Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce usunac...

Mam 17 lat i jestem w ciąży.......

Polecane posty

Gość anonimmmm
będzie dzidziuś... - Gratuluje :) Dokonałaś pewnej decyzji ( mam nadzieje że w pełni świadomej i autonomicznej ) Dokonałaś jej znając wszystkie możliwe rozwiązania: urodzenie dziecka, adopcja, relatywnie tania i bezpieczna aborcja farmakologiczna. Każdy z nas jest inny, mam nadzieje, że rola matki jest tą właśnie rolą którą chcesz pełnić i że będziesz z tym szczęśliwa :)

A mi coś tu śmierdzi. Najpierw piszesz, że masz 17 lat i chodzisz do 2 LO, a później piszesz, że za 1/5 roku matura. Hello?

Gość forestt
moze chodzi do 4 letniej!helooouuuu licea tez sa 4 letnie

KOCHANA AUTORKO!!!!!!! Nawet nie wiesz jak się cieszę z Twojej decyzji :) Modliłam się o Twojego dzidziusia :) Wierzyłam, że podejmiesz słuszną decyzję :) Jeżeli chodzi o chłopaka... mam nadzieję, że jego rodzice wiedzą :> Jak nie, to powinni :) Szczerze mówiąc może być tak, że się przeraził tego wszystkiego... ale jak przemyśli to zrozumie. jak nie to i tak się nie przejmuj bo dziecko daje niesamowitą radośc! Offerma napisał, że i tak będziesz pracować w biedronce -.- Nie przejmuj się tym ;) Ja pracowałam w biedronce przez rok :D wcale nie jest tak źl;e ;) To klienci wprowadzają mobbing znecając się na kasjerach a kierownicy są super :D Poza tym... nawet jakbyś miała pracowac w sklepie a nie np. zostać prawnikiem... no i co z tego? Lepiej na kasie niż pod latarnią xD Jezu kobieto no tak się cieszę, że zaraz wyjdę z siebie i stanę obok! :D bardzo, ale to bardzo Ci gratuluję :* Będę się modlić za Ciebie i dzidzię :) Wiedziałam też w duchu, że rodzice Ci pomogą :) Będziesz młodą mamą pełną życia :D I pamiętaj... macierzyństwo jest darem a nie karą :) Trzymaj się ciepło i pogłasiaj ode mnie brzusio :)

hehe17 Hello? a Ty liczyć umiesz? Jest 2 kl LO ^^ Matura za 1,5 roku ! Dobrze napisała. Matura jest w maju jakbyś nie wiedziała :] mamy listopad :D Za rok o tej porze będzie przed studniówką jeszcze plus pół roku zostanie do matury

ja też jestem w ciąży i też będę musiała zrezygnować z wielu planów dla dziecka,ale nie stosując antykoncepcji byłam świadomo konsekwencji i tego,ze być może będę musiała wyrzec się wielu rzeczy dla mojego MALUSZKA. Ciebie chyba popierdo***o ! Chcesz odebrać życie jakiemuś biednemu maleństwu tylko dlatego,ze zabierasz się za rzeczy,do których nie dorosłaś,nie potrafisz przyjąć konsekwencji z tego wynikających i spieprzasz od problemu !! Kim ty w ogóle jesteś ? Bogiem? decydujesz sobie sama kto ma żyć a kto nie ?? Gdzie ty masz dziewczyno sumienie ?? MORDERCZYNI WŁASNEGO DZIECKA. jeśli to zrobisz to z calłgo serca życzę Ci,żebyś w przyszłości nie mogla spokojnie umrzeć z tego powodu,a za życia,żeby dręczyły się wyrzuty sumienia i nie pozwoliły normalnie funkcjonować. Swoją drogą,masz 17 lat i decydujesz się na sex bez zabezpieczeń ?? MOCNA JESTEŚ na prawdę ;) Mam nadzieję,że w tej Twojej tępej główce nastąpią jakieś procesy myśleniowe i nie dokonasz tego co zamierzasz.

Gość aria89
Kaja 20 po pierwsze,dobrze myslisz i podoba mi sie ze jestes odpowiedzialna i odpowiadasz za swoje czyny...no i gratuluje,bo jest czego a po drugie, autorka juz napisala,ze zamierza urodzic swoje dziecko,bo wie ze ono przy niej bedzie w przeciwienstwie do partnera:) wiec kolejna młoda kobietka,nabrała troche rozumu...i cieszy mnie ze 17letnia dziewczyna podjeła taka dojrzała decyzje,a niektore tu zgryzliwe baby poswiecaja czyjes zycie by ratowac swoje imprezowanie i 'cudne' cialo

anonimowe wsparcie dla kobiet na ten adres można anonimowo wysłać/zrzucić cały ciężar jaki macie na sercu i z którym nie możecie sobie poradzić, a nikomu o nim nie możecie powiedzieć z różnych powodów. NIKT CIĘ NIE BĘDZIE OCENIAł ANI POUCZAŁ czy komentoł, krytykował itd. Jeśli nawet nie chcesz wysłać maila, napisz wszystko na kartce, jak poczujesz się chociaż trochę lepiej zniszcz ją. anonimowapomoc@vp.pl