Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzianka ...

madzianka gdzie jestes???

Polecane posty

Gość madzianka ...

narobila zamieszania i zwiała :o co za tupet... moze ujawnij publicznie swoje dane to ciebie sprawdzimy co? dawaj :p powinni cie zablokowac! niby chęc pomocy a tu taki pasztet :o

Gość raczej nie zablokowali
a ja uważam że dobrze zrobiła madzianka. Czy nie widzicie że ta osoba chciała pomóc i do niej to wróciła ta paczka. Czyli coś jest nie tak z tym adresem. Sama kupuję i sprzedaję, a czasem oddaję bardzo dużo przez net i jeszcze nie miałam czegoś takiego żeby mi coś wróciło. Porażka.

Gość madzianka to głupia i
nieodpowiedzialna idiotka :o jak mozna podac czyjes dane na forum? i to za 26zł :D:D:D porażka totalna hehehehehehehe madzianka daj numer konta to ja sama ci przeleje te pieniadze :p

Gość a pro po
aleś się popisała intelektem bogaczko

Gość suche gacie na dnie morza
dajcie juz spokoj, ciekawe jak Wy byscie postapily w jej sytuacji!

Gość madzianka to głupia i
oooo madzianka wróćila :D:D:D:D:D

Gość napewno nie ujawnilabym
takich danych na forum-tylko o to chodzi :)

raczej nie zablokowali - napisze Ci to co przed chwilą w tym drugim temacie: powiedz mi jaki ona miałaby interes, jako domniemana naciągaczka, podawać zły adres? Naciągaczki podaja prawdziwe adresy, bo wyłudzają rzeczy lub kasę i ciuchy opychają na allegro, a kase wydają. Po jakiego wała miałaby podawać fałszywe dane? Żeby odesłali? Co z tego by miała? NIC. Więc to nielogiczne.

Gość wiadomo już
Że ta osoba mieszka pod tym adresem, tylko że to nazwisko panieńskie. Wioska mała to i wiadomo o co chodzi, a wy biedne matki polki tak dacie się naciągać. Znam tę osobę z widzenia. Chcecie pomagać - oddajcie do domu małego dziecka

Gość suche gacie na dnie morza
co teraz ja jestem madzianka tak? hahahahahah

Gość łośka super ktośka
pewnie tak ----- suche gacie :P :P . Sama do siebie pisać byle podnieść temat??

ale na co naciągać??? skoro ona tego nie wzięła?? nie sprzedała itd??? tylko wróciło??? Ludzie, to kompletnie nielogiczne, jakby chciala naciagnać to by sobie te paczki kolekcjonowala i albo miala ciuchy za darmo albo kase.

Gość z zielonego kurnika
A co ty jej tak bronisz???? Nick zmieniłaś????

Gość dr Hauseee.....
brawo "z zielonego kurnika" też mam wrażenie że baba sama ze sobą pisze :D :D :D

no nastepny sposkowiec. Szkoda gadać skoro wy już macie swoja teorię dziejów. Nie wiedzialam tylko ze naciągaczki mają na celu nabijanie kasy poczcie polskiej bo tylko ona na tym zarobila, nikt wiecej. Moze powinna stworzyc fundacje dla poczty skoro tak naciąga by poczta miala kase z tego:) logika sie kłania. nie mam interesu by jej bronic ale czytałam cały topic i uwazam ze nie jest oszustką (oszust ma interes w tym co robi, moze zaprzeczysz?), obiektywnie na to patrzac. I tyle. A wy zamiast pomyslec logicznie to knujecie jak jakieś plotkary z targowiska albo mohery w kosciele.

ten kto mnie troche tu zna wie ze raczej nic wspolnego a autorką nie mam:) ale juz nie pisze bo widze ze nadal nie kapujecie o czym mowie.

Gość najwidoczniej ktos
sie zabawil kosztem madzianki :O Jezeli poczta zwraca paczke z adnotacja "adresat nieznany" to sorry ale cos jest nie tak. Szczegolnie, jezeli przesylka zostala oddana w malej wiosce, gdzie wszyscy sie znaja. Jestescie glupie wierzac tej calej szczeniarze, ktora zrobila sobie na forum zabawe. Podala adres ktorego nie ma :O i tyle.

Gość fakt coś jest nie tak
na wiosce to się wszyscy znają, paczka wróciła bardzo szybko, ciekawe czy inne osoby co wysłały też będą miały zwrot, coś mi ta sprawa śmierdzi

Gość dziewczyny a powiedzcie
mi jaka to wioska.Bo ja tez wyslalam paczke i moze to o ta sama osobe chodzi a nie moge znalesc tematu.Mysle ze chodzi o jedna z dziewczyn proszacych na forum o ubranka dla dziecka

ł........a

??????

Paulina - jesteś jedną z tych mądrzejszych kafeterianek, i lubię Cię czytac, ale nie bądź naiwna:) niedawno podobna sytuacja była na forum ogólnym, "matka" - a raczej kilku gówniarzy - zabawiła się w podobny sposób ludzkimi uczuciami i potrzebą niesienia pomocy, po czym zniknęła bez echa. zapoczątkowała falę tego, co się teraz dzieje- autorzy takich tematów czują sie bezkarni i jak grzyby po deszczu wyrastają tego typu tematu na kafeterii - i na innych podobnych forach. traktują to jako żart, kpinę z ludzkiej naiwności, a być może i próbę oszustwa. ciężko dokładnie powiedzieć, bo jak widać, w tym kraju w internecie wolno wszystko, netykieta nie istnieje, nikt nikogo nie sprawdza, kontroluje itd. utrudnia się życie, owszem, ale ludziom porządnym i prawym. nie wtrącałam się wcześniej, ale zauważyłam, że styl pisowni "mamy trojaczków i córci" jest bardzo podobny do tych wcześniejszych, które okazały się również blagą i kpiną. i nie wierzę w to wszystko, to mistyfikacja - kolejna. na wsi listonosze znaja ludzi, ludzie znaja sie nawzajem, paczkę często zostawia sie u sąsiadów z adnotacją dla adresata, że paczka pozostawiona w domu obok do odbioru. nie wierze w żadne trojaczki, jak również w to, że ludzie faktycznie potrzebujący pomocy szukają jej na rozrywkowym, niepoważnym forum typu kafateria:o jest masa odpowiednich stron, forów, placówek, które stricte się tym zajmują, i jak ktoś potrafi znaleźć kafeterię i zalogować się na niej - to potrafi również w miejscach ku temu przeznaczonych. chcecie- wierzcie, wysyłajcie w kosmos te paczki. ja wolę dać rodzinie, biedniejszym znajomym, domu dziecka, do charity shopa. internet to bagno, niestety.

mi mala dzieki ze powiedzialas mi o ktory temat chodzilo.Bo teraz bardzo duzo dziewczyn zaklada takie tematy i nie wiadomo czy to prawda czy zartPrzykre ale prawdziwe:O

mi mała- że Tobie się nie przytrafiła przygoda z pocztą polską to nie znaczy, że takie się nie zdarzają. Pisałam w tamtym temacie, że miałąm dokładnie taką samą sytuację, jak mama trojaczków i córci. Czekałam na paczkę, nie przychodziła, okazało się że zwrócono do nadawcy, a ja nie dostałam ani jednego avizo. Dziwne prawda? Poza tym tak jak paulina pisze, nawet jeżeli nie ma trojaczków a autorka to naciągaczka, wolałaby dostać i sprzedać, a nie podawać fałszywy adres, więc nie potrzeba za wiele logiki do tego.

ja też już w trojaczki nie wierzę, przykre to, wiele osób chciało pomóc a wiadomo że pomagają ci którzy sami za dużo nie mają, teraz ci co naprawdę potrzebują to nie dostaną, ale fakt wyglądało to w miarę wiarygodnie, córka a teraz że trojaczki to wiemy że łatwo by nie było

Czyli wyslalam paczke to innej dziewczyny:)Miejmy nadzieje ze ta byla prawdziwa:)

mama agatki- chocby głupi zart, próba wrobienia kogos. tu siedzi masa dzieci z gimnazjum, pamietaj o tym. a te "trojaczki" sa naprawde grubymi nicmi szyte:o była juz biedna mama bez bucików, mama bez mleka, mama z dzieckiem upośledzonym, mama bez kurtki zimowej, teraz mama trojaczkow... wystarczy poszperac po kafe, dziwne, ze naraz tyle tych tematów, zblizonych do siebie. może niech zmienią nazwe kafaterii na "forum pomocy społecznej"?

tak, ale taka osoba na nk jest, wiadomo że pewności nie ma czy sobie tutaj ktoś żartów z niej nie zrobił, ale tamta ma syna nie córkę i na potrzebującą nie wygląda, już wiem że nikomu nie pomogę jeśli pewności nie będę miała że ta osoba potrzebuje pomocy

Gość xsxsxsxsx
Zacznijmy od tego, ze DOMY DZIECKA wcale nie potrzebuja uzywanych szmat! juz kilka moich znajomych chcialo oddac ciuchy i zbawki to nie chcieli wziac- maja od tego sponsorow

ciuszki dla noworodków można oddać do szpitala, tam gdzie porodówka, albo do pediatrycznego, można popytać znajomych, nauczycielkę w szkole, choćby księdza to wskażą rodzinę która naprawdę potrzebuje