Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maćek a1

Czy któraś dziewczyna potrafi docenić takiego chłopaka?

Polecane posty

Gość Ale, ale
jeśli studiujesz to co?

Gość Ale, ale
zrób mi psychoanalize?:D

Gość behehe behehe
przez 3 lata studiów może 10 piw wypiłem. behehe biedne jest życie studenta $$$$ chleb i margaryna chleb i margaryne behehe

Gość Ale, ale
dokładnie, zapłace Ci:D

Gość Ale, ale
ładna jestes??

''zaplace ci'' -he he he. na psychoanalize potrzebny jest mi czas i spokoj, wiec na pewno nie w tej chwili. a po co chcesz zebym ci zrobila psychoanalize?

Gość Ale, ale
ładna jestes?

nie jestem narcyz, zeby napisac ''tak jestem sliczna''. moge jedynie napisac co mowia na moj temat inne osoby. wg nich jestem ladna. na ulicy sie za mna ogladaja, podrywaja itd itp. wiec to wszystko swiadczy o tym, ze podobam sie ludziom, chlopakom. i co mialo na celu to pytanie?

Gość behehe behehe
... i dlatego, bo mam taki obraz wykreowany o dziewczynach, że takich jak ja żadna nie chce.Dlatego często jak widzę ładną i zadbaną dziewczynę, to zdaję sobie sprawę, że nie dla mnie, bo nie chodzę na imprezy, nie piję co 2. dzień, itp. Takie mam wyobrażenie, może zepsute... a masz za co pić ?

Gość Ale, ale
chciałem wiedzieć co napiszesz:) wrogo jestes do mnei nastawiona;P

Gość behehe behehe
To poważny błąd !!! O Witkacym słyszeliście ? O Wojaczku ? O Arturze Rimbaud i wielu innych ?? Oni wszyscy pili na potęgę ,ćpali, mieli generalnie wyj**ane na naukę i zachowywali sie bardzo nieprzyzwoicie A mimo tego stali się legendą, ze względu na swoje genialne umysły. behehehe kurwa zlituj się nad nami :D Geniusze kurwa wielcy którzy niczego nie zrobili oprócz napisania głupich nikomu nie potrzebnych książek

Gość behehe behehe
Piję dużo. palę dużo, przeklinam jeszcze więcej - ktoś patrząc z zewnątrz moglby pomyslec ze jestem debilnym prymitywem, a ja piszę bloga w ktorym snuję rozważania o życiu, czytam dużo książek, interesuję sie filozofią, sztuką i kosmosem i wydaje mi się, ze należę do inteligentnych ludzi Debile też snują rozważania o życiu i zastanawiają się nad nauką. Szkoda że nigdy nie dochodzą do prawdziwych wniosków :)

Gość wiatrowo
Maciek ja co prawda jeszcze nie studiuje ale wybieram sie z zamiarem nauki do krakowa oczywiscie. Wiec jak chcesz to mozemy sie wymien gg :) ??