Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bagno

Czy po straceniu prawictwa moje myślenie i życie się się zmieni?

Polecane posty

Może jednocześnie jeżeli im by to nie przeszkadzało. Ale nie jednocześnie w tym samym łóżku:)

only.me.no.one.else-Ale wpadka,chyba mi już na oczy zalatuje.Młodziutka jesteś,szkoda że nie z mojego wojewódźtwa:-(

only.me.no.one.else-Może być nawet kilka fotek,z góry dziękuję:)

Może jednocześnie jeżeli im by to nie przeszkadzało. Ale nie jednocześnie w tym samym łóżku Aha, bo już myślałem...

only.me.no.one.else-Ale wątpię żebyś to była ty.Raczej nie walneła byś fotki na ogólny,czyli fotka z netu,zgadłem?

a co jeśli nie zgadłeś? czyżbyś dyskryminował grubaski? :D

NB-A pokaż mi gdzie ją zdyskrymonowałem?Gdyby mi wysłała na maila to bym nawet uwierzył,ale nie wierzę żeby walnęła zdjęcie na ogólny.Nie ważne czy jest otyła czy też nie.Jak ty chciałaś sobie fotkę umieścić to dałaś ją do stopki.

nie unoś się Bagno - taki jest trend, że raczej nie postrzegamy otyłości jako atrakcyjnej cechy u potencjalnego partnera :)

only.me.no.one.else-jak nie chciałaś mi wysyłać to trzeba było powiedzieć a nie jaja sobie ze mnie robić.Ale widać że tylko umiesz sobie z kogoś jaja robić.

only.me.no.one.else-Zawsze zachowuję zdjęcia dla siebie:),więc możesz być spokojna

i atrakcyjności mężczyzny również :)

Ładniutka jesteś,ja cię chyba znam.Miałaś konto na sex fotce?

daj maila korjonos, wyślę Ci focię z wakacji :D :D :D

Ano tak, nie podałem maila. Być moze to jest powodem, że nie otrzymuje zdjęć. Ufff, a już myślałem, że wszyscy mnie unikają.

only.me.no.one.else-Ale ja skąś cię znam,gdzieś już twoją fotkę widziałem,głowę dam że jestem mi znajoma NB-Mnie byś też mogła wysłać fotkę z wakacji?Co prawda kilka już twoich fotek mam ,ale od ładniej dziewczyny to zawsze jest mało:)

only.me.no.one.else-A miałaś może fotkę na kafe w stopce?Możliwe że cię na NK spotkałem bo na fotkę nie wchodzą,jak już na na sex fotkę.Ale tam za mało kobiet a za dużo facetów,czemu nie może być na odwrót?

A tak na marginesie, Bagno dostaje nagrode za najlepszy tekst na podryw: "Ja cię chyba znam. Miałaś konto na sex fotce?"

Gość prawiczy prawiczek 28 ___
"jak już na na sex fotkę.Ale tam za mało kobiet a za dużo facetów,czemu nie może być na odwrót?" bo to facetom zależy na sexie dla sexu

Gość Zuzanna Ameliaa
14:15 korjonos >>A tak na marginesie, Bagno dostaje nagrode za najlepszy tekst na podryw: "Ja cię chyba znam. Miałaś konto na sex fotce?"

nic sie nie zmieni po 1 stosunku seks to ze soba masz problem i po seksie i to jeszcze za kase zmian wielkich nie bedzie :-O no ale zamoczysz, moze poczujesz sue lepiej:P

only.me.no.one.else-To na pewno ty,nie wiem czy cię spotkałem na NK czy gdzie indziej.Ale już się na 100% z twoją fotką spotkałem.Taką ładną twarz to bym wszędzie zapamiętał.Ale może to jakieś przeznaczenie że tak często w ogromnym internecie cię spotykam.....

Gość Zuzanna Ameliaa
No i zjadlo mi pol posta. Jak ja kocham pisac dwa razy to samo: Korjonos - jak to ma byc najlepszy tekst na podrywanie kobiet to ja przestaje miec jakiekolwiek pytania dlaczego jestes prawikiem. Ale mi poprawiles humor... Witam wszystkich bywalcow tematu. Jakies plany na Sylwestra i postanowienia na nowy rok? NB - nadal probujesz naprawic niemozliwe?

Ale to jest fajny tekst. Od razu wiele mówi o chłopaku np. że jest obeznany z netem.

korjonos-A szczególnie z sexstronkami:-P żadna z sex fotki nie jest mu obca:-P