Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magda_wo

wiem,ze to nie forum kulinarne ale..

Polecane posty

Gość magda_wo

czego dodac dp placuszkow ziemniaczanych zeby sie nie rozwalaly? zrobilam z ziemniakow,cebuli,jajko i przypraw i sie 'łamia' ;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Chyba daje się jeszcze mąkę, ale nie pamiętam, bo dawno nie robiłam.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kjhkj
lyzke maki ziemniaczanej? hmm nie mam pojecia;[ a moze ktos wie jak sie robi golabki?:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kjhkj
panna;) plaCuszki;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość magda_wo
dziekuje,dodam make w takim razie :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Nie ziemniaczaną, zwykłą, daj łyżkę i zobaczysz czy będzie lepiej.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
nie ziemniaczaną tylko pszenną. gołąbki? mięso mielone, ugotowany ryż, jajko, cebula, majeranek, sól, pieprz. wszystko to mieszasz razem. kapustę gotujesz w osolonej wodzie. wyjmujesz, jak ostygnie delikatnie obierasz liście i w nie zawijasz farsz mięsno-ryżowy. układasz w naczyniu żaroodpornym, polewasz sosem pomidorowym i do piekarnika.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość magda_wo
dziekuje :) mam nadzieje,ze juz beda lepsze

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
jezuuuuuu :D:D jaka ja dzis rozkojarzona :D placuszki tak to maka :) lyzke maki swoja droga mniammmmmmmmmmmmmmmmmm mniam podzielisz sie ?:P

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
A do tego gulasz... Jejku, ale bym zjadła :) Idę wstawić udka do piekarnika, bo zgłodniałam :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kjhkj
sos pomidorowy z koncentratu i kostki roslowej? a ile czasu piec?? ja jestem prawie.. zielona w gotowaniu:D

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość magda_wo
pewnie,ze bym sie podzielila :) tym bardziej,ze robie je raczej dla meza na drugie danie bo mnie od kilku dni wątroba boli...nie wiem czy mnie dzidzius uciska czy przesadzam z tłustym :)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
ja sos z koncentratu robię, bez kostki rosołowej. trochę koncentratu, woda, sól, pieprz, mąka i już. czasem coś tam eksperymentuje ale jeszcze najlepszego przepisu nie znalazłam :P a ile czasu, hmmm nie mam pojęcia. nie pamiętam już, dawno nie robiłam. na oko robię :P w 180 stopniach pewnie koło 45 minut.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kjhkj
dzieki;)

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość kochannnnnnnnna mammmmmma
mąkę pszenną trzeba

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×