Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Wszystkie nicki są zajęte

Jutro mam egzamin na prawo jazdy...

Polecane posty

Gość u mnie tez takk jest
ucielo mi tekst no i zdalam-po 34min wynik pozytywny:-) u Ciebie rowniez tak bedzie, powodzenia!

ja miałam w śniegu wewnętrzny :) i jakoś poszło :) i teraz będą moje 4 h po mieście, w którym będę miała egzamin

zdałam za 4 razem w Zielonej Górze. szczerze - wolałabym 10 razy powtarzać maturę niż prawko.

ZDAŁAM ZA PIERWSZYM :) powodzenia innym, spokojny egzaminator to podstawa

Gość a mnie wkurza
zjedz przed egzaminem snickersa:) serio, Zdasz bankowo powodzenia:)

a już zdawałam 6 razy..;/ najchętniej bym zrezygnowała, no ale płacą mi za to rodzice i musze zdawać do skutku... strasznie nie chce mam już dosyć, a najgorsze jest to,że umiem jeździć i lubie prowadzić, ale egzaminatorzy są straszni, czepiają się doslownie głupot, do tego jeszcze dochodzi stres i w ogole..;/ po każdym egzaminie mam 2 dni z głowy - załamka..

Hej! Ja dzisiaj tez mialam egzamin i 3 raz nie zdalam i to 3 raz na placu(luk)!!Jak mnie to wku*wia masakra!!Pierwszy raz wyjechalam za linie cofajac drugi raz wystawal mi samochod dwa razy po zatrzymaniu na kopercie kawalek zderzaka mi wystawal i dzisiaj to samo japierd*ole czy juz nie moga tego przepuscic musisz wszystko zrobic co do centymetra!Naprawde przesadzaja !! Teraz musze wykupic 5 godz i od nowa na egzamin ale boje sie ze jak pojde znowu na tym placu zrytym polegne!! A robie b.dobrze a jak pojade tam oblewam!! Czy tylko ja jestem taka ze nie potrafie z tego placu wyjechac czy ktos tez tak mial ?

Hej! Ja dzisiaj tez mialam egzamin i 3 raz nie zdalam i to 3 raz na placu(luk)!!Jak mnie to wku*wia masakra!!Pierwszy raz wyjechalam za linie cofajac drugi raz wystawal mi samochod dwa razy po zatrzymaniu na kopercie kawalek zderzaka mi wystawal i dzisiaj to samo japierd*ole czy juz nie moga tego przepuscic musisz wszystko zrobic co do centymetra!Naprawde przesadzaja !! Teraz musze wykupic 5 godz i od nowa na egzamin ale boje sie ze jak pojde znowu na tym placu zrytym polegne!! A robie b.dobrze a jak pojade tam oblewam!! Czy tylko ja jestem taka ze nie potrafie z tego placu wyjechac czy ktos tez tak mial ?

Dzisiaj właśnie zdałem, co prawda za 4 razem ale zdałem :D:D Powodzenia Życzę pozostałym :)🖐️

Dziekuje :) To moze dostaniesz walentynke w postaci wyniku pozytywnego :) Wszystkiego Dobrego i Powodzenia :D

Gość kobieta Twojego życia
ale za to w poniedziałek jak wyjedziesz - to na pewno zdasz! ja tez sie denerwowałam strasznie. w końcu poszłam do apteki i kupiłam najzwyklejsze krople nasercowe! podziałały rewelacyjnie:)) najpierw przetestowałam na kilka dni przed jak na mnie działają! i uważam, że warto było, bo te nerwy to nic dobrego:)) i w ogóle mnie nie przymuliły:))

Gość kobieta Twojego życia
persen to.....raczej średnio działa:) przetestuj najpierw cokolwiek wybierzesz:)) moje krople to dobrze sprawdziłam nie raz:)) Walerianka stara jak świat i skuteczna:))

Gość szalona wariatka
wiesz, samo podejście też jest ważne! jak s\obie będziesz wmawiać, że nie zdasz - to niezdasz!!!! bądź dobrej myśli - choć wiem że to strasznie ciężko ja też 2 razy oblałm na łuku! i powiedziałam sobie że jak ten przeklęty łuk zdam, to reszta pójdzie z górki. nawet nie dopuszczałam myśli, że na mieście moge oblać:)) i tak było! za 3 razem przejechałam łuk, pod górką mi zgasł, ale dalej poszło prawie gładko. zZDAŁAM! choć teraz z perspektywy czasu widze, że jak by sie egzaminator uparł, to na pewno by coś na mnie znalazł:))

Bądź dobrej myśli albo podejdź do tego obojętnie, tak jak byś szła na jazde z instruktorem a nie na egzamin. Wiem że to łatwo powiedziec ale uwierz wiem co mówie bo to pomaga. Do tego egzaminu podeszłem obojętnie, powiedziałem sobie jak zdam bedzie dobrze a jak nie to trudno bede dalej podchodzil, ale jednak juz to za mna i zdałem. Moja trasa egzaminacyjna była zlepekiem wszystkich miejsc w których wcześniej popełniałem błędy przez które oblewałem egzamin. Ale teraz udało sie, nic niespodziewanego sie nie wydarzyło, przejechałem trase i wróciliśmy do WORD-u dosyć szybko. Myśle że musiałem dobrze jechać i egzaminator poprostu stwierdził że nie ma sensu już mnie dalej gdzieś sprawdzać ale myśle ze gdyby był złośliwy i chcial mnie uwalić to by to zrobil ale najwidoczniej On był z tych normalnych :):):)

Bo taka prawda, jak chce znaleźć to znajdzie. Właśnie teraz mam takie podejście. Wcześniej wyobrażałam sobie co to będzie jak zdam, albo jak nie zdam, a teraz po prostu mam egzamin i tyle. Nie liczę na zdanie, na oblanie specjalnie też nie. Chcę mieć tylko już ten dzień za sobą.

No własnie bedzie co bedzie, nie ma co na siłe z tym mordować bo i tak sie nie ma do konca na to wpływu :) No to mam nadzieje ze jutro otrzymasz swoja Walentynke w postaci pozytywnego wyniku. Życzę Tobie tego szczerze bo sam wiem co to znaczy :D🌼

Trzymam za Ciebie kciuki kochana, mam nadzieje, ze sie uda :) Sama wiem jakie to są nerwy, bo juz 3 razy zdawalam i za żadnym nie wyjechałam nawet na górkę! :( Miałam ochote sie poddac, mialam przerwe 2 miesiace ale będę próbowała od nowa :) Napisz od razu jak Ci poszlo.

Nie zdałam. Zrobiłam idealnie łuk, potem na górce mi zgasł, ale zrobiłam jeszcze raz i było ok. Wyjechałam na miasto, wszystko fajnie szło, korki straszne więc więcej stałam niż jechałam, zrobiłam parkowanie równoległe, potem zawracanie z wykorzystaniem parkingu i tam mi samochód zgasł, zwrócił mi uwagę ale było ok, jechałam dalej. Raz kazał mi skręcić w prawo a ja włączyłam lewy kierunkowskaz, ale też się poprawiłam. Nic nie mówił, więc jechałam sobie spokojnie prosto jakąś osiedlową uliczką którą jechałam pierwszy raz w życiu i nagle... hamulec. Zakaz wjazdu. Cholera. Ewidentnie chciał mnie na tym złapać. No i oblałam. Ale persen naprawdę dużo mi pomógł. Denerwowałam się, ale znacznie mniej niż zwykle. A potem obyło się bez morza łez, mam optymistyczne podejście teraz, szkoda, że nie zdałam, ale cieszę się, że wyjechałam z placu. Tym bardziej, że umiem jeździć, a zdałam przez nieuwagę.