Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Jutro mam egzamin na prawo jazdy...

Polecane posty

U mnie na szczęście egzaminów po ciemku nie ma. Strasznie się jeździ, a jak do tego pada to praktycznie zero widoczności. Ja dzisiaj też jakieś 2 godziny czekałam. Stres straszny gdy się czeka, ale co najgorsze w trakcie egzamiu on wcale nie maleje.

Mi to idze dobrze na placu, czasem sie jedynie boje że pod maską coś źle pokaże albo pomyle światła :(

ja tam się najbardziej boje placu i parkowania po prawej stronie i zawracania a tak to chyba spokojnie :)

zdaje w Mordzie :) w Krakowie. we wtorek mam egzamin o 12 chyba. za drugim razem mialam po 17 i juz bylo ciemno. co do placu to dobrze mi wychodzi. bez problemow.

Gość a jaaaaaaaaaaa
chya w KORDzie a nie MORDzie

Gość a jaaaaaaaaaaa
zeby zaparkowac po prawej stronie, trzeba dobrze wykrecic, znam ten bol :o

W Lesznie. Miasto nie duże, ruch także więc niby powinno być łatwo. Co do placu - nie chce nikogo straszyć, ale mi także na kursie plac szedł idealnie, dziwiłam się że tyle osób na nim oblewa. A teraz proszę... Świateł i tego co pod maską się boję najbardziej, bo wstyd oblać na takim banale :-)

w Mordzie. wiem co mówie..... Małopolski Ośrodek Ruchu Drogowego.. Jak nie wiesz to po co sie wcinasz.:/

Nie no u mnie akurat plac idzie bardzo dobrze ale pozniej na miescie glupie bledy popelniam :(

Gość u mnie tez takk jest
autorko doskonale Cie rozumiem, sama zdawalam az piec razy:o w Poznaniu, za pierwszym razem czekalam na egzaminatora 2,5 h! bylam juz taka zmeczona czekaniem, ze normalnie nie wiedzialam co sie ze mna dzieje, w jakims amoku bylam no i na luku nawet nie wiedzialam kiedy wyjechalam za linie-pani egzamintor mi pokazala i mi podziekowala:-( za drugim razem wyjechalam z placu-ale nie ujechalam za daleko-obok osrodka jest tesco i jest tam wielki parking, nagle egzaminator kazal mi tam skrecic-sama bylam zdziwiona, ze bedziemy juz tak szybko parkowac-ale jednak nie-przesiadka, bo nie wlaczylam swiatel...za trzecim razem trafilam na takiego egzaminatora, ze masakra-nieprzyjemny oschly, na placu do mnie powiedzial, ze mam sie do niego nie odzywac...kazde moje dzialanie na miescie komentowal i to niezbyt milo:-( oblalam, bo sie...zakopalam w sniegu i nie moglam wyjechac, krecilam i w prawo i w lewo, do przodu, do tylu-no nie moglam!!!ja sie tu mecze, a on nagle bez slowa z samochodu wychodzi i mi drzwi otwiera-no to juz wszystko bylo jasne...sam sie chyba meczyl z 3min, ale wyjechal, odwozil mnie w kompletnej ciszy... za czwartym razem trafilam na przesympatycznego egzaminatora, normalnie niebo a ziemia, ten a poprzedni, jezdzilam, bardzo dobrze mi szlo, ani razu nie uslyszalam, ze popelnilam jakis blad-czulam sie juz taka pewna, ze zdam i to mnie zgubilo!!!mialam zaparkowac-egz dal mi wolna reke-tak sie zajelam szukaniem tego miejsca, ze nie zauwazylam, jak przede mna"wyrosl" samochod no i egz po hamulcu, najpierw zapytal sie mnie co mi sie stalo, ze tak dobrze mi szlo, chwalil moja jazde-no ale coz on zahamowal, wiec ingerencja i koniec egzaminu-jak wracalismy do osrodka to cala droge zagadywal do mnie:-) za piatym razem powiedzialam, ze podejde sobie na kompletnym luzie, zdam to zdam-nie zdam to nie zda

a ja wiem gdzie leszno :) byłam w okolicach na wakacjach ;) spokojnie się jechało :) najgorzej jak jakiś dziad będzie i buc - egzaminator

ja mówie ze te dwa razy na egzaminie mi plac dobrze poszedł. zobaczymy jak za 3 bedzie :/

powinno byc tak, że plac raz się zaliczy to spokój :) bo to tylko stres

Gość a jaaaaaaaaaaa
plac to dla mnie masakra, na kursie zawsze za drugim slupkiem skrecalam i bylo dobrze, na egz jakos tak wychodzilo, ze za pierwszym trzeba bylo skrecac, dowiedzialam sie tego od jednej dziewczyny, gdyby mi nie powiedziala, to do dzisiaj bym sie meczyla

ninia20 --- w sumie tez tak uwazam. Najlepiej sie do Nich nie odzywac i nie rozmawiac z Nimi. Ja niestety na tym poleglem zaczalem z Nim gadac i przejechalem na czerwonym :( Słuchać tylko poleceń i nic pozatym no chyba że sie o coś pyta ale nie wchodzic w dyskusje :)

Ja bym chciała już wyjechać z tego placu. Od egzaminatora dużo zależy, ja mam tak że jak ktoś jest do mnie negatywnie nastawiony to wszystko mi się miesza i stresuje się jeszcze bardziej. Ktoś pisał o tym, że jak popełnia jeden błąd to potem następuje ich cała lawina, mam dokładnie tak samo.

no ja jak jadę to z moim instruktorem dużo gadam :) a jak miałam wewnętrzny jedno mi nie wychodzi to już stres i wszystko nie idzie

i szczerze mowiąc nigdy nie potrącilam zadnego słupka. nawet na kursie. na poczatku troche auto mi balansowalo ale slupka nie potracilam. wystarczy tylko na linie patrzyc. przynajmniej mi tak wygodnie. Za 1 razem mialam takiego goscia ze jak na 70tce jechałam ok 60-62 to kazal mi szybciej jechac bo ruch tamuje, a za mna nikigo nie bylo :/

ninia20 --- Ja mam podobnie :) Też rozmawiam z moim instruktorem, śmieje sie i nie popelniam bledow i jezdze dobrze. Ale wiesz tutaj z instruktorem wiesz ze mozesz sobie na to pozwolic a na egzaminie Ciebie ocenia nawet kazde zachowanie lub falszywy ruch.

mi egzaminator często mówi, że zamulam :P ale ja wole ostrożniej jechac :)

teraz w zime to chociaz mozna a nawet trzeba wolniej jezdzic:) a z tymi bledami to tez tak mam ze jak juz jeden popełnie to juz kaplica.. stres i wgl.

ninia20 --- Mi też czasem mowi żeby szybciej jechał...Ale czasami tez wole jechac wolniej ale ostrozniej tym bardzi gdy jest śnieg i jest ślisko bo jeszcze nie jestem doświadczony :)

Pierwszy egzamin mialem juz kiedy byl snieg i przed nim jezdzilem jeden raz w takich warunkach...dlatego mialem tez wpisane na tej karteczce negatywny za predkosc jazdy, balem sie jechac szbciej poprostu :( Ale za drugim razem juz oki mialem z ta predkoscia no tylko ze oblalem :( Jezdzilem chyba ze 3 razy w takich warunkach nie liczac egzaminow