Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczkowa

*********Termin SIERPIEŃ 2011*************

Polecane posty

Hej, My też jeszcze bezzębne:) Moja tesciowa wniebowzięta:) Nikola wczoraj wypowiedziała swoje pierwsze słowa "baba" :D A chwilę później "mama":) Noce u nas to jakiś koszmar, ja już padam na ryj:o Mała budzi się co chwilę, i jęczy. Wykończę się:o A mój m kurwa śpi do 10 i jak go budze to ten jeszcze 5 minut. Normalnie koorwica mnie bierze:O:O:O Dziadek Trzymajcie się. Buziaki dla Bronka 😘 Vilia ja tez mam nadzieje, że Bartusiowi szybko przejdzie;) Aga_Jabi moja jak nie chce jeść to też przed tv jej lepiej wchodzi:) A jak widzi reklame tp-sy serce i rozum to juz nic jej nie interseuje. Na siłę nawet jej głowy nie da się odwrócić:) Uwielbia tez reklame Millenium jak taki kurczak śpiewa "mniej niż zero..." Coś jeszcze miałam napisać:O i zapomniałam:O Dziewczyny wszystkim Wam życzę zdrowych i spokojnych Świąt, aby każda z Was spędziła je tak jak chce:) Ściskam wszystkie bardzo mocno:D

Olinka jedzmy gdziekolwiek byle daleko od domu:-D zaczynam zazdroscic tym które wróciły do pracy bo to koronny argument mojego m - jedzi do pracy no i on wraca zmęczony w związku z czym przeciez nie bedzie jeszcze sparzatał czy gotował. a ja kurwa leze cały dzien i gapie sie w sufit przeciez:-P co do zwierzątek to ja gorzej od myszy i much nienawidzę komarów. bestie wyczuwaja mnie z odległosci kilometra i żreją tylko mnie. a ja jestem chyba uczulona na nie bo puchnę bardzo po ugryzieniu, bardziej niz ktokolwiek inny. i od dwóch lat zamiast perfumą w lecie pachnę jak placek bo jedyne co na nie działa to smarowanie sie olejkiem waniliowym takim do placków.

Tylko na sekunde! Lady zdjęcia super :D ślicznie Gosia wyggląda!!! Ciotka tak!!! Migocząca hula kula! Zajebista jest :D Aga ja myśle że marka zabawki nie wpływa za bardzo na to czy dziecko się nią interesuje :) mamy mase zabawek ktorymi mala się bawic nie chciala a teraz i owszem :) ja jej zmieniam co chwile zabawki wiec co chwile wszystkie są new ;) Polecam jeszcze iphone z fp :D ma duzo roznych melodyjek itp. I jest jak na mój gust tak jak kula zabawka edukacyjna - alfabet liczenie kolory ksztalty itp. DJ kusiole dla Bronka!!!

HEj Ja tylko na chwilkę :) amber moja córcia tez uwielbia reklamy z sercem i rozumem :) ona wogóle bardzi lubi reklamy oglądac :) U nas nie przespane nocki są od dłuższego czasu. Mała budzi sie co godzine z płaczem. Ale wychodzą jej teraz na raz dwie górne dwójki i przebija sie górna jedynka. Także dziecie cierpi , nawet dentinox nie pomaga. Uśmierza ból na chwile ... Życzę Wam dziewczyny Zdrowych i Wesołych Świąt :) Smacznego Dyngusa i Mokrego Jajka :)

Hej dziewczyny ja również dołączam się do życzeń: Z okazji świąt Wielkanocnych dużo radości, której moc przesłoni troski codzienności. Miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa :) tak was poczytałam i chciałam napisać amber mój mały mato samo jak leci reklama serce i rozum i mniej niż zero to go niczym nie odciągnę od telewizora a usłyszy nawet jak bardzo ściszony jest śmieszy mnie to ciekawe dlaczego niektóre reklamy tak działają i jeszcze zawsze się śmieje jak mówie do niego wierszyk miauuu coś ty kotku chciał :) Słuchajcie nie chcę zawracać głowy przed świętami ale wybór fotelika ni daje mi spokoju byliśmy dzisiaj w sklepie mierzyliśmy małego w fotelikach no i tobi jest nawet ok romer niby nie bardzo pasuje do naszego auta(scenic II) no i facet polecił ten http://allegro.pl/fotelik-cybex-pallas-2-fix-kolekcja-2012-8-kol-i2234753304.html tylko kurcze jakoś nie przekonuje mnie ta osłona na brzuszek martwię się że może nie przypasić dla małego. Także więcej nie wiem niż nie wiedziałam:/

hej hej ja tez tu jestem i zagladam do was zycze wszystkim zdrowych i pogodnych swiat, spedzonych w gronie najblizszych! ja bylam dzisiaj na 14 z koszyczkiem, bo bylo w polskim kosciele. teraz siedze i odpoczywam, pije kawke i zajadam ciacho:)

ja tez ogladalam ten cybex ale mam wlasnie obawy ze jak malej nie przypasuje, to co? nowy fotelik. pani w sklepie powiedziala, ze dziecko musi samo umiec usiasc zeby zmienic na fotelik. ewentualnie jesli glowka wystaje, bo nogi jak wystaja to moze dalej w nosidelku jezdzic.

no kurczę a mój mały nie siedzi jeszcze ale ma beznadziejne nosidełko(dostaliśmy od znajomych)i troszkę boję się wozić go w nim dlatego zależy mi żeby ten fotelik który chcemy kupić był bezpieczny i wygodny.

monisiacz3k - no kobita zrobila nam wyklad na temat kregoslupa i rozwoju kosci. i szczerze ci powiem, ze na razie dalam sobie spokoj z fotelikiem. tak jak ona twierdzi to nie wystarczy ze ty posadzisz dziecko i ono siedzi kilka minut. ono musi samo siadac i byc bardzo stabilne, bo taki fotelik to duze obciazenie dla kregoslupa. to samo tyczylo sie quinny zapp, bo chcielismy jakis maly wozeczek na urlop. pytanie bylo jedno ile ma corka miesiecy.my mowimy teraz 7 na urlopie 9. ona do nas tylko prosze nie robic tego dziecku!

Przede wszystkim zdrowych, radosnych Świąt i duuuużo odpoczynku :) Ja dizś miałam straszną noc. Mały charczał, miał zatkany nosek, nie mógł oddychać. Masakra. Spałam jakieś 3-4 godziny... Woda morska, odciąganie, oklepywanie plecków...Ehh... Spał tylko na mnie w pozycji pionowej - lepiej mu się tak oddychało. Dziś zapodałam mu na noc Nasivin (kupiliśmy krople od 3 miesiąca życia). Nie wierzę, ze zafundują nam zupełnie przespana noc, ale...choć do 3ej poproszę :D

dziewczyny wszystkiego dobrego, nalezytego odpoczynku i odrobiny relaksu w te świeta Wam zycze 👄👄 MT78 z tego co zrozumialam to ten wozek zapp jest obciazeniem dla takiego malego kregoslupa czy w ogole w kazdym wieku? pytam z ciekawosci bo mnie to zainetersowalo Ja tez marze o pojsciu do pracy, codziennie katuje temat z m ale nie wiem co z tego bedzie, Gosia jest jeszcze taka malutka, sama nie wiem:(

vilia u nas jak byl katarek to tez na poczatku to samo robilam apozniej jak juz bylam notorycznie nie wyspana to zaczelam stosowac nasivin w kropelkach i nawet pomogl takze zyczej spokojnej nocki:)

Lady - pani w sklepie twierdzila ze zmiana na fotelik z nosidelka jest obciazeniem jesli dziecko nie potrafi samo siadac. co do zappa to mowila ze to jest wozek dla dzieci 1,5 roku. i w wieku naszych dzieci wozek powinien sie rozkladac do lezenia. a zapp niestety sie nie rozklada.

Gość Aga 15510
A my u mojej mamy. Amber Antos lubi dokładnie te same reklamy. Dzis mieliśmy masakryczną noc. Budził sie co godzinę, wkładałam mu smoczek i gdy mu wypadał to znów sie budził. A M nawet go nie słyszał. We wtorek wracam do pracy, nie wiem jak bede funkcjonować przy takich pobudkach. Dla wszystkich życzę pogodnych i radosnych Świat.

Hej dziewczynki!!!! Wszystkiego najlepszego z okazji Świąt dla Was i maleństw. Chciałam pochwalić się, że jestem znowu w ciąży!!! % tydzień :))) Bardzo się cieszę!!! Moja Milenka będzie miała rodzeństwo o rok młodsze :)))

Aga, łączę sięwbólu..ja też we wtorek do pracy śmigam :o Ja dziś też mam gila do pasa i czuję się jakby mnie coś rozjechało...Podłapuję wszystkie syfy od mojego dziecka :(

Kurcze, zamiast 5 tydzień wskoczył mi procent. Właściwie to już szósty tydzień się zaczyna :) Strasznie się cieszę, choć i jestem lekko przerażona jak sobie poradzę. Z Milenką musiałam leżeć całą ciążę od początku. Teraz niby gin mówi że jest ok :) Oby tak dalej.

Normalnie Cię podziwiam :) Ale pewnie,ze nie ma co odkładaćdecyzji o macierzyństwie :) Trzymamy kciuki,zeby wszystko Ok było z Tobą i dzidzią :) nie może być inaczej :D

Hej dziewczyny. Wszystkiego dobrego Wam zycze z okazji Swiat! Villia hipp ha jest ok, tylko, ze maly wlasnie tylko w kaszce go poki co pije. Mleko dostaje jeszcze w jogurtach. Dzis wymyslilam sobie,ze go napoje lyzeczka, wkrusze ze dwa herbatniki hippa zobaczymy czy przejdzie. Amber moj tez uwielbia reklamy, bardziej niz bajki i lubi jeszcze mango ogladac. Agabi ale fajnie gratulacje i powodzenia :).

Hello Olinka gratuluje spadku wagi! Super wynik:) Ty dukana "meczysz"? Agajabi my się chyba nie znamy za bardzo, ale GRATULUJE zycze Wam zdrowka i zazdroszcze!!! Nasze dziecie zrobilo nam prezent na zajaczka i spala praktycznie cala noc :D obudzila się o 23:20 - pokrzyczala ze 3 min za cyckiem, ale nie dostala wiec poszla spac i obudzilismy ja o 7:30 a spala już o 20:00 jak "zabita" Za to przedwczoraj nie spalismy w ogóle :o budzila się co chwile... Wczoraj wczesnie zrobila się spiaca ok 18 już i z godzine z nia w wannie siedzialam żeby ja przetrzymac-moze to ja tak zmeczylo? Amber gratuluje pierwszych słówek :D moja o "mama" zapomniala już calkiem :o Mała całą sobą kocha hula kule całą sobą :D :D :D :D :D Aaaa jedziemy w gości na dzisiejsze święto :p daliśmy się namówić :p a jutro - rotawirus (teściowa) :o ale "zniese" to jakoś :o Co do fotelikow, to też slyszalam że nie ma się co spiedzyc - tak jak z sadzaniem dziecka z reszta ;) Ps. Obciełam i pofarbowałam wczoraj włosy :p tak mnie jakoś nagle naszło :o

Witam światecznie👄 tnks🖐️ super ze sie dzis wyspaliście. Moze juz tak zostanie:) My najpierw do kościoła, pozniej w gosci i na tesciowej grob pewnie wstąpimy. Agabi, tez gratuluje ale nie bardzo kojarze zebysmy sie znały wczesniej. W kadzym razie macie fajny prezent na święta:D

Agabi gratulacje i powodzenia. Super prezent na zajączka, a potem na święta. Tak chyba wypadnie Ci jakoś termin. Ja Cię dobrze pamiętam. Fajnie ze wpadłaś podzielić się taka radosna nowina. A jak tam Milena? Ma juz jakieś zabki, raczkuje. Tyle dziewczyn sie wykruszyło, przestało pisać. A teraz została Nas garstka. Część jest na FB dzięki miłym pomarańczkom. Trochę Ci zazdroszczę a z drugiej strony podziwiam jak dasz radę z dwoma bobasami.

dziewczęta a ja jak zwykle spóżniona ale życzę wam dwóch dni błogiego lenistwa i odwieszenia diet na kołek:-D agabi no to laseczko powodzenia i szczęśliwego "rozwiązania" ps. podziwiam cię ja bym nie dała rady z dwójką takich maluchów.

jak tam ucztowanie? u mnie juz skonczone, bylam jeszcze z m u tescia ale szybko wrocilismy i m sam pojechal juz na cmentarz bo jest tak zimno i wieje ze ja z dzieciakami nie pojechalam. Czekam az wroci. Gosila taka zmeczona byla ze od razu jak poczula swoje lozeczko to przyciela komara. ciotka zebys wiedziala ze dieta poszla w niepamiec ale od wtorku zaczynam znowu SB i produkty 0% wracaja do łask. Szkoda ze taki ziąb dzisiaj bo na spacer nie ma szans. Agabi musiala dawno przestac pisac bo ja zupelnie nie kojarze zeby z nami byla a sama dołączylam na foprum juz kawal czasu. Ja to nawet ostatnio mysle o trzecim dziecku, ze fajnie za pare lat bedzie znowu poprzytulac takiego bobaska, ale to na pewno nie teraz tylko jak małgoś podrośnie. olinka- ;) jak to jest z trojka dzieci bo juz dawno mialam zapytac, duzo wiecej roboty niz przy 2 czy to sie juz zaciera? hehe;)

Cześć,Wesołycjh Swiąt życze wszystkim!Wpadam tylko złożyć życzenia,bo u mnie masakra.Nie dość,że wszyscy kichamy i smarkamy,to mały od wczoraj ma biegunke.Nie wiem już co robić!Dziś jakby lepiej niż wczoraj ale było już pięć kup takich małych,widać nawet śluz jakiś.Na szczęście coś tam zje i napije się cherbatki.Siedze jak na szpilkach i myśle czy jechać do lekarza czy czekać.Jezu co za koszmarne święta,moje dzieci zawsze chorują w święta albo w niedziele,gdy lekarzy brak.Masakra!Teraz zrobiłam marchwianke,jak się obudzi to może zje,poobno pomaga.Pozdrawiam.