Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćek a1

Czy któraś dziewczyna potrafi docenić takiego chłopaka?

Polecane posty

tak to jest jak się ocenia kogoś bezpodstawnie :o też miałam w akademiku takiego kolege... niby mu przeszkadzało takie picie, 'ćpanie' ,imprezy a tak naprawdę bardzo smutny był, sam jakby mógł to by tak robił... ale nie każdy może niektórzy mają po prostu zyebane charaktery :)

Gość kwiatuszek109
Autorze: jesteś naprawdę wyjątkowym chłopakiem. Ciężko jest znaleźć takiego jak Ty. Ja, również nie piję, nie palę itd...Choć nie powiem, że jestem cicha lubię się powygłupiać ze znajomymi. Nie wierz tym, którzy namawiają Cię, abyś zaczął z nimi imprezować, bo to oni źle skończą. Ja zakończyłam związek z chłopakiem z którym kiedyś byłam ze względu na to że pił palił ćpał itd... Potem spotkałam porządnego chłopaka, który takich rzeczy nie miał w głowie. Byłam z nim 2 lata i wiem, że z takimi spokojnymi chłopakami nie można się nudzić:) Ale niestety niektórym spokojnym nie podobają się takie grzeczne dziewczyny jak ja;D Zostawił mnie dla takiej której co drugie słowo to k*rwa itd...Takie życie. Życzę Ci, abyś znalazł dziewczynę, która doceni to jaki jesteś:)

To, że nie imprezuje nie czyni go wyjątkowym (rotfl). Ja wypiłem jeszcze mniej na studiach ale jakoś nie czuję się bardziej zajebisty od innych.

do Macieka- za bardzo nie dogadzaj, bo dziewczynom przewraca się w głowach i będą Cię wykorzystywały.Nie chcesz chyba być z kimś , kto jest z Tobą tylko dlatego ,że jej dogadzasz.

Zgadzam się z tym że kobiet nie trzeba za bardzo rozpieszczać ale my przez to czujemy się takie ważne dla mężczyzny:)

Gość adamoooo
Popieram Maćka. Szkoda że teraz w modzie jest być głupim.

Gość adamoooo
Ale nie ma co się frustrować, każdy decyduje o swoim życiu. Ja jestem szcześliiy w swoim i to mnie wystarcza. Jeśli ktoś znajduje szczęscie w upijaniu się itd, jego sprawa. to tyle ode mnie.

Gość myselfff
Jest ktoś?:)

Gość maćek a1
Wow, temat się odświeżył. Co do wieku, to mam 20 lat, a poza tym to trochę się zgubiłem w temacie i nic więcej nie napiszę. :)

Po tym tekście :" Ja będę się starał jej dogadzać na wszelkie sposoby" , chyba zapunktowałeś u różnych lasek, a Ty się zmywasz :D

Gość kwiatuszek109
Może on to specjalnie zrobił;D

Kwiatuszku, obawiam się, że masz rację ;) Teraz facetów prawdziwych to ze świecą szukać....tacy są bohaterscy :D

Po tym tekście :" Ja będę się starał jej dogadzać na wszelkie sposoby" , chyba zapunktowałeś u różnych lasek, a Ty się zmywasz " Akurat takich usłużnych osłów co na każde skinienie się pojawiają, wykorzystuje się w maksymalny możliwy sposób i daje kopa na pożegnanie. :D I dobrze.

Gość kwiatuszek109
Dokładnie ciężko jest znaleźć takiego prawdziwego faceta. a jak już taki się pojawi to okazuje się że nie jest dla nas:(

Gość maćek a1
abc101, aż taki naiwny nie jestem i wszelkie sposoby dogadzania mają swoje granice. :)

Gość maćek a1
Już nie chcę się rozpisywać, ale krótko mówiąc muszę bardziej się rozglądać, bo tych "mniej porządnych dziewczyn" coraz więcej. Ogólnie jest moda na puszczanie, zabawianie się z pierwszym lepszym, alkohol jako podstawowy napój... Przeraża mnie, jak mojego kumpla odwiedzają w moim pokoju koleżanki i opowiadają ile wypiły ostatnio, jak to fajnie miały, bo nie pamiętały, co się działo...

"bo tych "mniej porządnych dziewczyn" coraz więcej. Ogólnie jest moda na puszczanie, zabawianie się z pierwszym lepszym" Znalazł się znaFca 'porządności'. Ciebie biedaku nigdzie nie zapraszają boś taki "mokry koc". Lansuj się na forum dalej :D

Gość maćek a1
He he he :)

Gość maćek a1
To, że siedzę teraz na tym forum nic nie znaczy. A na dzisiaj mam jeszcze takie zajęcia, że niejedna imprezowiczka by się powstydziła. :D

"A na dzisiaj mam jeszcze takie zajęcia, że niejedna imprezowiczka by się powstydziła. " Zapewne :D

Gość maćek a1
Nie wiesz, czym się zajmuję, gdzie studiuję, co ćwiczę, więc Twoja reakcja jest dla mnie kuriozalna. :D

Gość maćek a1
Ale masz rację, siedzenie na tym forum to strata czasu. Idę pobiegać w deszczu trochę, a Ty siedź i odświeżaj sobie ten temat. :)

A dla mnie kuriozalne jest Twoje szukanie wsparcia na kafe skoroś taki nieoszlifowany diament.

"Idę pobiegać w deszczu trochę," W dodatku chory na głowę :D