Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żona malanowskiego

Prawiczki są beznadziejni - nie dziwię się , że żadna Was nie chce

Polecane posty

Jestem żeby mieć ubezpieczenie. Za stary jestem na kursy i przekwalifikowanie. W dodatku mam wykształcenie wyższe, więc mnie nie skierują np. na koparkę. Takie są zasady.

ludzie sa biedni poniewaz nie mają pieniędzy bo nie mają możliowsci aby je zdobyc ( czyt. wykształcenie, umiejętnosci, możliwosci fizyczne, intelektualne itd ), bo dotkneły ich rozmaite nieszczęscia , który spowodowały taki a nie inny stan , bo wreszcie czasami dziedzicza biedę a tym samym nie umieją ich zdobyc mimo mozliwosci...

Gość Brzydka dziewczyna
chcecie posłuchać podpowiedzi jak znaleźć dziewczynę?

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
?"bo dotkneły ich rozmaite nieszczęscia , który spowodowały taki a nie inny stan " brzydki wygląd -> nieudane dzieciństwo -> skopana socjalizacja -> zerowa samoocena -> zero osiągnięć -> studia z musu/przypadku masz. Zgadłem?

offerma-A byłeś zarejestrowany na sympatii?W realu jak jesteś brzydki to musisz poderwać z 2000 kobiet żeby cię jedna chciała.A na sympatii masz szansę że 2000 kobiet wyjdzie na twój profil i do ciebie na pisze.To tak jak byś ubrał koszulkę z napisem"szukam kobiety"i wyszedł byś na miasto.Skąd kobieta ma wiedzieć że jesteś wolny?Tym bardziej że wiele kobiet ma zaniżoną swoją ocenę i szuka tego brzydkiego bo myśli że tylko on ją zechce.

prawiczy prawiczek 28 ___ ?"bo dotkneły ich rozmaite nieszczęscia , który spowodowały taki a nie inny stan " brzydki wygląd -> nieudane dzieciństwo -> skopana socjalizacja -> zerowa samoocena -> zero osiągnięć -> studia z musu/przypadku masz. Zgadłem? :D:D akurat nie to miałam na mysli

"no oczywiście. przecież ty wiesz o mnie wszystko najlepiej." nawet ja się dziewczynom jakimś podobam. Nawet teraz mam brzydkie przeczucie, że jedna znajoma może być zainteresowana. Więc sytuacja, że ktoś się nie podoba wszystkim jest niemożliwa. Sam je podrywałeś więc pewnie wybierałeś takie same albo z powodu jakiegoś czynnika wspólnego. A że były podobne to pewnie nie jesteś w ich typie.

Nie rozumiem tego z podrywaniem iluś tam kobiet to los wie jaka dziewczyna jest przeznaczona nie wiem kto jest takim idiotom i szuka w necie i jaka mnie zechce z ta bedę

"W realu jak jesteś brzydki to musisz poderwać z 2000 kobiet żeby cię jedna chciała.A" a ty znowu pieprzyszz :O 2000? to by było np.: Poznań - 552 735 mieszkańców. Gdzieś pół na pół kobiety i mężczyźni z czego w odpowiednim wieku powiedzmy 20% kobiet to daje 55000 Musiałbyś w takim razie zagadać gdzieś 3,5% wszystkich kobiet w podobnym wieku w mieście. To jak ktoś ma 3 związku to musiałby przewalić z 10000 kobiet. Co palisz? Ja też chcę :D

offerma-Nie mam prowizji ale mówię ci swoje doświadczenia.Ja też byłem w szoku że takie ładne laski do mnie napisały.A ty ile w życiu lasek poderwałeś?Z 10-15? Bo ja miałem w ciągu pierwszego tygodnia około 150 wejść na mój profil a tylko 4 z nich do mnie napisały,czyli teoretycznie to musiał bym poderwać z 150 lasek żeby 4 mnie zechciały

"a około 150 wejść na mój profil a tylko 4 z nich do mnie napisały,czyli teoretycznie to musiał bym poderwać z 150 lasek żeby 4 mnie zechciały" A licznik rejestruje wszystkie wejścia czy tylko zalogowanych? Może to boty google :D Zreszta to ty jesteś facetem i ty masz pisac do kobiet :O

Zresza co ma wspólnego liczba wejść z zainteresowaniem? Pewnie zerkały na wszystkich co wyszli według wymagań 180-190 kolor włosy dzieci wykształcenie czy co tam się zaznaca w wyszukiwarce

prawiczy prawiczek 28 ___-Tak tylko teorytycznie napisałem o tych 2000lasek.A widoczny byłem tylko dla zalogowanych ,zresztą bez zalogowania to byś mnie nie znalazł.Zresztą nie ważne.Związki są przereklamowane.A skoro tobą znajoma sie interesuje to czemu nie zarywasz do niej?

prawiczy prawiczek 28 ___-Raczej miasto lub województwo i mam więcej niż 190cm

prawiczy prawiczek 28 ___-A po za tym jak któraś wchodzi na profil to nie ma obowiązku napisana.A te cztery napisały,omijam już ilość tzw puszczonych oczek,bo tych było coś koło7-9 i to niedługo po założeniu konta,jakiś tydzień-dwa

Gość Brzydka dziewczyna
jak chcecie żeby dziewczyny pierwsze się do was odezwały to mam radę można założyć konto na photoblogu. wrzucać tam ciekawe zdjęćia i opisywać swoje przemyślenia. po pewnym czasie powinny się zlecieć jakieś dziewczyny i to od razu "po selekcji" bo swoją pisaniną odstraszycie kogo trzeba a kogo trzeba zaciekawicie tylko trzeba mieć ludzki wygląd