Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladacznica nie z tej ziemi

Mam dziwkarską naturę, i co z tego?

Polecane posty

Podobno jezeli nie mozna wygrac z "wrogiem" nalezy sie do niego przylaczyc, nie przylaczaj sie :P Jeśli nadal bedziesz bronil swojej internetowej tożsamości to już beze mnie, nie mam zamiaru sie z toba tutaj przepychac. Zyj sobie swoim zyciem z dala ode mnie.

Gość malcolm x
he he...jak widac pisac sobie mozna a fakty mowia za siebie:P Dostosowuje sie do sytuacji i poziomu rozmówcy, jesli mi sie chce i nie kłóci z moim podejsciem.Nic nie myle i tozsamosci nie bronie.Temat jest załozony przez ciebie ale nie twoj tylko kafe.Kazdy mowi co chce i kiedy chce.Zycze powodzenia w sciemach.Jak widac nie trafilas na głupszego i tez cie sprawdzilem i szukaj sobie moich wpisow skoro ogarnal cie taki amok na moje slowa.Nie lubie tracic czasu na puste gadanie w sieci,jesli sa checi i widoki na real.Na mailu to i ty pisalas inaczej a ja cie uprzedzalem,ze im dluzej tym gorzej i real sie liczy:P

Gość malcolm x
jeszcze nie wiesz czy spedzam tu całe dnie? No nie rozczarowuj mnie...:P Skoro tak sie nakrecilas na moje wpisy,to sprawdz,jak kiedys.Widzisz sama,ze nikt nie zaglada jakos do tego tematu wiec pozostaje ci ja.Jak mi sie odwidzi to opuszcze topic:)

Gość malcolm x
masz jej wystajaco duzo.Mnie sie nie chce osiagac w tym mistrzostwa,bo nie jestem tym zainteresowany:)

Gość malcolm x
nie schlebiaj mi:P Samo śledzenie moich wpisów i determinacja z jaką to robisz czy robiłaś powinno mnie nobilitować,ale jakos budzi to moj śmiech:) Skoro robiłaś gości w jajo, to wreszcie trafiłaś na inny egzemplarz i moze to nie daje spokoju:P

Gość malcolm x
ależ uwielbiasz słowne przepychanki, bo jakos nie przyszło do głowy ignorowac wpisy a wręcz odpowiadasz:P

Gość malcolm x
sprytu nie starczylo,żeby twoje wersje byly wiarygodne

Gość malcolm x
nie podboje ale jeden konkretny podbój.Ma sie dobrze i rozwija sie. Mam dosyc blisko,stały kontakt tel i zaproszenia na chatę:)

Gość malcolm x
jak przypuszczam również nie zastygłaś w bezruchu przez ten czas:P

Gość malcolm x
blisko również mentalnie,bo to podstawa a nie odległość w km. Krótkko mówiąc mam to,co chcę prawie...Póki co mi pasuje.Pewnie zawsze moze być lepiej,ale na razie mi starcza:P

Gość malcolm x
odległość nie jest niszcząca ale podejście jak najbardziej moze położyć sprawę

Gość malcolm x
po wpisie reaktywacji tematu jakos nie widze zmian,wiec stoisz w miejscu albo sie cofasz

Gość malcolm x
skoro chcemy to piszemy.Proste a co wynika i czy musi cos wynikac,to sie okaze:)

Gość Sprzeczka niedoszłych
kochanków? Ladacznica nie jest dość wyzwolona, czy może uprawia tu mitomaństwo, żeby poderperować swoje ego?