Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powedzcie czemu????

Dlaczego tak nie lubicie prostytutek i utrzymanek?

Polecane posty

Ciekawe jak to wygląda w związkach, gdzie facet zarabia mniej od kobiety (o ile takie istnieją).

Gość kot13
obiektywnie mądra kobieta będzie wspierwć faceta nawet , jak mu się noga powinie. Ale na pewno nie wybierze na męża durnia- nawet z wypchanym portfelem tatusia.

Był jakiś wątek tutaj na forum, że facet skarżył się z powodu żony-lekarki, która miała jakieś anse do niego o to, że zarabia więcej od niego. Oczywiście facet nie był cepem, bodajże inżynier.

Gość kot13
istnieją Stalingradzie - wtedy facet jest w stanie westprzeć kobietę w inny sposób- wymyśla sposoby spędzania czasu wolnego, pomoże w domu ( naprawy itd, wesprze emocjonalnie , gdy jej się w robocie wali, rozsądnie pokieruje budżetem domowym) ale do tego trzeba mieć JAJA.

Gość kot13
I radzę szczerze Stalingradzie- wyjdz z netu do reala bo Twój obraz świata jest spaczony przez wypowiedzi frustratów które nijak mają się do rzeczywistości.

Gość kot13
to dlaczego wciąż powołujesz się na ich opinie a nie korzystasz z własnych obserwacji świata? Dsła Bozia oczy do poatrzenia i uszy do słuchania a rozum do myślenia? Wszystko jest źle na świecie tylko Ostatni Sprawiedliwy Stalingrad na tym okrutnym padole łez się uchował. No ludzie...

A wracając do tematu, prostytutka dla większości facetów jest jak kobieta z lilią na ramieniu w średniowieczu - "Nie ruszać!"

"Dlaczego tak nie lubicie prostytutek i utrzymanek?" Nie rozumiem pytania. Przecież nie ma innych kobiet.

Nie uważam siebie za ostatniego sprawiedliwego. Jestem zwykłym, szarym człowiekiem, który ma swój punkt widzenia.

Gość kot13
Darker- jesteś synem prostytutki?

Gość krol dyskoteki maciej
mi nie przeszkadzaja prostytutki, normalne dziewczyny, tylko sie cenia dosc wysoko. Laske na utrzymaniu tez moge miec, ale z dobrze obrotna dupa.

Gość kot13
Darker, to myślę, że masz nam wiele do opowiedzenia dlaczego ludzie ich nie szanują. Czekamy- mędrcze:-)

W Krollu był motyw - Dwóch facetów piło i filozofowało "Wszystkie kobiety to kurwy oprócz twojej i mojej matki"

Gość kot13
Stalingrad- poszedłeś do prostytutki bo taki jest Twój punkt widzenia?

"Darker- jesteś synem prostytutki?" A więc wychodzi na to, że mam z Tobą coś wspólnego :) "Darker, to myślę, że masz nam wiele do opowiedzenia dlaczego ludzie ich nie szanują" A kto ich niby nie szanuje? Maszkarony z kafeterii?

Gość Obiektywnie....
"kot13 obiektywnie mądra kobieta będzie wspierwć faceta nawet , jak mu się noga powinie." Sporadyczne przypadki :O A faceci piszący tutaj raczej nie robią tego od tak, a że mają swoje doświadczenia z kobietami takie, a nie inne...

Gość kot13
Stalingrad- Jak widziałeś krolla to powinieneś wiedzieć, skąd wziął siłę Boguś Linda . Z tej samej poółki z siłą męską co Maximus z Gladiatora. Załamuje mnie fakt, że ludzie chcą zmieniać swiat dokoła( z którym wszystko jest nota bene w porządku) a wogóle nie widzą potrzeby rozwoju wewnętrznego samych sienie. Przeciez to klucz do sukcesu .

Gość kot13
siebie*

"Załamuje mnie fakt, że ludzie chcą zmieniać swiat dokoła" A ktoś tutaj chce? Las rąk widzę... :D "a wogóle nie widzą potrzeby rozwoju wewnętrznego samych sienie. Przeciez to klucz do sukcesu ." Zależy jakiego i z czym. Teraz mamy "darwinizm odwrócony" - przetrwają najgłupsi.

Gość kot13
Darker- nie możemy mieć ze sobą wiele wspólnego z tej prostej przyczyny że ja nie uważam, że wszystkie kobiety są prostytutkami Ty zaś uważasz , że wszystkie kobiety są prostytutkami a ponieważ musiałeś się narodzić z kobiety wniosek nasuwa się sam.To się nazywa logika;-)

"Darker- nie możemy mieć ze sobą wiele wspólnego z tej prostej przyczyny że ja nie uważam, że wszystkie kobiety są prostytutkami" Bierz dalej wszystko dosłownie i na serio, bierz, bierz i twórz te swoje "logiczne" wnioski abym pośmiać się mógł.

Gość krol dyskoteki maciej
kociczko nie gadaj z darkerem, to jeden z tych prawikow, co zawsze na laseczki napierdala. Zal ma do wszystkich kobiet, bo zadna mu szpary nie popuscila.Po wypowiedziach widzimy dlaczego.

"kociczko nie gadaj z darkerem, to jeden z tych prawikow, co zawsze na laseczki napie**ala. Zal ma do wszystkich kobiet, bo zadna mu szpary nie popuscila.Po wypowiedziach widzimy dlaczego." To jest przykład tego co nazywamy" Mangina white-knighting for woman.

Gość kot13
Darker , najpierw należy zrozumieć zwierzęce mechanizmy człowieka , by móc wznieść się ponad nie. Czy ktoś z nas umiałby jeździć autem lub latać szybowcem nie wiedząc , jak działa kierownica lub drążek steru?

Gość kot13
rzeczywiście, chyba skonczę tę dysputę, moi dyskutanci bowiem za mocno kierują się behawiorem. Ale Stalingrada lubię, i warto by było, by chłopak zaczął myślec logiczniej a będą z niego ludzie.