Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baleronik

WKURZYŁAM SIĘ.! MUSZĘ ZJECHAĆ 5 KG

Polecane posty

Gość baleronik

KUrcze balans,ale się wpieniłam,zła jestem na siebie i na świat;) Mam 170 cm i 68 kg NO masakra:(

a ja nie wiem ile waze ale tez musze sie wziac za siebie... to bedzie jakies 63 przy 160cm wzrostu:( a jeszcze 1,5 roku temu bylo 48:(

Gość baleronik
W lato było 63.i bosko wyglądałam;) a teraz szkoda gadać,wiesz..to choc sie wezmiemy_za siebie.ja od jutra się biorę i nie ma bata;)

Gość Dodi78
a jaki masz plan na odchudzanie

ja zaczelam od dzisiaj... wiec wypilam jakies 2 litry wody z dodatkiem tej AQUASLIM, kiedys kupilam i mi zostalo 5 saszetek chce je zuzyc bo mi tylko leza. i dzisiaj wzielam dwie saszetki na butelke. zjadlam 2 male jablka i to wszystko. mam plan pic rano koktajl taki sproszkowany na wodzie, pic wode dla oszukania zoladka, czasem jak bede wiedziec ze potrzebuje wiecj energii to wezme cos na zajecia, jakis owoc, albo sok pomidorowy ma malo kalorii, a posiada witaminy i smaczny jak dla mnie.na obiad np jakas salatka z pomidorkow ogorek, albo kefir, albo jogurt naturalny.... kiedys tak wlasnie schudlam... ale nie stosowalam koktajlow... no i na wieczor tez zamiast kolacji to koktajl... pewnie ktos powie niezdrowo ale co w tym zyciu mamy zdrowego? chcialabym wazyc te 52 bylabym szczesliwa...

moja zmora sa slodycze... ale kiedys potrafilam sobie odmowic i pieknie schudlam a teraz doopa blada... ale trzeba sie wziac za siebie. zaniedbalam swoje cialo, wiecej zaczelam jesc i mamy te kilogramy dodatkowe... ale problem tez taki ze biore pigulki no i od tego tez pewnie cos mi sie przytylo...:/

Gość baleronik
Mój plan jest taki,że zawsze jem śniadanie,na obiad mała przekąska,przeważnie warzywa,kolacja to jogurt lub jabłko,ćwicze brzuszki,tak z 300,i codziennie się masuje kremami Piję kawę bo bez tego ani rusz,z mlekiem i cukrem ,bo tylko taką lubie:_

hej hej ja dzisiaj, tak jak pisalam rano koktajl, na obiad zjadlam akurat zupe bo byla w domu na obiad, warzywna bez zadnej zaklepki czy smietany wiec pozwolilam sobie na talerz. no i jakies pol godz temu wypilam koktajl wieczorny... lepiej zebym nie byla glodna bo i tak zostanie mi tylko woda heh. a moze ktos sie jeszcze przylaczy?

hej ja mam więcej do zjechania niż 5 kilo. do dnia kobiet chcę schudnąć równe 10 kilogramów. a 5 kilo chcę schudnąć do sylwestra. myślę że to bardzo realne. bo wychodzi po pół kilo na tydzień ( 10 tygodni do sylwestra) teraz waże 64 kilogramy przy 168 wzrostu. mam grube nogi, boczki, brzuchol i okrągłą buzię. kiedyś spadłam do 54 . wyglądałam super. jak to zrobiłam? - trwało to 3 miesiące (schudłam 9 kilo) - 5 posiłków , bez słodyczy (do południa coś węglowodanowego, owoce, popołudniu mięsko, jajka, ryby i fura warzyw - codziennie o 6.30 godzina basenu i powrót z basenu pieszo przez godzinę - w ciągu dnia 2 godziny roweru - wieczorem wygibasy pół godziny - wtedy byłam studentką więc miałam 3 miesiące wakacji i mogłam sobie w ten sposób dzien zorganizować teraz codziennie wychodzę do pracy o 7mej i wracam o 7 mej. nie mam czasu na tyle ćwiczen ale postaram się choć pół godziny znależć na ruch i jesć regularnie bo to podstawa :)

witamy kolejna starająca sie o piekna figure:) ja tez chce wiecej niz 5 kg jak jest w temacie, bo chcialabym wyszczuplec do powiedzmy 52... mam na to 2 miesiace. chce dac rade bo nie chce tak wygladac. nie podobam sie sobie.

Gość ja też :)
i dlatego kupiłam alli. po dwoch tygodniach jest już 2 kg mniej. trzeba przestrzegać diety ale efekt jest.

no i super. co jeszcze w czasie tej diety.ja czytalam wczesniej o tej alli to raczej wypowiadano sie jak o placebo. ale skoro Tobie pomaga to moze cos tam jest w tym dobrego

Gość karinka 11111
baleronik, ja mam dokładnie tyle samo wzrostu i kg ile masz Ty - pamiętam jak było 59;(((((

Gość baleronik
Hej Rasputia:) jak tam dietka,u mnie ciężko,wczoraj się złamałam trochę.:( ale dziś już troszkę lepiej,mi zależy na Sylwestrze barrdzoo,muszę wyglądać sexownie hehe

Gość karinka 11111
to możemy się wzajemnie dopingować, za tydzień w środę możemy porównać nasze wyniki - ja nie będę stosowała żadnej diety, a proste zasady zero słodyczy, ogólnie mniej jedzenia i dużo ruchu - wiem, że to u mnie działa i czyni cuda po niedługim czasie, ale najgorzej zacząć...... może w duecie będzie raźniej;)

Gość baleronik
karinka:) serio? mi tam pasowało moje 63:__(

Gość baleronik
aha i sobie kupiłam FAT BURNER

Gość baleronik
oK ZA TYDZIE,Ń piszemy ile ważymy:)

Gość karinka 11111
w takim razie w środę o 20 wpis z ilością kg obowiązkowy;)) zawsze to jakaś motywacja;)

Gość karinka 11111
tymbardziej baleronik, że startujemy z równej pozycji, chyba że od 18.10 już coś zrzuciłaś?

Gość karinka 11111
kaamilla codziennie się ważąc to można wręcz stracić motywację, jak np. przez 2 -3 dni waga mimo wysiłków i starań nie drgnie, lepiej zobaczyć wynik po tygodniu, jak będzie w miarę to moja motywacja na pewno jeszcze wzrośnie

no ja dzisiaj sie zwazyłam... bo dietke zaczelam od poniedzialku, nie wiedzialam nawet z jakiego punktu startuje. wiec w srode publikacja naszych kilogramow?:P

Gość baleronik
nie zrzuciłam jeszcze nic:(

Gość baleronik
rasputia -to ile wazysz??

No ja póki co zajadam się słodyczami i chipsami :D Także zacznę od jutra, o ile się nie złamię :P

Gość karinka 11111
ok, ja startuję z 68 - w środę napiszę ile mi ubyło;)