Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czujna Ja

Najstraszniejsze słowo SAMOTNOŚĆ

Polecane posty

To dopiero w czwartek, mam nadzieje, ze wpadniesz tu wczesniej jeszcze :)

Gość ja a co
witajcie :) widze , ze Zosia jednak wrocila :) a topik jednak istnije :) co u was? chyba po staremu, bo nikt sie nic nie chwali..

Hej Ja godzine temu wygralem w konkursie oryginalna kostke Metalliki, jedna z tych ktore sa rzucane podczas koncertu :) Ciesze sie jak dziecko hehe

Hej Zosiu Tak mi gratulujesz, ze sam nie wiem czy czasem tego ironicznie nie piszesz :) Bede musial oprawic i na sciane powiesic hehehe

Gość Czujna Ja
A co to był za konkurs?

Troche wiedzy, szczescia i jest :) No ale w koncu po cos studiuje ta metallikologie :D

Gość Czujna Ja
Z okazji Dnia Dziecka życzę wszystkiego najlepszego wszystkim użytkownikom tego topiku:D Poczujmy dziś wszyscy dziecięcą radość. Mnie dziś się na przykład coś wesołego dziś przydarzyło i cieszę się z tego jak dziecko choć to błahostka.

Hej Wlasnie wrocilem caly i zdrowy, no moze nie zdrowy ale w jednym kawalku :D

Witajcie :) U mnie zaczęły się upały, dzisiaj było 30 stopni.Nie lubię takiego gorąca, bo ciężko pracować.Jest tak sucho, że przydałby się deszcz. Pozdrawiam Wszystkich :)

Gość Czujna Ja
Witaj Zosiu, u mnie te upały są już parę dni. Też nie znoszę upałów, chociaż już niedługo jadę nad morze więc pewnie inaczej będę te upały odbierać. Jeszcze 3 dni w pracy i już prawie urlopik. Odwiedzę Bałtyk po 4 latach.

ale masz fajnie ja nieco się smażę na pewnym dachu , pracując i nadzorując teraz pewną ekipę 'niewinnych ' ...cierpimy razem , za nasze winy :(

Gość Czujna Ja
:D :D taa, Wyssany, za niewinność. Na pewno.

Nigdy wiecej alkoholu! Dzis swietowalem swoja 18 z kumplami ze szkoly, ktora tak na prawde mam jutro. Dziekuje.

17LATEK( A WŁAŚCIWIE JUŻ 18LATEK) STO LAT, STO LAT ................ http://youtu.be/wu74NSat144 W dniu tak pięknym i wspaniałym życzę Tobie sercem całym zdrowia, szczęścia, pomyślności, sto lat życia i radości. Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafił odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedział po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochał i był kochany. Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, Twoje było. Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności. Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz - po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbował, nie będziesz wiedział co tracisz... Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczony ludźmi, których kochasz... Tego i jeszcze więcej życzę Ci http://youtu.be/SsXA3FPVIYA

Witam Wieczorkiem :) U mnie pogoda w sam raz: ani za gorąco , ani za chłodno. Podobno mają wrócić upały.Oby nie było zbyt upalnie.:) Pozdrawiam Wszystkich :) Ps: 17latek( 18latek ;) ) , masz już dowód osobisty ? :)

tak , 18stka to lepszy wiek niż 17stka Dołączam się do życzeń i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO życzę hmmm...wiek córki mojej , walczącej aktualnie o dobre oceny na świadectwie :)