Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 ewelina121212

potrzebuje faceta

Polecane posty

Go艣膰 ja z katowic
nie 艣ciemniam, m贸wi臋 dok艂adnie tak jak jest :( ja zawsze mia艂am wi臋kszy apetyt, a 30stka to naprawd臋 magiczny czas, mam potrzeby jak nigdy przedtem...ale on, naprawd臋 nic...my艣la艂am, 偶e ma kogo艣, 偶e mnie nie kocha...nie mam poj臋cia jak to rozegra膰...my艣la艂am, 偶e odmawianie to domena kobiet, ale u nas to jego boli g艂owa, i to w zasadzie ZAWSZE

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Boratka
No jatylko na w艂asne r臋ce:) liczy膰 mog臋 a czasami chc臋 co艣 wi臋cej. Anie dostaj臋

Udost臋pnij ten post

no nie co za ludzie, to ja myslalem ze faceci to maja tak jak mniej wiecej ja czyli jak mi sie niechce to znaczy ze chory jestem i to powaznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z katowic
masturbacja..dobra, ale dora藕nie, mnie trzeba faceta z krwi i ko艣ci...echh

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mieszkam kolo tarnowa
bydgoszcz? kurcze kawa艂 drogi, ale moze w podrozy sluzbowej kiedys bede? tylko do tego czasu mi uschniesz

Udost臋pnij ten post

moj tez ciagle jakos kreci, zmeczony, tak ale przeciez nie zawsze cz艂owiek jest zmeczony. Jesli pojawi sie temat dziecko to jest sex a potem znowu czekam i prosze i sie osmieszam jak ostatnia idiotka tez sie zastanawia艂am ze moze ma kogos,ale raczej to nie wchodzi w gre

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Boratka
S艂owo sucho艣膰 i pokrewne s膮 mi obce;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z katowic
c贸偶, ma艂y wozie, niestety w tym temacie jak wida膰 r贸wnouprawnienie jest;) tyle tylko, 偶e kobiety, z racji skomplikowanej psychiki wszystko prze偶ywaj膮 bardziej dos艂ownie, moja samoocena si臋gn臋艂a absolutnego dna :(

Udost臋pnij ten post

ja juz wszystkie mozliwosci wyczerpalem: masaze , kapiele przygotowywane, swiece , kadzidelka, perfumy , bielizna. nie ma ochoty i juz nic nie poradzisz....

Udost臋pnij ten post

do dziewczyny z katowic.... nie do艂oj sie z ta samoocen膮 bo mozna przez to wpasc w niez艂y do艂ek, chyba trzeba popatrzec w lustro . Ja stwierdzilam ze chyba ze mna wszystko ok, wygladam nie najgorzej, faceci - coz nie jeden zawiesi oko wiec nie w tym chyba tkwi problem, przynajmniej w moim zwiazku

Udost臋pnij ten post

wiecie co jest straszne w tym braku seksu? ciagle napiecie to jedno a...przez to czlowiek zaczyna miec niska samoocene

Udost臋pnij ten post

ewelina - nawet nie wiez jak bardzo. Kobieto umnie masaz jest nie byle jaki;) ostatnio nawet zrobilem z cieplymi kamieniami. ale i tak na nic starania. buziak w policzek i do spania.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z katowic
to nie trwa od dzi艣, wi臋c jako艣 sobie radz臋, ale jak widz臋 zakochane pary, mi臋dzy kt贸rymi a偶 iskrzy to a偶 mnie 艣ciska, wiele bym da艂a za chemi臋, nami臋ton艣膰, dzik膮 偶膮dz臋....marz臋 o kim艣, kto b臋dzie mnie chcia艂, tu teraz i przez ca艂y czas...jest tylko jeden problem, kocham m臋偶a, nie potrafi臋 go zdradzi膰 ....mia艂am okazj臋, nie chc臋 takiego rozwi膮zania...

Udost臋pnij ten post

dla mnie to napiecie w艂asnie jest nie do zniesienia, staram sie, kombinuje choc sama sie zastanawiam czy ja juz nie zwarowa艂am? Nie przypuszcza艂am nigdy ze bede w艂asnego meza b艂agac o sex, dla mnie to upokarzajace

Udost臋pnij ten post

dlatego po kilkudniowych mych staraniach , zaczynam lapac dola ze to zemna jest cos nie tak . ze zadam seksu w zamian wlasnie za masaz np. ale potem znowy wiem ze tak nie jest bo wcale nie oczekuje za kazdym razem ze bedzie mnie uwielbiac i oddawac mi sie bo pomasowalem jej plecy czy stopy przez pol godziny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z katowic
kochana, 偶ebra膰 o sex??? ja te偶 bym nigdy nie przypuszcza艂a...u mnie tak jest od dawna wi臋c si臋 troch臋 przyzwyczai艂am, ale nikt mi nie powie, 偶e normalne jest, 偶e facet maj膮cy przy boku atrakcyjn膮, sexown膮 i dobr膮 w te klocki kobiet臋 b臋dzie unika艂 sexu???dla mnie to masakra, wariuj臋 przez to :(

Udost臋pnij ten post

hmmmm do katowic nie jest az tak daleko ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zomek
pogadalibysmy gdyby chodzilo o warszawe. Sex-turystyki niestety nie przewiduje, nawet krajowej.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z katowic
da艂abym wiele, 偶eby m贸j m膮偶 tak o mnie dba艂, masa偶e itp....dla mnie to fikcja :(

Udost臋pnij ten post

ma艂 wozie dla mnie by艂bys nieocenionym skarbem gdybys fundowal mi odjechany sex, a jak bys mi zrobi艂 jeszcze masaz to juz sama nie wiem kim bys by艂 wtedy dla mnie....... ehhhhh kobieta nie wie co traci moim zdaniem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja z katowic
jednym s艂owem, nie ma sprawiedliwo艣ci na tym 艣wiecie...

Udost臋pnij ten post

ale kolezanko nie tylko w katowicach tak jest, w Tarnowie r贸wniez jak widzisz, problem jest dla mnie w tym jak to zmienic bo powoli juz trace zar贸wno cirpliwosc jak i nadzieje

Udost臋pnij ten post

a to tak nie wiele trzeba , mnie to jeszcze bardziej wkurza bo umnie to przychodzi samo. poprosty taka mam nature ze jestem w ten sposob opiekunczy i lubie zajmowac sie ta druga stron ai milo by bylo wspolnie chodz troche pobaraszkowac. nie mowie ze chce wzamian to samo i tak wiele. ale chodz troszke ..

Udost臋pnij ten post