Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patricceee111..

Muszę znaleźć sponsora - nie mam innego wyjścia

Polecane posty

zrobilem eksperyment . wszedlem na czaterie ... dalem nick waw30Kasa ... napisalem do trzech , dwie sie zgodzily odrazu : ile dajesz ? i jaka dzielnica :O teraz wszedlem na inny nick wa21blondkasa - juz sie zglosilo 4 facetow :D

Gość buaaaaab
no ale KTO siedzi na czatach i sympatii, czekajac jak zmilowania na faceta? No kto? \Oprocz tego jest masa normalnych dziewczyn, zajetych swoimi sensownymi sprawami , majacych przyjaciól, normalne zwiazki, poczucie wlasnej wartosci.

"Tylko mądrzy pierdolą się za kasę" Ja słyszałem, że mądrzy tak robią, żeby nie pierdolić się za kasę. Znam tych reżyserów. Moje smutne życie i poczucie samotności raczej pomogło w poznawaniu kina. Uważam siebie za dno psychiczne, ale nie intelektualne.

Stalingrad bo w tym wszystkim chodzi o to zeby sie nie pierd olic z musu (bo nie starczy do wyplaty), tylko o to zeby sie pierd olic z tym z kim sie chce seksic i jeszcze na tej przyjemnosci zarobic. wtedy to jest "madre" kure stwo :D

Gość buaaaaab
ale powiedzcie KONkRETNIE Czego mozna ZAZDROSCIC ? Jaka zawisc? Przyklady!!!! Skoro na ofetrę po sekundach przychodza 4? Czyli tylko splunac? KAzda moze miec sponsora, to tylko kwestia decyzji.

Kurwa, dorabiacie ideologię. Nie może przyjąć tego, że jesteście nieco lepsze od zwyłych kurewek? A ty jeszcze zaczynasz wywyższać się ponad normalną dziewczynę, która jakoś nie ma potrzeby jebania się za pieniądze.

wsrod dziwek jest hierarchia ,stalingrad pisales wczesniej o tym :D te które zostaly porwane z dyskotek do burdelu w niemczech , tirówki , babki z agencji , te co maja sponsora jak tutaj i elita : dziwki prezydentow , prezesow ,kariera za uklad ;)

ale ja wiem ze jestem ku rwa bo dostaje za pieniadze :) czuje sie jednak lepsza od przecietnej szarej kur wy poniewaz moj spons mnie rozpieszcza, dba o mnie, pomaga mi, traktuje mnie super i na dodatek to ja sama sobie go wybralam i jestem z nim juz dluzszy czas a nie jak tania dzi wka daje kazdemu chetnemu co to mu troche grosza wpadlo. sa jeszcze takie ktore daja np na imprezach obcym facetom bo wpadli im w oko - to juz jest jak dla mnie gorzej niz u tirowek. co do zawisci to nie musze podawac konkretnych przykladow bo wystarczy zerknac na ten watek od poczatku i spojrzec na agresywne wypowiedzi osob ktorych tak naprawde to czy dajemy komus tylka czy nie, nie dotyczy

Dziwka prezesa i prezydenta różni się tym od zwykłej, że więcej bierze i ma mniejszy przebieg. A dziewczyna dająca dupę za karierę wogóle jest dnem, bo zabiera miejsce osobie zdolnej.

Dobra, na razie "szlachetne kurtyzany", idę się zdrzemnąć. Miłego tworzenia ideologii i życzę szczerości wobec przyszłych partnerów życiowych.

Uważasz, że attrakcyjność i gotowość w rozkładaniu nóg liczy się bardziej od wiedzy i umiejętności praktycznych? Uważasz za normalne, że aplikacje spoza rodziny prawniczej dostaje ta, która szybciej da dupy? Współczuje. Żegnam. Morfeusz mnie wzywa.

"i powiem cos jeszcze- fakt, ze dostane kase po seksie najzwyczajniej w swiecie mnie podnieca" I tutaj siebie streściłaś. Dobra, już idę. Jakieś poczucie humoru masz, fetysz też.

prawnicy lekarze trzymaja sie razem . musisz byc od ''nich'' ,miec znajomosci ,albo dac dupy ,taka jest prawda. Malo kto dostaje sie do tego srodowiska . ciezka praca mozna zostac swietnym adwokatem ,ale niektorzy wola isc na latwizne ...

Gość Monisia1989
CZEŚĆ MAM DO WAS OGROMNĄ PROŚBĘ ODDAJCIE GŁOS NA TEGO SŁODKIEGO CHŁOPCZYKA http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 MOŻNA WYGRAĆ KASZKI KTÓRE WSPÓLNIE ZE ZNAJOMYMI CHCEMY PRZEKAZAĆ PEWNEJ POTRZEBUJĄCEJ RODZINIE CODZIENNIE MOŻNA ZAGŁOSOWAĆ TYLKO RAZ (KWESTIA KLIKNIĘCIA) PROSIMY O WSPARCIE http://www.bobovita.com.pl/galeria_dzieci/zdjecie/58293/12 PODARUJ DZIECKU UŚMIECH

co by nie powiedziec to Stalingrad pisze o tym jak byc powinno a nie jak jest... bo: liczy sie kasa, seks, znajomosci. A tym wszystkim rzadza oczywiscie mezczyzni i prostytucja tez jest podtrzymywana przez facetow:) gdyby nie bylo klientow nie byloby prostytutek

Gość patricceee111..
poznalam jednego faceta. ... ma 29 lat , mamy sie dzis spotkac po 18 ,pod palacem kultury , wymienilismy sie po jednym zdjeciu twarzy ,numerami telefonu , podal marke samochodu i tablice -zebym wiedziala do ktorego auta wsiasc :)

patriceee kur waaaaaaaa do auta??? nie wchodz z nim do auta ty ciućmo!!! wszystkiego cie trzeba uczyc?? spotkajcie sie w lokalu na kawie... no i zamalas zasade zeby sie nie spotykac z mlodszym niz 37. a ma zone? zobaczysz ze bedzie chytry i nie bedzie cie otaczal opieka. moze i zaplaci ale nic ponad to ...zobaczysz, wiem co mowie.

Gość patricceee111..
ma żone czyli zmienic miejsce spotkania ?

dobrze ,ze ci podal numery rejestracyjne :D ta na gorze dobrze gada : nie wsiadaj do samochodu

dobrze ze ma zone, mam nadzieje ze nie klamie. tak- zmien miejsce spotkania. musi to byc miejsce publiczne, a poza tym o 18.oo juz jest ciemno. spotkaj sie wczesniej albo jutro. podpada mi fakt ze tak szybko sie na ciebie zdecydowal bo sensowny sponsor ma minimum kilkanascie zgloszen i robi selekcje tym bardziej gdy jest zonaty bo musi byc sotrozny. podpada mi to...serio, ja ci zle nie zycze, ale jestes nieostrozna

Gość patricceee111..
zadzwonilam ,zaproponowalam kawiarnie na powiślu i tam bedzie czekal :)

numery rejestracyjne nic nie dadza. wezmie ja po ciemku (o 18.oo juz jest ciemno) zawiezie gdzies i kaze obciagnac sobie i swoim kolegom na miejscu za darmo. a ona co?? obciagnie i nawet na policje nie pojdzie bo co powie?" wsiadlam z obcym facetem do auta"? a po co????