Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ale sie usmialam

Roszczeniowe postawy kobiet w ciazy i matek!

Polecane posty

Gość o matko boska
słuszne spostrzeżenie. niech się koleżanka cieszy że jej pies nie upierdolił tej ręki. ja mam owczarka niemieckiego i jemu nie trzeba dwa razy powtarzać w razie zagrożenia

Gość musze sie wypowiedziec
a moze nastolatka miala jaminika? Ja mam jamniczke i ona co prawda chapnela by za noge atakujacego wiec podejrzewam ze ta nastolatka miala pudla badz yorka:P a moze historia jest zmyslona?

ja tam stara dupa jestem pewnie wedlug niektorych a biegam z psem jak nastka i mam w dupie mamy z wozkami. Mam swoje dziecko ale co mnie cudze obchodza? No, ale na przyszlosc- jak mnie dziecko czyjes wkurzy to za kudly mamuske i po morodzie:D Bo w koncu nie zyjemy w epoce kamienia lupanego:D

Gość o matko boska
dlatego pieski są szczepione przeciw wściekliźnie - aby nawiedzone mamuśki ich nie pogryzły :D

to juz wiem przeciw czemu moja szczepilam:D przed kolezanka moni.kama i przed nia sama

Gość o matko boska
musze sie wypowiedziec - strasznie równa z Ciebie kobietka ;) dzięki moni za poprawę humoru :D

Gość o matko boska
zapomniałam dopisać, że za poprawę humoru przed snem. dobranoc. i więcej spokoju i luzu wam życzę :)

o matko boska- dzieki, ale pamietaj ze twoj nick jest obraza uczuc religijnych:D

nie mam kogo targac za kudly:( Jutro ide do parku na spacer z corka i jamnikiem a ze nie mieszkam w Polsce to ominie mnie przyjemnosc awantury:(

Bumbumshoko zazdroszcze ze masz mozliwosc. Baw sie dobrze i trzaskaj trwale mamuski. Zycze udanych trzaskow:P

A Dziękuje w Twoim imieniu jutro postaram się trochę potargać kudłów :) Także się nie martw, będziesz miała wkład własny po części :D

Gość najewniej te wszystkie
bojowe mamuśki same sie srały, ze ktos sie z wozkiem pcha, czy cos, a teraz lataja jak ze sraczka bo im ktos miejsca nie chce ustapic :D

Bumbumshoko powaznie? ja sie nudze wiec? Nie mieszkam w Polsce ale chetnie dowiem sie co w kraju, chcialabys sie mailem wymienic?

Bumbumshoko jutro sie odezwe na maila, moj mail to ona 434@wp.pl

Moze wazeline wam podrzuce . Na pewno sie przyda , bo sobie w dupe wlazicie . musze sie wypowiedzieć --- jak ty jesteś prawnikiem to ja jestem prezydentem . Chyba kawe robisz i papiery przekładasz . Niespełnione aspiracje ? buhhha . Nie mieszkasz w Polsce ? Haaa , już wiadomo , wielka emigrantka , na zmywaku lata i podlizuje sie angolom pewnie. Nierobie jeden i garkotłuku . Jakbys miała konktretny zawód to byś w Polsce prace znalazła. Ale pewnie jesteś tłukiem po zawodówce , zebrałas manele i pojechałas w "świat" . Zachowujecie sie jak konie z klapkami na oczach . Tylko jedno i to samo ... Tak , chodzi o to ze nikt ma sie słowem w parku nie odzywać bo moje dziecko śpi . Tępaki to był konktretny przypadek i gówniara wrzeszczeć akurat obok wózka, widziała że dziecko śpi . Koniec kropka . Bumbumskoko----- zapraszam do Warszawy na Targówek . Zobaczymy jaka jestes mocna , chyba tylko w mordzie lumpie .

Gość ngtnh
monia.kami78 - no i mamusiu pokazałaś swoją kulture, trafił swój na swego, twoja koleżanka i ty prezentujecie ten sam poziom - menelstwo. marnujecie się normalnie, idzicie się na ring boksować skoro z was spaślaki które łap przy sobie nie umieją utrzymać :O

Gość juderqa
Monia ten topik jest o tobie :D O chamstwie i roszczeniowej postawie takich burakow jak ty. Alez bym chciala abys ktoregos dnia trafila gdzies na mnie :P

Gość animoska
monia ty jestes z Targowka? :D To wszystko tlumaczy :D Targowek to dzielnica Wawy z najwieksza patologia :D

Gość ngtnh
no wiecie tam, wszyscy wszystkich leją, chlają, dzieci rodza na potege. siedzą w takiej dziczy i im się wydaje że wszystko wolno.

Gość nie wiem jak innym ale
mi się wydaję że tu nie chodzi o jakąś koleżankę ale o samą monie, za bardzo się tu produkuj, podnieca i orgazmuje w tym temacie skoro to jej nie dotyczy. zapewne to jej własna historia a ona sama bała się do tego przyznać bo by była uważana za jakąś psycholke.

kto tu sie podnieca ? to wy sie plujcie. Targówek jest duży tłuku ... Chyba pomyliłas dzielnice , najwieksza patologia jest tam gdzie ty mieszkasz. Posłuchaj trochę wiadomosci warszawskich to będziesz wiedziała gdzie jest patologia ...

Gość chorwatka
ty tam czarna z tą niezrównoważoną koleżanka..... zauważyłaś pewien fakt? Nikt tutaj z obecnych nie pochwalił chamsko odpowiadającej małolaty. Krzyczeć w parku miała prawo, ale w odezwie posunęła się za daleko. Natomiast to w jaki sposób zachowała się Twoja koleżanka to woła o pomstę do nieba! To jest PRZESTĘPSTWO. Jakby mnie ktoś zaatakował to broniłabym się. Gdyby został mi jakiś ślad poszłabym na obdukcję i spotkałybyśmy się w sądzie

Gość a ja proponuje zeby
monia.kami78 zastanowila sie nad swoim slownictwem, bo z tego co czytam to jest patologia nr 1 na tym topiku

oooo tak , gdybym to ja była to bałabym sie przyznać przed takimi personami jak wy .. buhahaha . Faktycznie nie potrzebnie sie wciągnęłam w pseudo dyskusję z takimi pustakami ... ale pewnie kafe to wasze zycie, i w realu nie możecie lub nie macie odwagi sie odezwać ...

Gość uhgbuhgbubgu
kulturalne osoby potrafią wyjść z takiej sytuacji z podniesioną głową bez użycia pięści cofnij się monia do epoki kamienia łupanego