Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Jutro mam egzamin na prawo jazdy...

Polecane posty

Wszystkie nicki są zajęte --- nie łam się. Ja 18 stycznia bede zdawac 3 raz...bedzie co bedzie tylko szkoda bo kupa kasy na to idzie. Mi za pierwszym razem sie trafil bardzo mily egzaminator no ale coz popelnilem blad bo nie zatrzymalem sie kolo przystanku jak wychodzili pasazerowie, poprostu nie zauważyłem że tramwaj nadjechal za drugim razem od samego poczatku bylo widać że chcial mnie oblac ale mu sie nie udalo na placu to mnie oblal w miescie bo przejechalem na czerwonym bo mnie zagadal ale coz moj blad nie skupilem sie na jezdzie. No i teraz czekam na trzeci raz takze nie łam się nie jesteś Sama :):)

Wiem, wiem, że dużo osób zdaje nawet po więcej niż trzy razy, no ale właśnie - ta kasa... Na następny egzamin zapisuję się dopiero po studniówce, bo przez to zamieszanie i nerwy nie mam ani sukienki kupionej ani nic. Życzę powodzenia, aby sprawdziło się u nas to powiedzenie "do trzech razy sztuka" :)

Wszystkie nicki są zajęte --- no też mam taką nadzieje że te powiedzenie zadziała :)

Za 13 razem podobno jest za darmo egzamin :( A teorie zdałaś za 1 razem ?

Gość to jest chore
zgadzam się to jest loteia, a egazminatorzy? cholerne cwaniaki jakich mało..

to jest chore --- No bo to są cwaniaki no nie ma co sie oszukiwać przecież Oni na tym zarabiają a czlowiek musi wydawac kase i sie denerwowac ze za jakas bzdure ciebie obleją . No ale cóż nam pozostaje :(

Pójdę z torbami zanim dotrwam do 13 :) Tak, teorię za pierwszym. Na szczęście, bo od nowego roku weszły nowe testy. Dzisiaj dużo osób oblało właśnie teorię, mówili, że trafili na jakieś pytania których w ich zestawie nie było. A Ty? Też za pierwszym? Co do egzaminatorów zgadzam się. Dzisiaj właśnie mówiłam chłopakowi, że ciekawe dlaczego np taki miły chłopak jak mój instruktor nie może być egzaminatorem, tylko takie... no :)

Gość nastepnym razem sie uda!!!
a ten nick dla ciebie zebys sie nie lalmala:P i za 13 razem wcale nie jest za darmo,wiem bo znajoma podchodzila 18 razy az zdala:)

nastepnym razem sie uda!!! ---- Ja słyszałem ze za 13 razem jest za darmo ale dobra mniejsza o to :) Grunt żeby zdać i tyle ale coz łatwiej powiedzieć a trudniej niestety zrobic

Trzeba być dobrej myśli bo nic nam wiecej nie pozostaje tylko nadzieja :)

Gość bo zdobycie uprawnien
jako egzaminatora jest niebywale trudne, zdobycie prawa jazdy przy tym to jest pikus,najtrudniejsze sa testy gdzie za pierwszym razem zdaje okolo 2%, poza tym jest wielce wymogow jako egzaminatora-np trzeba miec prawko min 6lat, kurs na egzaminatora trwa około roku i kosztuje około 4tys zlotych itd

Ja aż tak nie reaguje nie placze ale coż kobiety to napewno inaczej przeżywają ;) Też sie trochę stresuje. Najgorsze to te czekanie az Twoje nazwisko powiedza i czekasz az pojawi sie egzaminator :( Ogladaliscie kiedyś taki program leciał na TVN "Nauka Jazdy" ?

ja mam we wtorek pierwszy, też się boje, ale myślę, że nie zdam :P chyba, że moje 4 h przed egzaminem pomogą ;p

ja ostatnio czekałam az 2 godziny na wyczytanie mojego nazwiska. i jezdzilam po ciemku. oczywiscie musialam cos spsocić :) wymusilam pierwszenstwo..:/ najgorzej, bo teraz jak nie zdam za 3 razem to trzeba 5 godzin jazdy wykupic... i znowy 250 zl pojdzie sie jeb... i bez pokwitowania ze sie wyjezdzilo te 5 godz nie mozna ustalic terminu egzaminu :/ ale popaprance:(

ja tez mialam 4 godziny jazdy przed 1 egz. szczerze to mi to nic nie dalo :/ tylko sie zmeczylam. ale tez na miescie mnie uwalil :( teraz nie ustalalam zadnych jazd przed egzaminem... zobaczymy..

mi zostały jeszcze z 30 ;) ale w dużym mieście po śniegu nie jeździłam ;p to też swoje robi

Wszystkie nicki są zajęte ---- Nie no ten program byl dobry tez czasen na Youtubie go ogladam...kiedys sie z nich śmiałem a teraz sam zdaje :o

Asia9090 -> jakim autem jeździsz? ;p jak łuk pokonujesz, bez problemów? i w jakim WORDzie zdajesz, bo ja w Zielonej Górze