Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WańkaWstańka

LUTY 2011 - reaktywacja zagubionego tematu

Polecane posty

Ja tych typowych do karmienia nie kupuję,rozłazi się ten materiał, cycki na wierzchu.. Wydaje mi się, że najlepsze będą zwykłe koszule byle z guziczkami z przodu. Moja koleżanka, pokupowała sobie koszule te specjalne do karmienia i powiedziała, ze to wyrzucanie kasy w błoto...Sama jak zobaczyłam te koszule po 60 zł i na jej piersi to zaczęłam się śmiać:) W sumie to kwestia gustu.

właśnie ja tez myślałam o takich zwykłych koszulach rozpinanych z przodu nawet nie wiem jak wyglądają te specjalne do karmienia, dziś zaczęłam 29 tydz ciąży już schylić mi jest ciężko i w ogóle czuję się jakoś dziwnie boli mnie brzuch zawsze wieczorem tak jakby na okres:((

ja na razie zakupiłam sobie dwie koszule - jedną na ramiączka z dużym dekoltem, drugą rozpinaną na guziki. Takiej z otworami na piersi w ogóle nie widziałam, kurcze jakie to wynalazki...;-) A co do lekarza to na szczęście udało mi się znaleźć mojego dawnego - raz w tygodniu przyjmuje w szpitalu w którym pracuje (ale terminy był dopiero na 2 tydzień stycznia) i ma jeszcze prywatny gabinet, więc jakoś damy sobie radę do końca stycznia;-) ale co się nawściekałam na tą całą niby-ekstra przychodnię to głowa mała.

Ja tą specjalną do karmienia kupiłam na allegro chyba po 21zł :))) Mam nadzieje, ze nie beda mi wychodzic piersi bo mój bedzie latał po sklepach gdy bede w szpitalu :p:p Ja 31 tydzien i zaczyna mnie irytowac to, ciągłe uczucie jakby bólu przez to ze mała wklada nozki w zebra. Nawet posiedziec sie nie da

mój mały też kopnie albo w żebra albo w pęcherz ale teraz bardziej czuję jak się rozpycha a ułożony jest pośladkowo więc też mam nadzieję że się do porodu przekręci

hej dziewczyny co tu tak cicho? jak tam u was po weekendzie? ja czuję się różnie raz lepiej raz gorzej jestem ciekawa czy moje maleństwo coś przytyło od ostatniego razu teraz na wizytę idę zaraz po świętach 27.12 więc jak wejdę na wagę to się załamię:)))

Gość gretaso
Witajcie, ja mam termin na 4 lutego, mam miec córke, synka juz mam 2latka i 3 miesiace, mała ma juz ułozenie do porodu przez co mnie kopie po żebrach, przytyłam 11kg a wy? mam często zgage, i też bóle w podbrzuszu ale bardziej po wysiłku, i bardzo czuje jej każdy ruch..

pomaranczu zaraz ci zabraknie nicków, pod którymi piszesz. A i dla twojej informacji nie wywierasz na nikim zadnego wrazenia wiec sobie daruj :)

Gretaso- dopisz sie kochana do tabelki :) Ja teraz nie kontroluje wagi, ale z tymi ruchami mam podobnie :)) Bardzo odczówam wszystko...

I kto tu jest idiotką :) chory pomarancz, ktory nawet nie zaczerni nicku bo nie ma na to odwagi czy ja??

Owszem skapłam się, ale about jesli masz cos do mnie to pisz pod swoim nickiem a nie czepiaj się pod pomaranczowymi

najpierw udowodnij ze pod pomarancza ja bylam a potem sobie mozesz gadac co chcesz

Ja nie musze nic udowadniac, faktem jest to, ze bardzo szybciutko sie tu znalazłas po mojej wymianie zdań z pomaranczem. Zajmijcie się sobą, a nie mną i moim zyciem

to naprawde jest argument !!! no popatrz popatrz ale ty madra jestes...szkoda ze tylko w tym, zegnam!

Ile czekałas i wszystkie moje wypowiedzi śledziłas zanim znalazłac cos do czego moglas sie doczepic?? To nie jest forum humanistyczne dla prymusow jezyka polskiego, a przyszłych i obecnych matek więc swoje żale mozesz sobie wsadzic :) A jesli masz ze sobą problem i bardzo sie nudzisz to zajmij sie mezem a nie zyciem innych

wierz mi ze dlugo szukac nie musialam... tak z nudów poczytalam temat luty 2011 bo u nas jakos nudno a wlasnie mam pauze w pracy :-) powodzenia!!! PS: ale dzieki poprawilas mi humor :-)

Nikt Cię o komentarz nie prosi. Widze nienormalna jestes, wspolczuje tylko Twojemu dziecku w przyszłosci. Tylko nie pytaj skad wiem ze jestes w ciazy lub masz dziecko :]

Wypad stąd!! Jesli masz choc odrobine godnosci i honoru to sie wyniesiesz bo nie jestes tu mile widziana!!

tak glupiego pytania nie zadam ale sama sie wkopujesz we wlasne dołki.. poprostu sama nie wchodz w droge innym

co najwyżej można twojemu, matko caly dzien na kafe toż to dziecko informatykiem będzie :-)