Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Riczard Alpert

Porada dla prawiczków.

Polecane posty

Richard nie pozoruj szlachetnego rycerza bo nastawałeś na cnoty białogłów :D

czemu noworoczne :O to mamy do końca roku sie ukrywac :O jak jest chec i motywacja to trzeba działac odrazu bo zauwazyłem ze im więcej mysle o poderwaniu jakies laski tym szybciej mi przechodzi więc działac nalezy albo odrazu albo wcale

"milena ma racje od dzis sie nie chowamy " Współczuję twojemu terapeucie.

Skoro tak twoierdzicie to wasza sprawa;) Ja poprostu lubie rozmawiać z dziewczynami. Ja je rozumiem. Nie każdą trzeba pederwać. Wystarczy dobra przyjaźń;)🖐️ Milenko, jak coś napisz domnie na mejla;);)

no to cream na to czekasz? na laski ruszaj!!! :) miło że sie atmosfera rozpogodziła panowie :D

darker hank powinien nauczyc ciebie pewnosci siebie bedziesz mógł sie uczyc bo ma byc 4 sezon californication

Milenko żadnych propozycji. Jeteś nie dużo młodsza odemnie. Lubie rozmawiać z dziewczynami w mniej więcej swoim wieku. Żadnych propozycji:) Pozdrawiam Milenko i dobranoc;) 😘 🖐️

Za 10 lat Milena będzie na wszystkich serwisach randkowych działać. Tylko takie nachalne podrywanie odpycha facetów. Za to przyciąga gnojków co chcą wykorzystać.

trudno, chociaż sie sama wtedy zabawie :D ze mnie też troche taka ciota w żeńskim wydaniu więc sie prawiczek nie przejmuj :P

I widzicie to był mały eksperyment Milenka na wstępie dała mi kosza. A ja tym się nie przejąłem. I o to chodzi w tym wszystkim. P.S. Mileno przepraszam że wciągnąłem Cie w prowokacje:P

marne prowo Richard :P to miało być pocieszenie w stylu nie jesteś sam Prawiczek:P

najgorsze żę kto wszedł na ten temat to już zostanie na zawsze prawikiem/dziewicą

Dziewczyna sama się pojawi i nie ma co robić z siebie osła bo jak się dostanie kosza to straci się wiarę Wiem że lepsze będą efekty kiedy będę sobie wizualizował że będę miał dziewczynę choć na razie mam zamiar wizualizować że odnoszę sukces tak więc za ponad rok będę miał sukces i dziewczynę