Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toramus

Mam 24 lata i kocham 40 letnia kobiete.Czy mamy szanse zeby byc razem?

Polecane posty

Gość totolotkowicz
"psujesz kazdy temat" - trzymaj się tematu a NIKT nie będzie w stanie ci go popsuć!!!!

Gość ty totolotkowicz
sfrustrowana stara panna

Gość totolotkowicz
Eldritchs girlfriend, chciałbym wyrazić Ci swój szacunek. Przede wszystkim za to, że cieszysz się tym co masz i nie dręczysz sama siebie pytaniem: CZY TO CO MAM MA SZANSE?

Gość totolotkowicz fujara12 i inne
nicki uzywa:O psychol pojebany

Gość do tych niedowiarkow
zdziwilibyscie i szczeka by wam opadla, gdybyscie zobaczyli moja piekna ciotke, ktora ma zajebistego przystojniaka mlodszego od niej 17 lat!!!! zazdroszcze jej go, a mam 22 lata!!!! ona byla zawsze kobieta, za ktora sie zawsze faceci uganiali i miala w czym przebierac. zreszta, ona zawsze byla niezalezna, miala nawet grupe rockowa, gdzie byla wokalistka :-) ten jej facet moglby miec kazda, a kocha wlasnie ja!!! i nie chodzi tu o kase, bo ciotka to angielskiego uczy, a jej facet ma firme i to on ja rozpieszcza kasa!!! sa w sobie zakochani i tak juz zostanie!!! :-p :-p a na ludzi ona nigdy nie patrzyla, miala to gdzies!!! :-p :-p zreszta, nie widac po nich roznicy, najwyzej z 2 lata. moi kumple mdleja z zachwytu na jej widok!!! wiec ci, co zle tu sie wypowiadaja, to przykre mi, ale musza miec parszywe zycie, bo tylko nieszczesliwy i zgorzknialy pluje jadem na innych. taka prawda :-p :-p :-p

Gość totolotkowicz
ZWRACAM SIĘ DO FANA TOTOLOTKOWICZA. Piszę dużymi literami, może łatwiej zrozumie. CZY TO WSZYSTKO CO MASZ DO POWIEDZENIA W TEMACIE ZAPODANYM PRZEZ AUTORA TOPIKU?

Gość totolotkowicz
jem kupę :classic_cool:

Gość totolotkowicz
SMACZNEGO

Gość do offerma
Dopóki ten idiota tu będzie pisał, to autor na pewno nie wróci.

Gość totolotkowicz
Toramus86, OPUSZCZAM TEN TOPIK, ŻEBY ZWIĘKSZYĆ TWOJE SZANSE.

Gość Eldritchs girlfriend
do tego totolotka: a co to w ogole za tekst???!! co mnie obchodzi, co bedzie kiedys??? LICZY SIE TO, CO JEST TERAZ, BO OD TEGO ZALEZY JAK BEDZIE JUTRO!!! wczesniej mialam faceta rowiesnika i co???? niby mialo byc przepieknie, wedlug twojego glupiego standardu, i co???? tak nieodpowiedzialnego faceta nigdy chyba nie widzialam. zostawilam goscia po krotkim czasie, bo sie cenię i żaden ćwok nie bedzie moim partnerem, juz wolę byc sama!!! :-p :-p :-p NIBY Z JAKIEJ RACJI MAM SOBIE ODMAWIAC SZCZĘŚCIA, KTORE TERAZ MAM??? ON TEZ JEST ZE MNA SZCZĘŚLIWY, do niczego nikogo nie zmuszam!!!

obludna jestem? to chyba raczej Wy. :) zaloze sie, ze widzielibyscie taka pare na ulicy od razu opowiadalibyscie w domu"ty wiesz co ja dzisiaj widzialem!!"... to dopeiro dulszczyzna. udawac na forum wielkodusznych, tolerancyjnych a wszyscy tak naprawde wiemy jaka jest prawda ;) ja nei widze przyszlosci w ich zwiazku :) to juz starsza pani, za niedlugo jej cialo zacznie marszczec w kazdym calu, przestanie miec ochote na sex itp. Skoro to niewazne (zaraz posypia sie komentarze tego typu) to czemu na forum , w tv ciagle slyszy sie o problemach lozkowych, o rozpadajacych sie przez to zwaizkach :) taka prawda, ze zwiazek ludzi podobnych wiekiem ma wieksze szanse na przetrwanie, bo wtedy ludzie starzeja sie RAZEM, razem tego doswiadczaja, jak juz keidys pisal madry czlowiek na forum :) autorze, tlumacz to sobie jak chcesz. Ja nie zycze Wam zle, ale chyba jako jedyna na tym forum pisze, co naprawde mysle (oczywiscie oprocz kobiet ktore same sa w takiej sytuacji). Powodzenia

Gość do behindbro/
znam taka pare i swietnie sie dogaduja. sama mam mlodszego partnera, chociaz z mniejsza roznica. pudlo, a ty jestes obludna i zazdroscisz innym

ty chyba chory /a/ jestes...!!! :-D :-D ja nie mam zadnych kompleksow chodzic z moim chlopakiem za reke :-p :-p i nigdy nikt sie dziwnie nie patrzyl!!! a wiesz, dlaczego??? bo tej roznicy nie widac i mozesz wyklócać sie do upadlego, a ja wiem swoje!!! nikt w jego otoczeniu nie wierzyl mu, gdy on mowil ze jestem od niego wiecej niz 5 lat starsza!! sama go prosilam, by mowil, ze jestem ponad 5 lat starsza :-p :-p a po co komu to wiedziec, to nasza sprawa :-p :-p aha..! czasem sie gapia. na mnie faceci. i wtedy moj chlopak jest zwyczajnie zazdrosny!!! :-p 🖐️

Gość do behindbro/
znam tez mase par gdzie dziewczyny sa z rowiesnikami albo starszymi i na gorszych cwaniakow i nieodpowiedzialnych dzieciakow nie mogly trafic.

Gość Ameliaaaaaaa
wyobraz sobie , że nie wszyscy widzac taka pare na ulicy , uwazaliby to za coś tak niewzwyklego żeby o tym w domu opowiadac z tekstem ... ty wiesz co ja widzialem ... para jak para i tyle normalni ludzie zajmuja sie swoim zyciem i swoimi sprawami a nie wpieprzaja nos w cudze sprawy jak ludzie sa dorosli to niech sie wiaza i sa z kim chca, to tylko ich sprawa

Gość brawo Ameliaaaaaa
Popieram

Gość Ameliaaaaaa
behindbrowneyes ---- ty jestes pewnie z gatunku tych co to jak zobacza niepelnosprawnego to sie gapia z otwarta gebą i dziwia sie jak to możliwe, ze ktoś taki po świecie sie porusza i jeszcze autobusem chcialby gdzies pojechac zamiast siedziec w domu a po powrocie do domu wolasz ... wiecie co !!! widzialam faceta bez nóg !!!

Gość FacetŚlaskieWojew
behindbrowneyes ->>>> no wybacz ale jeśli dla Ciebie kobieta 40-letnia to starsza pani to osoba 60 letnia to juz powinna byc rozstrzeliwana jako zniedolężniala staruszka .... wez sie kobieto ogarnij bo żal

Gość podsumowałaś się
Eldritchs girlfriend, "nigdy nikt sie dziwnie nie patrzyl!!! a wiesz, dlaczego??? bo tej roznicy nie widac" - a jak nie widać to nie ma. Jak tu się dziwić czemuś czego nie ma?

Gość podsumowałaś się
"jeśli dla Ciebie kobieta 40-letnia to starsza pani" - dla 24 letniego chłopaka, który miał trudne dzieciństwo, w porównaniu z jego matką jest młódką.

Gość para jak para i tyle
Miłość nie zna granic. Rozum je ma.

Gość podsumowałaś się
to ja totolotek pod innym nickiem

Gość ty sie durniu naprawde lecz
myslisz zeludzie cie nie poznaja to sie mylisz kopiujesz kazda wypowiedz i sie czepiasz jak psychol

wrocilem :)ale wesolo sie zrobilo:)tak naprawde to tylko od nas zalezy czy bedziemy razem czy nie i zadne prawa tym nie rzadza.moze zle sformulowalem pytanie zakladajac ten topic.chcialez nac opinie innych,to wszystko.:):)

Gość szansa jest ale co z tego

nic z tego,ja wiem ze jest szansa i trzeba tak postepowac zeby ta druga osoba byla pewna naszych uczuc:)to wystarczy jezeli jest madra kobieta,a moja pani jest:):)

Witaj:Nie wiem ile jeszcze razy napiszę na tym forum i gdzie tam jeszcze,że szansa jest zawsze:)SZansa na miłość,na znalezienie ukochanego .. ten związek też ma szansę..Mój o 8 lat młodszy facet też by Ci to powiedział,z tym żę jak my idziemy ulicą to sie przytulamy i trzymamy za rękę:)Jakbym miała 40 też bym tak robiła,bo jestem z tych osób które nie przejmują sie- ;co ludzie powiedzą;-Czasem robię cos tylko na pokaz i mam ubaw i czyjejś reakcji ,Nikt nie bedzie mi mówił jak żyć;) A miłość nie zna wieku ,nie ma granic..pozdrawiam,:}

nie patrz na nic i nie pytaj o zdanie ludzi, ktorzy zyja w innym swiecie i czesto sa zlosliwi, bo ich wlasne zycie jest zrypane. kieruj sie zawsze sercem..! to twoje i jej życie, a nie kogos innego. wy wiecie, co jest dla was dobre..! powodzenia :-)

Gość nikt tu nie jest wróżką i
nie wie czy macie czy nie macie. Statystycznie się rozpadnie a jak będzie to zobaczysz za jakiś czas chociaż sam temat źle wróży bo się bardzo przejmujesz ludźmi