z Bogatynii

W końcu zlikwidowali krzyż-Mupeth Show - THE END

Polecane posty

i właśnie z powodu tych dziwnych priorytetów naszego narodu opozycja jest taka jaka jest czyli to z winy narodu jarek nie zajmuje sie gospodarka tylko krzyzem? interesujace :-)

12:16 [zgłoś do usunięcia] lena.. z przystankiem przy burdelu z chlebem No i robi sie juz swojsko i normalnie Mów za siebie :)

Gość kepertyna
[zgłoś do usunięcia] ike a nie wk**wia cię to że PO pod światłym przywództwem donka coraz głębiej sięga do twojej kieszeni z jednej strony i zakłada coraz ciaśniejszy kaganiec na mordę z drugiej? niii bo donek rzuca hasło: pomożecie?? no i naród dzielnie pomaga jak nie ma kto ochoty pomagać moze prosto na zachód pokjechać :classic_cool: granice otworem stoją :P

czyli to z winy narodu jarek nie zajmuje sie gospodarka tylko krzyzem? interesujace a to jarek ma się gospodarką zajmować ?:D

a to jarek ma się gospodarką zajmować ? opozycja jest taka jaka jest. bo ważne rzeczy jak wolność czy gospodarka naród ma w dupie więc politycy muszą robić szopkę wokół jakichś krzyży i tym podobnych rzeczy.

Gość kepertyna
[zgłoś do usunięcia] ike czyli to z winy narodu jarek nie zajmuje sie gospodarka tylko krzyzem? interesujace a to jarek ma się gospodarką zajmować ? ooo a to po co sie posłów wybiera?:classic_cool: moze sie czegoś nowego dowiem :D:D:D zeby krzyze ustawiali?:P

jak nie ma kto ochoty pomagać moze prosto na zachód pokjechać granice otworem stoją pewnie wielu emerytów i rencistów by pojechało.... tylko nawet na bilet nie mają

Gość perfect harmony
o ile mi wiadomo to jaruś miał już swoje 5 min w polityce i co z tego wyszło...gówno

" .... opozycja jest taka jaka jest. bo ważne rzeczy jak wolność czy gospodarka naród ma w dupie więc politycy muszą robić szopkę wokół jakichś krzyży i tym podobnych rzeczy". witamy w wesołym świecie kretynów mających nadzieję.

Gość kepertyna
offerma "czyli to z winy narodu jarek nie zajmuje sie gospodarka tylko krzyzem?" proszę bardzo: http://forsal.pl/grafika/349928 ,26603,jak_bardzo_rekordowy_jest_rekordowy_deficyt.html< br /> lata 2005, 2006, 2007 to lata rządy PiS, jedyne lata w ciągu ostatnich dwudziestu gdy deficyt rok po roku malał i to przy obniżkach podatków. i po takich rządach nasz wspaniały naród uznał że "kaczory" to najgorszy rząd w III rp i odsunął ich od władzy. jesteście po prostu żenujący. ja nawet nie chcę was przekonywać do zmiany poglądów. chcę wam tylko pokazać jak bardzo jesteście żenujący. skoro było tak miodowo to czemu naród jJarusia wykasował?:P Mozesz mi to logicznie wyłumaczyć? ale logixccznie prosze a nie jakas polityczna ściema :classic_cool:

ooo a to po co sie posłów wybiera? moze sie czegoś nowego dowiem zeby krzyze ustawiali? po pierwsze a to on postawił krzyż? on pod nim koczuje? na siłe każe tam komuś stać ? nie ośmieszaj mnie chcą to stoją:P poza tym partia bez większości w sejmie lub koalicji może sobie co najwyżej pogwizdać

Nie pozwólmy władzy zacierać pamięci o ofiarach katastrofy smoleńskiej - czytamy na prawicowym portalu Niezależna.pl. to chyba stad oferma czerpie swoje "przemyslenia" :-)

poza tym partia bez większości w sejmie lub koalicji może sobie co najwyżej pogwizdać pod krzyzem, tak stoja i gwizdza :-) slyszalas o roli opozycji ? :-)

Gość kepertyna
[zgłoś do usunięcia] ike jak nie ma kto ochoty pomagać moze prosto na zachód pokjechać granice otworem stoją pewnie wielu emerytów i rencistów by pojechało.... tylko nawet na bilet nie mają mozesz im swoje oddac ;)

perfect harmony o ile mi wiadomo to jaruś miał już swoje 5 min w polityce i co z tego wyszło...gówno tak ja też to pamiętam pamiętam jak miała wejść w koalicję z PO ale PO zależało bardziej na stołkach niż na gospodarce więc wyszła z tego kupa:) nie przypominam sobie by PO stwierdziło wtedy, że polska jest najważniejsza:P

chcę wam tylko pokazać jak bardzo jesteście żenujący alez pokazujesz, uczysz co to narod, prawa obywatelskie, czekaj wszedles w interferencje z radiem m, zaraz scisze

Gość kepertyna
ike ooo a to po co sie posłów wybiera? moze sie czegoś nowego dowiem zeby krzyze ustawiali? po pierwsze a to on postawił krzyż? on pod nim koczuje? na siłe każe tam komuś stać ? nie ośmieszaj mnie chcą to stoją poza tym partia bez większości w sejmie lub koalicji może sobie co najwyżej pogwizdać jakby w sejmie gwizdali tobym ich ceniła nawet w mniejszosci ale skoro wolą manifestowac i uzurpowac sobie władze do rzeczy do których prawa nie mają to im się nie tylko kpina moja nalezy ale i oplucie :P

poza tym partia bez większości w sejmie lub koalicji może sobie co najwyżej pogwizdać pod krzyzem, tak stoja i gwizdza slyszalas o roli opozycji ? masz rację powinni uczyć się od gabinetu cieni, który zajmował się głównie ośmieszaniem- bo nie miał krzyża pod ręką :)

ale PO zależało bardziej na stołkach niż na gospodarce chcesz powiedziec, ze pisowi (czyt. jarusiowi) nie zalezy na stolku? serio? :-)

jakby w sejmie gwizdali tobym ich ceniła nawet w mniejszosci ale skoro wolą manifestowac i uzurpowac sobie władze do rzeczy do których prawa nie mają to im się nie tylko kpina moja nalezy ale i oplucie chwilowo jarek jeszcze się premierem nie mianował nie przesadzaj a głosić sobie może co chce nie jego wina, że potrafi przekrzyczeć resztę

Gość perfect harmony
to raczej jaruś uzurpator nie mógł się z nikim dogadać, no może poza leperem i giertychem czyli takimi samymi oszołomami, ale widzę że niektórzy mają pamięć wybiórczą

Gość kepertyna
offerma "o ile mi wiadomo to jaruś miał już swoje 5 min w polityce i co z tego wyszło...gówno" wyszły 3 lata REKORDOWYCH OBNIŻEK DEFICYTU i OBNIŻEK PODATKÓW. mało? pewnie ty wolisz (jak już słyszałem od kilu osób) żeby tusk podatki podwyższał niż kaczka obniżał. to jest taki fanatyzm że "rydzykowe babki" to przy tym kwintesencja rozsądku i racjonalnego myślenia. a miasteczka słuzby zdrowia pamietasz?:P im sie jakoś nie podobało :P niedocenił hołota geniuszu :classic_cool:

ale PO zależało bardziej na stołkach niż na gospodarce chcesz powiedziec, ze pisowi (czyt. jarusiowi) nie zalezy na stolku? serio? a chcesz odnieść się najpierw do tego co ja napisałam?:)

Gość kepertyna
offerma jasne jest że podburzani przez propagandę "salonowców" ludzie protestowali o byle co. ale fakty mówią same za siebie. tylko jak już pisałem - jesteście takimi kretynami że fakty nie mają dla was znaczenia. :D:D:D offerma wróc do lasu prosze :classic_cool: muchomorów sie najadłes i znowu ci się PRL przypomniał :D:D:D

Gość perfect harmony
tak offerma nikt wam nie wmówi że białe jest białe....

Gość kepertyna
offerma oto fakty pamietasz punktowanie Kurskiego przez Giertycha ?? Odliczenia podatkowe dla rodzin- LPR reforma edukacji LPR i wiele innych :classic_cool: które Kaczory nie potrafili wykorzystac bo pomysły przednie :P

Gość do zrytego ofermy
Nawiedzony Ofermo jak Kaczyński został wybrany to szczęliwie złozyło się, że nie było krachu gospodarczego na świecie. To co mu przypisujesz, to nie jego zasługi. Donek natomiast trafił na kryzys, co nie omineło zresztą żadnego kraju, więc ogarnij się i strzep z głowy popioły, bo nie pomagaja ci w logicznym mysleniu. Pomnika przed Pałacem prezydenckim nie będzie , bo naród go nie chce. Jak chcieli postawić krzyż w miejscu gdzie Lech wczesniej mieszkał to Jaruś skutecznie to zablokował. Widac, że zalezy Jarusiowi na podsycaniu w tych nawiedzonych ludziach nienawiaści do Komorowskiego i Donka i nie chodzi tu wcale o pomnik czy krzyż, ale żeby zrobić im na złość. Miejsce krzyża to Kościół a jak brakuje wam krzyży czy pomników, to postawcie je sobie we własnych ogródkach.

Gość do offermy
spieprzaj dziadu, ty małpo w czerwonym!!!!!!!