Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Oblubienica

Co wiecie o zielonoświątkowcach?

Polecane posty

Ja już żegnam jak wcześniej wspomniałam ta dyskusja nie prowadzi do niczego. Dzięki licencja za odpowiedź na pytania ale i tak jakoś mnie nie przekonałas---------------------ja staram sie być tylko siewcą Slowa Bozego - to Bóg daje wzrost iplon :) cześć klaudia :)

Gość przeklęte te sekty
OK ale on też moze wejść w wyniku klątwy rzuconej i co wtedy? Odpowiedz mi bo troche wymigajaco sie udzieliłaś jaki macie stosunek do chorób i diabła ,kto na was te choroby zsyła?

Gość przeklęte te sekty
DIABEŁ w dosłownym tłumaczeniu TEN SPRAWIEDLIWY czyli bez powodu nie czyni zła wam zielonoswiatkowym

diabel nie wchodzi do nikogo - bo ktoś rzucil na kogoś klatwę - nie ogladaj tyle horrorów . diabel moze mieszać w zyciu czlowieka -ale tylko wtedy jeśli nie jest on pod ochrona Boga . Bóg i szatan nie sa partnerami - to Bóg stworzyl aniola , ktory na wskutek pychy zgrzeszyl przeciw Bogu i stal sie szatanem - dlatego szatan moze dręczc czlowieka - ale Bóg jest ochrona wierzacego .

ciekawe jakie to tlumaczenie :) diabel - z gr - oszczerca , klamca skoro twoim zdaniem diabel - to ten sprawiedliwy - to jak przetlumaczysz - Bóg ?

Gość przeklęte te sekty
wasza sekta inaczej to tłumaczy i KK równiez inaczej ja osobiscie znam osobe która padła ofiara klatwy i wierz mi jej zycie to udreka , wy obydwie macie spore grono przeciwników ,wrecz wrogów ,negatywna energia cały czas nad wami krąży ,dziecko Kamelii juz pokarało krzywą kończyną ty jestes odpychajaca sama w sobie i masz wiecej przeciwników niz zwolenników ,nie uwazasz ze to kara za parszywość

Gość przeklęte te sekty
bóg to cos w rodzaju sumienia tak po krótce

a czy Jezus nie mowil ,,że ze wzgledu na Niego , na to w co wierzymy i co wyznajemy - nie edziemy wyśmiewania a nawet przęsladowani ? ale ja wybralam Boga- kogo ty wybierzesz - twoja sprawa .

lorika - przykro mi bardoz -ale czegoś nie zrozumialaś - ja nie mam swojej religi - cokolwiek to znaczy :) ja mówie o Bogu :)

Gość przeklęte te sekty
gdzie był bóg jak diabeł dziecku kamelii noge skrzywił ?

Gość przeklęte te sekty
czesc lorika widzisz napasci licencji na kazdego kto ma odmienne zdanie? ale diabła sie boi , chociaż tyle bo brak słow na tą babe

Gość przeklęte te sekty
jagi baby nie znam kto twoim zdaniem dziecko kamelii pokarał bóg czy diabeł ?

kto twoim zdaniem dziecko kamelii pokarał bóg czy diabeł ? -----------------a ty znasz kamelię i jej dizecko ?

Gość przeklęte te sekty
ciesz sie lorika ze nie wychowałas sie w domu zielonoswiatkowców nie byłabys normalna a tutaj masz przykłady tych dwóch pań , w kazdym zdaniu słowo bóg albo jezus ale diabła boją się i kamien z serca mi spadł bo jakis ''bat'' na nie jest

Gość wydłuzona rzesy czrne
ty sie zabierz licencjo do roboty anie całe dnie tu siedzisz , szok, dzieciaki brudne zaniedbane z krzywymi nogami , a one na cafe pierdola o sekcie , szok,

Gość przeklęte te sekty
tak znam kamelie z z netu i widziałam tez zdjecia zanim ktos je tu odkopał

wydłuzona rzesy czrne ty sie zabierz licencjo do roboty anie całe dnie tu siedzisz , szok, dzieciaki brudne zaniedbane z krzywymi nogami , a one na cafe pie**ola o sekcie , szok, ------------------chcialbyś mieś takie nogi jak mój syn - takie dlugie :) ale twoje pewnie też nie gorsze ? dlugie , czarne i kręcone ?:):):)

Gość przeklęte te sekty
była kamelia rano

Gość norlanna matka by
Normalna matka by leczyla dziecku krzywą konczynę. Są przecież operacje, szyny.

Gość każda kobieta ma usta poziome
i pionowe, licencjo, daj chłopu usteczek pionowych z slitorysem, to ci się odechce wielbienia boga i cmokania w dupsko pastora, czy pastorałka

Gość wydłuzona rzesy czrne
byłam tu o 13 to ona była i były juz jej wpisy z dzisiejszego dnia , potem byłam jeszcze raz i licencja znów i teraz znów zajrzałm a ta sekciara tu siedzi , a potem opisuje o swoich dzieciach , ze odparzenia maja na tyłkach , brudne całe zaniedbane , a ostanio pisała na "z drowiu " jak wytepic wszy , bo jej dzieciaki maja , szok, normalnie szok,

Gość każda kobieta ma usta poziome
clitorys, czyli łechta

Gość przeklęte te sekty
licencjo tak nie powinna wysławiac sie osoba swietobliwa jak ty dajesz sie sprowaokować i az kipisz jakdem a my mamy usmiech na twarzach czytajac twoje pierdoły