Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rntnhjt64

syndrom zbyt dobrej zony

Polecane posty

Gość slucham radia zet
Zadbana tzn. dla mnie dbająca o piękne włosy, skórę i figurę kobieta. O żadną z tych rzeczy nie dbam przesadnie. Jedynie higienicznie. Mam ciekawsze rzeczy do roboty niz nakladanie maseczki na twarz. Zadbana kobieta nie ma strąków i odrostów na głowie Na szczescie dbam o higiene i nigdy wlosow nie farbowalam , wąsów pod nosem, zrośniętych brwi, Nigdy nie mialam z tym problemow, ale jakby miala to bym to miala gdzies. , kamienia na zębach, Mam bo usuwanie jest niezdrowe dla szkliwa. Moje zdrowie jest bardzo wazne. Kisses like wine co Ty pieprzysz - usuwanie kamienia niedrowe?? Puknij Ty się w łeb. Kamień na zębach stwarza pożywkę dla drobnoustrojów i jest przyczyną nieświeżego oddechu. Usuwa się go minimum raz na rok, dla higieny raz na pół roku.

Gość do wyślij wypowiedź
wyślij wypowiedź Z tego samego powodu co lecą na Kamecha. buahahahahhhaaaa" Dokladnie, czemu zadna nie chce 40 letniego prawika ofremy ;)

Gość egoistka jakich mało
do egoist 31 dobre und mocne :-D

Gość powiemtak,
na tego egoista na pewno nie leca paszczaki :P kafeterjyjne brzydactwa nie sa za nim:D

Gość Do - do wyslij wypowiedz
"Dokladnie, czemu zadna nie chce 40 letniego prawika ofremy" Tutaj nie chodzi o chcenie czy lecenie, ale o system wartosci ( badz nie wartosci ) dla poszczegolnych grup spolecznych.

Gość generalizujesz_
> do egoist 31 "Ci z okazałym przyrodzeniem ( czytaj dwa chwyty łep odkryty) nie maja takich zapatrywań, wybierają kobiety mniej rzucające się w oczy - acz wcale nie brzydsze, tylko mniej k**wowate. " Nie wsadzaj wszystkich do jednego worka. Tak sie sklada, ze znam faceta z niemalym przyrodzeniem i jest to jeden z najbardziej nieszczesliwych ludzi, jakich w zyciu znalam. A wiesz czemu? Bo ma na swoim punkcie manie wielkosci. Wyrywa laski jak leci, oficjalnie ma kobiete - typ szarej myszy a na boku sypia z tymi ktore zajebiscie mu sie podobaja, ale sa podatne na jego bajer. Czemu nie jest z jedna z takich ktore mu sie podobaja? Bo go na nia nie stac finansowo. Ma mase kompleksow a pozuje na maczo. Znam go bardzo dobrze, bo mnie tez chcial zbajerowac do tego stopnia, ze "przypadkowo" wyswietlil w komorce fote swojego fiuta. Gdybym sie z nim zwiazala, bylabym jedna z najnieszczesliwszych kobiet na swiecie.

Gość kolo dobrze gada
Stefanio Accencio Po 28/30-stym roku życia w Polsce NIE WOLNO: 10. nie wolno wyjeżdzać na wakacje / bo kojarzy się to z wyjazdem na kolonie, a to wolno było robić do 14-ski 11. nie wolno chodzić na koncerty np U2, to dobre do 22. (czy wolno występować Bono'wi, lub Tinie Turner, czy nie są za starzy?) 12. nie wolno chodzić na dyskoteki czy do klubów 13. nie wolno kochać muzyki i odpływać przy niej 14. nie wolno oglądać MTV I VIVY 15. nie wolno czytać wymarzonych książek a juz na 100% Fantasy, SF, Czy Political Fiction / partnerka uzna to za dziecinadę 16. nie wolno opalać się 17. nie wolno dbać o szczupłą sylwetkę. 18. Kategorycznie nie wolno kupować komiksów dla dorosłych Milo Manary, mimo iz rysunki w nich sa arcydziełami: http://www.fumettando.it/news_fumetti/immagin i/etruscomix_manara.JPG co wypada?. Po 28/30-stym roku życia w Polsce WOLNO ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1. wolno iść na spacer z dzieckiem 2. wolno bawić się z dzieckiem w piaskownicy 3. wolno karmić dziecko butelką 4. wolno wynosić śmieci z domu 5. wolno robić zakupy dla rodziny 6. wolno grillować na imprezie integracyjnej z firmy akwizytorskiej 7. wolno opłacać rachunki za mieszkanie 8. wolno podwozić ciężarną żonę do szpitala na 3 poród 9. wolno iść z żoną na płatnego publicznego sylwestra do Szkoły Podstawowej 10. wolno wyjechać na wakacje, ale koniecznie w asyście żony i dwojga dzieci 11. wolno iść z rodziną do kościoła 12. wolno iść na komunię, chrzciny, i pogrzeb 13. wolno iść do chorej matki do szpitala, ale koniecznie z żoną i dziećmi. By babcia widziała że zostawiła po sobie 25% materiału genetycznego i jej życie miało sens. ( Jeżeli dzieci nie będą się kwapiły do odwiedzin babci, w wyniku braku dobrego konatku z nią, wolno je sparać kablem od prodziża po głowie) 14. wolno czytać ale tylko Kapuścińskiego, Wojtyłę czy Szymborską. by partnerka szczyciła się zainteresowaniami męża przed koleżankami. Co jest wskazane. Czyli co wbije rodziców i partnerkę w dumę: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ 1. wskazane jest zaciągnięcie kredytu na nowe większe mieszkanie - Centrum Wawy, 200mkw, koszt 2mln PLN 2. wskazane jest zaciągnięcie kredytu na nowy samochód "Audi A6" 3. wskazane jest pozostawanie w pracy do 23:45 4. wskazane jest poszukanie dodatkowej pracy na Sobotę i Niedzielę 5. wskazane jest objadanie się golonką na kolację 6. wskazane jest przytycie 20kg oraz unikanie fryzjera. To sprawi że partnerka będzie spokojniejsza o zainteresowanie mężem ze strony innych kobiet. 7. wskazane jest spłodzenie 4 dzieci -chluba dla rodziców przed innymi emerytami. 8. wskazany jest pierwszy zawał przy 34-ce. To będzie świadczyło o oddaniu rodzinie , i angażu w tzw. zaradność. :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość Kamecha ma 15 cm i babska z
kafe mu odpisuja w jego zjabanych topikach. Lol

////////// do egoist 31 Powiedz no mi kochanienki, bo tak sobie Ciebie czytam i mam jedna tylko refleksję. Musisz miec małego członka. I nie chcę wywołac tu burzy, Powiedz więc nam kochanienki jak to z tym jest u Ciebie....?////// 18,5cm - tak to u mnie jest

Coś ciekawego znalazłem: ///Ale jestem WKURWIONA na mojego faceta!!!! Najchętniej to bym się już do niego//// http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4711722 /////////// TruskawkaCzerwona27 Napie**ala na gg z jakąś pi**ą!!! Przyszłam z pracy wcześniej, chciałam mu zrobić niepodziankę, zrobiłam zakupy, miałam przygotować dobry obiad. Wchodzę, patrzę a ta menda siedzi przy kompie i klika sobie z jakąś wrrr pi**ą . Zdążyłam przeczytać- opisz mi siebie skarbie , albo wyslij zdj . Nosz K**wa to nie jest jakiś dzieciak, a facet 31 lat . Całkiem już mu odbiło, chyba miał za dobrze. . Aż się boję pomyśleć z iloma już pisał, pod moją nieobecność, i czy się w realu nie spotykał z tymi lafiryndami . Muszę ochłonąć, wyjść się przewietrzyć, i pomyśleć co z tym(nim) zrobić ////////// tak się kończy gotowanie obiadów :)

Gość ewella2
Egoist , czy słyszałeś o tym , że zdradzane są w takim samym stopniu kobiety piękne i zadbane jak i te szare mychy? Nie bronie tych zapuszczonych(wręcz przeciwnie) ale zauważ , że zdrady zazwyczaj wynikają z rutyny a znudzić się może nawet najpiękniejsza kobieta jeśli ma się ją przy sobie na stałe a często jest i tak , że są zdradzane z brzydszymi... a dlaczego? Bo tutaj chodzi o chęć odmiany... Więc nie generalizuj aż tak bardzo ;)

Gość dręczy mnie.....
oj masz rację ewella masz rację!

Gość do kolo dobrze gada
Zajebisty tekst ... mozna sie posmiac ...

Gość skądś to znam#
do generalizujesz święte słowa "Wyrywa laski jak leci, oficjalnie ma kobiete - typ szarej myszy a na boku sypia z tymi ktore zaj**iscie mu sie podobaja, ale sa podatne na jego bajer. Czemu nie jest z jedna z takich ktore mu sie podobaja? Bo go na nia nie stac finansowo. Ma mase kompleksow a pozuje na maczo. " Tu kłania się niedowartościowanie na punkcie statusu społecznego. dlatego nie ma co liczyć, że taki się zmieni w przyszłości. Co do zdrady to każdy facet kiedyś się znudzi, i będzie szukał nowych doznań. takie jest życie.

Gość buahahhhhahhaa
Kamecha ma 15 cm i babska z kafe mu odpisuja w jego zjabanych topikach. Lol" sam to pisal..ale to spoko koles :D

Gość to stary prawiczek
:classic_cool:🖐️

Gość Stefanio Accencio to je to
To ten sam , teraz to wklejaja inne baby , :D:D

Gość już jestem ile masz lat
?

Gość Juź jestem...
45 :classic_cool:

Gość 45 to stary pryk
=

Gość Już jestem....
59

Gość ^><
"Erwisso vel Egoist_31 nie wprowadzaj kobit w depresje" Kolo nawklejał fot a kobity z kafeterii potem wpadają w kompleksy.