Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zolty jesienny lisc..

Zapraszam na kawke mamy..

Polecane posty

Gość madzianka123
Jestem i ja;) Zostawiłam małą z babcią i poszłam na szybkie zakupy. Chciałam kupić córeczce jakieś body bo mojego siostrzeńca syn ma w niedziele chrzciny a ja chciałam córce założyć sukienkę taką na szelkach i pod to body. Weszłam do takiego sklepu dziecięcego Beep i przeżyłam szok! Zwykłe body z długim rękawem kosztowało 80zł.! JUż całkiem powariowali z tymi cenami. A tak apropo to jak dopieracie plamy z marchewki i jałluszka?

Madzianka ja ci przesle body :) U nas taniej hehe 7 sztuk za 4 funty juz kupisz,to mi sie podoba tutaj:P Fajnie ze babcia sie zajmie mala..Ja tutaj nie mam nikogo,a M wraca wieczorami i to jest ta zla strona medalu :/

Gość madzianka123
z tym zostawaniem to nie jest tak kolorowo bo moja córeczka to taka córeczka mamusi i tylko jak zobaczy że wychodzę to w ryk i nawet jak ją babcia weźmie na ręce a ja stoję obok to już muszę szybko ją brać bo by się zapłakała. A mąż z delegacji wraca to go nie poznaję i boi się go. Więc żeby iśc na większe zakupy to muszę zabierać ją ze sobą:(

Gość madzianka123
4funty?? za 7 sztuk? po ile funt?? Po 4,5? W ck to są masakryczne ceny. W ogóle Polska to drogi kraj.Wszystko takie drogie, ubrania, życie. Nawet przy 2 dobrych pensjach trzeba ciągle oszczędzać

No to jest roznica...My tu przy najnizszej nie musimy zbyt oszczedzac..Ale ze jest wiele okazji by kupic taniej,to je wykorzystuje..Wiadomo sa tez rzeczy drozsze,ktore mozna kupic uzywane taniej..Ale trzeba trafic..:)

Gość madzianka123
Zolty jesienny lisc.. A Ty poza granicami na stałe czy okresowo??

radze dziewczynom z pomaranczowym nickiem sie zaczernic,bo zazwyczaj konczy sie to jakimis podszywami i niemilymi sytuacjami

Gość MAMA 8 MIESIĘCZNEJ WIKTORI
MOJA CÓRCIA RACZKUJE WCHODZI WSZĘDZIE W CHODZIKU NATOMIAST WSZYSTKO ŚCIĄGA,SZAWKI OTWIERA Z MEBLI ŚCIĄGA PIEC W KUCHNI OTWIERA A DO PRALKI NAJLEPIEJ TO BY WESZŁA. JAK WIDZI KABLE TO UŚMIECH MA OD UCHA DO UCHA.PRAWDZIWY MAŁY DIJABOŁEK.A I OSTATNIO POLUBIŁA KONTAKTY.

oj listku, listku :) widzę, że sie martwiłas że topik upada :) nie martw się, może nie zapiszemy każdego dnia 100 stron, ale jesteśmy :)

ja usypiam małą... to znaczy wykąpałam i pojadła, a teraz siedzę w sypialni, bo jak pójdę do pokoju i się zagadamy to jej nie będe słyszeć, a jeszcze nie śpi "na całego człowieka", tylko drzemie :) i nie bekała po jedzeniu, bo zasnęła w trakcie i moze jej sie ulać... o :) właśnie kicha :)

mój bąbel zamiast spać to szaleje z mężem i z starszą córką a ja w tym czasie he pisze do was.

a może jest ktoś z okolic tczewa?

mój mąż jak się zajmuje małą to ja zawsze strasznie zmęczy :) ja z nią siedzę cały dzień i nie mam specjalnie czasu dla nej poza karmieniem przewijaniem itp. a on jak ją weźmie to godzinę nosi, gada, maskotkami macha... aż młoda zacznie płakać - wtedy mama ratuj.... a ja ją tylko położę w spokojnym miejscu i jest dobrze :) dobrze, ze jest mama i tata :)

Planowałam jutro pospać do późna i nici z tego bo teściu ma o 7 przywieść nam pieczarki. Tylko ie wiem po co. Do weekendy nie wytrzymaj a ja dla siebie nie gotuję. Będę musiała zamrozić.

Witam :) Jestem mamą 17 miesięcznego synka i jestem z UK . Mogę się przyłączyć ? :)

hej,ja jestem. Podczytuję. Zuza już spi od poltorej godzinki i my z M tez niedlugo mykamy do wyrka do pobudka z rana. Buziaki .nasze szczęście-Zuzanka ur.28.02.2009 g.5.14 waga.2800

Dzień dobry kobitki. Wyspane??? Bo ja nie! Moja Oliwia tak mi dała dzisiaj w nocy popalić;( Podczas 5czyszczenia noska wybudziła się i 2godz musiałam ja bez przerwy usypiać nosząc, kołysząc itp. No już wysiadam. Odliczam dni do weekendu. Mąż przyjedzie to trochę pomoże. A swoją droga kto ją tak rozpuścił?!

cześć ja prawie wyspana :) mała robienie kupy zostawiła sobie na 6 rano, a w nocy tylko jadła i w miarę szybko zasypiała :) teraz już pojedzona i przebrana a ja przy kawce :)