Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muskatnuss

Zauroczyłem się czy zakochałem?

Polecane posty

Gość muskatnuss

Od pewnego czasu odkąd wpadła mi w oko, nie przestaje o niej myśleć, jeśli sobie pomyśle że mogła by mi dać kosza albo ktoś by ją sprzątnął sprzed nosa to zalewa mnie fala zazdrości i wiem co będę czuł jeśli tak się stanie. Jak myślicie to już zakochanie czy tylko zauroczenie. Jak długo ten stan będzie trwał?

Gość muskatnuss
a dlaczego przestanie mi tak bardzo zależeć gdy ona odwzajemni moje uczucie? Jak długo może trwać ten stan?

Dlaczego? Bo zawsze najbardziej chcemy mieć to, co nieosiągalne - taka ludzka natura;) Jeśli to nie trwa długo i dotyczy raczej jej powierzchowności - to raczej zauroczenie. Wg mojej oceny zakochanie dotyczy także osobowości, charakteru, a zauroczenie bardziej wyglądem czy sposobem bycia;)

Gość Ashka00
co ty mówisz kleopatra przecież ty musiałaś być zakochana skoro trwało to kilka lat, normalne zauroczenie trwa 2-6 miesięcy jeśli nie przerodzi się w coś więcej.

Gość muskatnuss
no właśnie miałem okazję ją po obserwować, jej styl bycia, mówienia i myśle że tu osobowość też odgrywa większe znaczenie.

Nie, to zauroczenie było. Najpiękniejszy chłopak z klasy -każda dziewczyna była zauroczona. W Jamesie Deanie też jestem kilka lat już zauroczona.