Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Toramus

Mam 24 lata i kocham 40 letnia kobiete.Czy mamy szanse zeby byc razem?

Polecane posty

Gość truskawkowypasztet
"ona zawsze"uspokoj sie ,ludzie patrza"" - czy kiedykolwiek przestaną patrzeć?

nie mialem latwego zycia,to fakt.i ona jets dla mnie kims kto daje mi pewnosc siebie ,sprawia ze czuje ze jestem cos wart,kiedy jej pomagam wiem ze sie spelniam jako mezczyzna.dla Ciebie stwierdzenie ze jak kocham moze jest infantylne ale dla mnie to cos czego zawsze brakowalo.teraz kiedy juz to mam bede bronil dopoki starczy sil.

Gość ja nie widze problemu
jeśli on twierdzi, ze ja kocha to po co przekonujecie go na sile , ze tak nie jest ??? wiecie lepiej co on czuje , niż on sam ??? tylko dlatego to robicie, ze wybral kobiete starsza od siebie ?? w taki sposób można poddac wątpliwości każde wyznanie uczuc przez kogokolwiek ..... uważacie , że tylko milość miedzy równolatkami może byc prawdziwa ??? a jego jest "be" bo metryki wam nie pasują ... rany co za ludzie z was !!!

Gość truskawkowypasztet
"moglbym kleczec przed nia i calowac stopy na najruchliwszej ulicy w miescie gdyby tylko mi na to pozwolila...." - no to masz szczęście, że "mamuśka" tak cię chroni przed zrobieniem jakiegoś GŁUPSTWA. Tak samo zresztą jak broni przed ZGORSZENIEM swoją pozostałą dwójkę. A być może jej 18 latek posuwa w tym samym czasie jaką 25 letnią STARĄ DUPĘ.

przypominam Ci delikatnie ze Ty tez masz taka "mamuske":P:P,i nie wiem ktory z nas jest w gorszej sytuacji,ja nie jestem powodem jej zdrady,sam widzisz,Twoja ma meza a zabawia sie z Toba,to normalne?

Gość a tam pieprzenie
zauważ , że facetom to nie przeszkadza i nie komentują babska zawsze to robią ze zwyczajnej zazdrości nie mogą znieśc tego, ze twoja kobieta tak super wyglada, ma mlodszego faceta i jest szczesliwa najbardziej zieją jadem te , których nikt nie chce albo ten , który jest ma je w dupie zazdrosc zżera , że inna , starsza jest szczęśliwa

tak,to prawda,faceci patrza na nas inaczej,chyba nawet z zazdroscia,kobiety faktycznie sa zawistne i ich spojrzenia sa inne

Gość truskawkowypasztet
ja nie widze problemu - I NA TYM POLEGA TWÓJ PROBLEM. "jeśli on twierdzi, ze ja kocha to po co przekonujecie go na sile , ze tak nie jest ???" - ja go nie przekonuję, że jest inaczej. Tylko mówię, że jego czyny są SPRZECZNE z jego słowami. "tylko dlatego to robicie, ze wybral kobiete starsza od siebie" - nie, dlatego aby sobie uświadomił DLACZEGO taką wybrał. "uważacie , że tylko milość miedzy równolatkami może byc prawdziwa ???" - nie, ja tak nie uważam. Uważam natomiast, że często ludzie MIŁOŚCIĄ nazywają coś co nią nie jest.

czemu uwazasz ze moje czyny sa sprzeczne ze slowami?bo nie calujemy sie na ulicach/musimy manifestowac nasze uczucie w taki sposob?dlaczego ona?proste...bo jest najcudowniejsza istota jaka znam,bo wiem ze tylko przy niej bede czul sie soba.

truskawkowypasztet ------ to ty masz problem na sile próbujesz nagiąc wszystko to swoich przekonan i teorii

Gość truskawkowypasztet
"przypominam Ci delikatnie ze Ty tez masz taka "mamuske" - określenia "mamuśka" nie używam jako epitetu pod adresem starszej kobiety ale jako pewnej cechy charakteru. "nie wiem ktory z nas jest w gorszej sytuacji" - czy masz zamiar się licytować ze mną kto ma lepiej? Ja wiem, że ty masz lepiej bo ukrywasz swój związek nie tylko przed jej dziećmi, swoimi rodzicami, ale także przed wszystkimi pozostałymi ludźmi. To dopiero jest adrenalina. "ja nie jestem powodem jej zdrady" - ja też nie; powodem zdrady jest "wypalenie związku", "niezrozumienie potrzeb partnera", "coraz więcej rozczarowań w łóżku" i tym podobne dyrdymały. Jestem dokładnie takim samym POCIESZYCIELEM kogoś komu coś nie wyszło i szuka nowej szansy. "Twoja ma meza a zabawia sie z Toba,to normalne?" - ONA MNIE KOCHA. A z mężem jest dlatego, żeby UKRYĆ COŚ przed dzieckiem, starymi rodzicami itp, itd........ Czyli taki teatr, jakże podobny do przedstawienia w jakim ty bierzesz udział.

Gość Agnieszka;)
Milosc szczera nie wybiera. Ja jestem z facetem starszym ode mnie o 11 lat. Na poczatku sie balam co powiedza inni ale teraz juz sie tak tym nie przejmuje.. Mama go akceptuje i jest ok;)

tak,tak:)tyle ze Ty nie umiesz powiedziec jasno co do niej czujesz...ja moge krzyczec na cale gardlo ze a kocham bo jestem tego pewien...to jest roznica:)

"tylko dlatego to robicie, ze wybral kobiete starsza od siebie" - nie, dlatego aby sobie uświadomił DLACZEGO taką wybrał. a czy facet, który wybral puszystą ma rozkminiac dlaczego taką wybral a nie chudą ??? po co ma to robic .... wybral jaka chcial, taka mu sie podoba , taka mu pasuje i już nie tobie wnikac w jego wybory , która to wnikliwoścc ma prowadzic jedynie do tego , zeby mu uświadomić , że zle wybral do autora : dobrze tu ktos napisal, babami sie nie przejmuj bo one zawsze beda zawistne wobec innej , taka natura tutaj cie zmieszaja z blotem, opluja, napisza , ze jestes dziecko i potrzebujesz opiekunki, ze cie seksem skusila itd a w duchu .... pomyśla .... cholera czemu mnie tak nikt nie kocha jak ją ..... bedz szczesliwy ze swoją kobietą , a szczekaniem ludzi sie nie przejmuj, taka mentalnosc katolickiego narodu :)

Przychylam się do opinii, ze jeżeli Wam to nie przeszkadza, to nie powinieneś się ludźmi przejmować. Zawsze istnieją jakieś odchylenia od main stream, w życiu uczuciowym i związkach też

ja nie widze problemu,dzieki za madre slowa..jestem naprawde wdzieczny :),nie bede sie przejmowal,masz racje i bede kochal moja Pania z calych sil,zeby nigdy nie zwatpila w moje uczucie:)

Gość truskawkowypasztet
"Ty nie umiesz powiedziec jasno co do niej czujesz..." - tak, realne życie to nie jest Harlequin, gdzie już po kilku stronicach wszystko jest jasne i jednoznaczne, chociaż autorzy muszą przecież zarobić wierszówkami. "ja moge krzyczec na cale gardlo ze a kocham bo jestem tego pewien..." - dlaczego wobec tego nie robisz tego; tylko pytasz obcych ludzi czy TO ma szanse. Jakie to ma dla ciebie znaczenie???

ciekawy bylem opini innych na temat takiego zwiazku.w realu nie wszyscy powiedza w oczy a w necie to juz inna sprawa:)

Zazdroszcze ci autorze, że w tak młodym wieku możesz się seksić z dojrzałą i doświadczoną kobitką. Napewno zaprocentuje ci to w przyszłości przy innych kobietach. Twój nadmierny entuzjazm i plany co do tego związku potrafię zrozumieć - młody gość zafascynowany dojrzałą kobietą itp. itd.

Gość bede trzymac
mocno kciuki za Ciebie zebys wytrwal w tej milosci. jezeli kochasz ja szczerze, to bedziesz chcial byc do konca. pamietaj ze za 20 lat Tybedziesz mial 44 lata, bedziesz pewnie przystojnym aktywnym facetem, a Twoja kobieta bedzie miala 60. . .

"sexic"???hahah,my sie nie seximy tylko sie kochamy,a o jakich innych kobietach mowisz?dla mnie nie bedzie innych kobiet,ta jest jedna,jedyna i ostatnia:)

Gość bede trzymac
to bardzo duze wyzwanie. zdarzaja sie oczywiscie takie zwiazki jak twoj, ale zauwaz, ze tylko do pewnego wieku. znasz jakas pania, ktora ma 60 lat i jest z 44latkiem? :(

Gość truskawkowypasztet
ja nie widze problemu, dlaczego wobec tego widzi je autor? Czy ludzie mają prawo odbierać te same słowa inaczej?

""sexic"???hahah,my sie nie seximy tylko sie kochamy,a o jakich innych kobietach mowisz?dla mnie nie bedzie innych kobiet,ta jest jedna,jedyna i ostatnia" Kak zwał tak zwał i tak na jedno wychodzi :D Na twoim miejscu nie stawiałbym tak sprawy bo pewnym w życiu możesz być jedynie podatków i smierci. Chyba od niedawna jesteście razem skoro, że się tak wyrażę, "odwala ci" na jej punkcie. Poczekaj trochę, zauroczenie minie, zaczniesz logicznie myśleć i przestanie być tak różowo i słodko.

Gość truskawkowypasztet
"ciekawy bylem opini innych na temat takiego zwiazku" - pod warunkiem, że podzielą mój punkt widzenia. Jeżeli są inne tzn, że są DO DUPY i wynikają tylko z bezpodstawnej zawiści, zazdrości, "mentalnosci katolickiego narodu" itd, itp, itd....

wiem ze tak bedzie...ale to niewazne jaka bedzie,wazne zebysmy sie rozumieli jak do tej pory,to tylko sie w zyciu liczy..wyglad ,no coz...w sumie nie jest najwazniejszy