Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WańkaWstańka

LUTY 2011 - reaktywacja zagubionego tematu

Polecane posty

Gość kawenopa
Czarna alez urzekajaca pisze tu z wami :D Pod nickiem avocado. A pierwszy jej nick, pod ktorym obrazila wiele dziewczyn (na lutowkach chociazby i dlatego ja stamtad wygnaly) to Angellss. Angellss wcale sie nie dziwie ze masz same rozowe ubranka :D Raczej bym sie zdziwila gdybys posiadala ubranka o delikatnych kolorach, takie z klasa. Rodzina ci nie pomaga ale to chyba u was normalne. Jak nie czulas ruchow to kazdy mial w dupie aby cie zawiezc na pogotowie a ty nawet kasy na taxi nie mialas (bo na rozowe ciuszki wydalas :D:D:D:D) ALes ty glupia angellss.

Cześć Dziewczyny, Coś widzę, że nam ten topik lutówkowy nie wychodzi..:) Nie wiem, czy znowu nie zostanie usunięty.. A skąd dziewczyny wiecie, że Avocado i urzekająca to ta sama osoba? IP sprawdzałyście? W każdym razie cześć Mania:) kolejny chłopczyk na liście:)) Czarna, dobrze, że z dzidzią wszystko w porządku, zamiana płci fajnie wyszła:) czyli najlepiej ubranka kupować uniwersalne.. Avocado, dziewczyny mają rację, leż kobieto i odpoczywaj, to nic, że patrzy rodzina z wyrzutem, może nie rozumieją? Moja teściowa też by nie zrozumiała, dla niej każda babka ma od świtu do nocy w polu, w garach i nie ma zmiłuj, czas na odpoczynek?? Tylko serial ewentualnie usprawiedliwia..:) Aneczka, jak Ty urodziłaś taką dużą córcię? Podziwiam Cię..;) Zdrowa już jest Twoja mała? Emka, czy to w Mikołowie coś dzisiaj się pali/paliło? Tak mi się obiło o uszy w radiu, chyba nie koło Ciebie? Gmaja, Ty też masz synka, w jakim wieku? Uciekam, miłego dnia!

avocado mnie osobiście nie interes czy jesteś angels czy urzekająca, czy też żadna z nich - to nieważne, olejmy jakiś pomarańczowe wpisy, bo inaczej jakieś głupie dyskusje znowu będą i faktycznie topik zostanie usunięty pozdrawiam Was wszystkie, teraz lece do teściowej napisze później

avocado mnie osobiście nie interes czy jesteś angels czy urzekająca, czy też żadna z nich - to nieważne, olejmy jakiś pomarańczowe wpisy, bo inaczej jakieś głupie dyskusje znowu będą i faktycznie topik zostanie usunięty pozdrawiam Was wszystkie, teraz lece do teściowej napisze później

Gość kawenopa
No widzisz angellss znalazlas kolezanki :D I gdybys pisala pod swoim nickiem to nikt by tu nie wchodzil bo wiekszosc ciebie ma dosc. Ale klamstwo wczesniej czy pozniej wyjdzie na jaw :P Wiesz o tym. Nie da sie pilnowac caly czas, wiedzac ze jestes pod obstrzalem.A piszac pod wlasnym nickiem nikogo bys nie interesowala. Przedobrzylas :P

widze, ze chlopcy beda gora a moja bedzie takim rodzynkiem :):):) Rozumiem, ze dziecko 4kg to wielkie dziecko?? nie wiem jakiej wagi mam sie obawiac :p i rowniez witam nowa kolezanke :)))

Nie wiem wlasciwie czego unikac bo moze to nie od ruchu mi sie ta szyjka skrocila?? bede lezec tygodniami, wstane zrobie cos niewlasciwego i problemy gotowe

aaa pamietalam, ze ktoras ma, ale nie wiedzialam konkretnie kto i niechcialam walnac gafy :):) zeby sie nie okazalo przy porodzie ze beda siusiaki :D:D

o przepraszam , ale ja jestem z lutówek innego topiku i nie zaczepiałam Was... poprostu jak zauważycie napisałam do Czarnej skąd jest bo jest z moich rejonów... i zauważcie co napisała angells, czy tam avokado że z jakiej racji tu piszę.... ano napisałam bo byłam ciekawa i NIE ZACZEPIAM!!!! bo guzik mnie obchodzi ile jeszcze obrazisz i okłamiesz osób !!!!! czarna ----ja z okolic Stargardu szczecińskiego więc raczej się nie spotkamy :), ale w Drzonowie mam rodzinkę ze strony męża :) pozdrawiam!

no mnie tez zapewniają, ze dziewczynka, ale wiesz kazdy moze sie pomylic.. a bardzo bym niechciała :))))) Nooo mamy tam jakies potencjalne imiona, ale na zadne nie jestesmy zdecydowani.. Są trzy..Kamila, Ania i Agatka chociaz tego nie biore w ogole pod uwage, wymysł dziadków :p Droga magdaleno jak przeczytalas lub nie wczesniej napisałysmy, ze nie bedziemy zwracac uwage na wypowiedzi osó, ktore chcą wprowadzic tu zamęt, a ty do nich nalezysz :) Myle sie?

angells ----skończ zaczepki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bo sama siejesz zamęt!!!!

i nie wiem czy tylko ja to widze, ze mój nick to avocado a nie zadna angels. Dziewczyyyny gdzie jestescie poza wizytami u tesciów ?:D

mam nadzieje że koleżanki zauważyły już kto tu jest nie w porządku co do innych osób ... pokazujesz prawdziwe JA!!! nie zaczepiaj mnie proszę jeszcze grzecznie!

ale jak się założy konto z innego IP to można :) w umie mi to naprawdę wisi, tylko niech mnie nie oskarża o mieszanie i nie wygania z publiczego forum, bo wogóle do niej nic nie pisałam a ona sie przyczepiła jak rzep .... czarna a rodzić będziesz w Kołobrzegu??

Madalena do Kołobrzegu mam 30 km, nie, nie będę tam rodzić. Będę rodziła w innej miejscowości, nieco mniejsze, ale nie chcę tu pisać:) Zajrzałam teraz na Wasz topik, rzeczywiście angells to urzekająca kafeterianka. W sumie nie interesuje mnie to, ale zamęt zrobił się straszny.

Gość wcale nie z innego IP
Angellss zmieniajac nick na urzekajaca zmienila po prostu w ustawieniach swojego profilu i miala naliczone wszystkie posty z poprzedniego nicku. Klikajac na nick angellss pokazywal jednak nowa nazwe czyli urzekajaca :D Teraz po prostu zalozyla drugi czarny nick. Na kafe mozna miec setki czarnych nickow :P Avocado to angellss!! Przyznaj sie i dam ci spokoj ;-)

czarna --- chyba domyślam się gdzie :)..ale oki... jak sama widzisz to forum publiczne i zawsze coś może się obrócić przeciwko Tobie :)... szczęśliwego rozwiązania!!! i mam nadzieje ze nie macie pretensji że wpadłam się popytać :) (oczywiście nie chodzi i nie obchodzi mnie opinia avocado, bo już dobitnie się wypowiedziała ) pozdrawiam normalne ciężarówki :)

Gość a ta magdalena z lutówek
wiesz magdalena robiłaś wrażenie wykształconej fajnej mamy a jesteś taka prosta, że szok!prowincjonalna prostaczka z ciebie!

angellss puszczaja nerwy? :D

hehe...najwidoczniej... ja nie mam sobie nic do zarzucenia bo nikogo nie obrażam :), ale widocznie koleżanka nie ma odwagi pisać na czarno, więc bawi się w pomarańczkę... to już dziecinada...

Weź dziewczyno rzucaj oskarzenia u siebie, my chcemy popisac tu na swoje tematy więc po co sie wtrącasz????? I nie wmawiaj tu czegos co nie jest prawdą bo kazdemu by zadzialala na nerwy taka osoba jak ty.

Forum jest publiczne. Kazdy ma prawo sie wypowiadac. Problemem jestes ty angellss :D Chcesz spokoju? Przyznaj sie, ze to ty i dam ci spokoj ;-)

Ide jesc po raz 4 rosołek, wchodzi mi jak nigdy wczesniej.. Ale zjadłabym takiego makaronu swojej roboty mmmm :))) Noi oczywiscie dzemka musiala byc, ale zmusilam sie do wstania bo niechce weekendu zmarnowac śpiąc

czy ja Wam dziewczyny tak naprawdę tu coś zaszkodziłam??? jeśli napiszecie że tak to się ulotnie stąd :), bo nie chcę Wam się kojarzyć z natrętną koleżanką :P avocado to nie do ciebie pytanie !

a nie widac, ze jestem uczestniczką tego tematu ? i mam prawo sie wypowiadac na wszelkie pytania :] nie rozumiesz, ze nie jestes mile widziana tym bardziej, ze to co dzieje się tu przenosisz do siebie i razem z kolezankami obgadujesz?