Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ęfa78

Podjelam decyzje-to koniec.Pomozcie mi przetrwac te dni

Polecane posty

no widzisz? i nie bedzie rodea :P... jutro nie pracuje, na nastepny tydzien pracuje w sobote...jestem przeszczesliwa ze nie musze do poniedzialku ogladac tych obkurwiencow :D...jaka ja jestem chora caly tydzien jak ich widze...zyje od piatku do piatku...komandos mowi ze od piatku wieczor do niedzieli kwitne...

Gość efa78
no u mnie tez wystarczy iska:D juz myslalam czy sie jutro nie wyprowadzic:D i jak to rozplanowac:D

Witajcie :) drach no wlasnie jeden dzien walentynek moge sobie podarowac choc bylo by milo. ale kolega z pracy go wyrolowal bo pow. ze mu cos wypadlo i nie przyjdzie a M wkurzony bo cos szykowal a tu lipa. ja na to ze niech sie nie denerwuje bo sobie to odbijemy week a on ze szykowal wszytsko na ten 14ty ;P gadaj z takim ;P drach a z tym plaszczem to chyba przesadzilas choc jak tak siebie wezme na twoim miejscu pewnie tez by mi sie to nie podobalo ;) efa spokojnie [ewnie juz wrocil, gdybys poszla to pewnie bys go wyciagnela do domu. anja moze akurat weterynarz okaze sie lepszy ale zeby z rozsadku albo w formie zastepczej byc z nim to tez nie dobrze ;) buziaki

blueoczka koledze cos wypadlo? wlasnie 14ego? palant...:P...z jakas lafirynda chce go spedzic :D z plaszczykiem nie przesadzilam...bedzie sie pilnowac na przyszlosc...powiedzialam mu...ja jestem cierpliwa, ale do czasu...jak sie wk***ie to znowu zrobie porzadek...samochodem przestala jezdzic bardzo szybko, przestala dzwonic po 18ej itd...widac mozna :D

Gość efa78
ogloszen jeszcze nie ale mam swoje mety:D tylko myslalam jak to rozegrac bo rano mial mnie zawiezc do pracy a ja chcialam sie nie odzywac i wyjsc wczesniej juz spakowana od razu po pracy isc do innego domku a on niech sam siedzi blueoczka-jeszcze nie wrocil bo przeciez kolegow musi rozwiesc a to swieta rzecz walentynki mozecie odpic w inny dzien ja kilka tez sama spedzilam bo byl w pracy cala dobe i wracal na nastepny dzien jednego roku byl caly l;uty na urlopie daleko ale nawet zadzwonil czym mnie zdziwil,ze pamieta jaki to dzien

Gość efa78
odbic a nie odpic:P

efa no wlasnie bo juz myslam ze mamy sobie odpic :) bo juz tyle gadamy o tym piciu ze nie dziwie Ci sie ;) drach wczesniej nie mial konketnych planow a teraz raptem ma i po raz kolejny wyrlowal mojego M to juz nie pierwszy raz ze zostawia go na lodzie.:/ ale przezyjemy :) juz mysle co uszykowac na kolacyjke przy swiecach ... i jakis deserek...;) weekend jest nasz:) po 16tej nie dostepna :) buziaki dobrej nocki::)

Gość anja76
Szkoda że jestem na antybiotykach ... Też bym coś chlapnela :-D:-D:-D dach jak Tobie tak dobrze idzie to może dam Ci na przeszkolenie mojego R :-D Zrobisz z niego ludzi i oddasz :-D:-D:-D

Gość anja76
Ja jutro do pracy na 8 :O Dobrej nocy Wam życzę :-D pa

hahaha, Efa juz w myslach widzialam Ciebie pakujaca walizki ;-)) z wlasnego mieszkania;-) rozmawialam z apollem przez tel, cos tam pieprzyl ze chce utrzymywac kontakt itd, i ze przeprasza ze glupio wypalil z tymi walentynkami patrzac jaka jest sytuacja miedzy nami. ja mu powiedzialam ze to bez sensu spedzac ten dzien razem , i oficjalnie nie jestesmy razem chociaz w dobrym tonie sie to wszytsko skonczylo w niedziele mam randke ;PPP

hahaha, Efa juz w myslach widzialam Ciebie pakujaca walizki ;-)) z wlasnego mieszkania;-) rozmawialam z apollem przez tel, cos tam pieprzyl ze chce utrzymywac kontakt itd, i ze przeprasza ze glupio wypalil z tymi walentynkami patrzac jaka jest sytuacja miedzy nami. ja mu powiedzialam ze to bez sensu spedzac ten dzien razem , i oficjalnie nie jestesmy razem chociaz w dobrym tonie sie to wszytsko skonczylo, powiedzial ze chce zebysmy rozmawiali czasem i ze lubial ze mna spedzac czas w niedziele mam randke ;PPP

dziewczyny ;( jestem zalamana :( wlasnie M dzwonil ze dzis znowu pracuje caly dzien :( bo pozwalniali masowo pracownikow ochronny za przekrety, w koncu ich przylapali na goracym uczynku, bo mieli ostatnio straszne straty, na jednym obiekcie i teraz w ogole nie ma M kto zastapic... jeszcze to do mnie nie dotarło ze znowu spedzam caly dzien sama a tak czekalam na ten week bo jutro tez pod znakiem zapytania :(((((((((( a mialam takie plany... week sama, walentynki sama zreszta uproszcze nie ma zadnego wolnego dnia przciez on mi sie wykonczy a mi cholernie smutno. dobrze ze sie ze znajomymi dzisiaj nie umowilismy bo tez by nie wypalilo:( ech. a ona ona widze ze to juz umarlo smiercia naturalna i pozostala przyjazn. i ze sobie odpusciliscie obydwoje.

Gość Anja76
Hej dziewczyny ! BlueOczka nieciekawie ...fatalnie ...beznadziejnie :( nic nie zrobisz , musisz sie pogodzić z sytuacją ... praca jest wazna :( szkoda ze jest zima i mamy nie za blisko do siebie , moze spotkałybysmy się na disco :D i coś razem chlapnęły :D latem czesto jestem w Twoich okolicach ;) buziaki :* u mnie tez beznadzieja choć na wieczor spadam na impreze nie bede się męczyć nie ma sensu... dzwonił wczoraj z zapytaniem o albumy ,ksiązki ze zdjęciami ktore mu dałam ..( zabrałam je bedac ostatnio u niego) po co mu moje zdjęcia ! niech zrobi sobie nowe z nowa DU****pa :P odłożyłam ..nie mam więcej sił dla niego :( miłego weekendu!

oj Laski...smutno troche co tam sie u was dzieje :( moj syn wlasnie idzie na grila, no poj****lo mlodego calkiem, w taka zimnice na grila na koniec miasta maszerowac.To on ma juz na pewno nie po mnie :P komandos pojechal do mamy i zadzwonil czy cos na obiad ma zorganizowac :D...oj przestraszylem sie bardzo wczorajszego telefonu od strazaka :P zawsze mowie, nie ma tego zlego...:D dlatego nie martwcie sie...jezeli w firmie u M sa wlasnie problemy, to w koncu to minie, gorsze nieszczescia ludziom sie przydarzaja...wiem ze jest ci przykro blueoczka, mnie tez by bylo, ale po co sie szarpac,jak i tak nie masz wplywu na prace M...postaraj sie jakos zorganizowac sobie ten czas inaczej, przeciez on musi pracowac...wiesz ze ARBEIT MACHT FREI :P anja tak troszeczke dziwnie to u ciebie wyglada...czego ten facet tak naprawde od ciebie chce? a ona ona apollo juz sie tak zakrecil...jak sloik na zime :D :D :D gdyby facet najpierw zaproponowal mi spedzanie walentynek ( dzien jedyny taki w calym roku, i dla zakochanych wazniejszy od bozegonarodzenia) a pozniej przepraszalby mnie ze raczej to byl glupi pomysl....O JEZU !!!!!zrobilabym mu jazde....oj taka bez trzymanki :D :D :D idz na randke lepiej, bo za fajna dziewczyna jestes zeby znosic cos takiego co apollo wyprawia...ani to milosc ani przyjazn ani nic...:( efa ....mam swoje mety:D:D:D i znowu sie poplakalam ze smiechu :D:D:D normalnie mnie rozpierniczasz tymi tekstami :D

oooo ostro idziesz kolezanko :) widze ze odpuszczasz po malu ale ma jeszcze czas do konca lutego lepiej zeby to docenil!!!!! on boi sie chyba wszytsko postawic na jedna karte i rzucic to co ma teraz. lepiej zeby mu sie odeminilo!!!:P no tak fajnie by bylo poszalec z forumowiczka :D hehe moze kiedys zrobimy zlot forum czarownic :D we Wrocku :D albo Kolobrzegu :D buziaki no nic nie ma sie co lamac trzeba sie brac za siebie i ruszac na zakupy ;) sama bo sama ale zakupy polepsza mi troche humorek.

witam..tak czytam Was i stwierdzam ze mam tak samo jak Wy.....jestem w zwiazku ponad dwa lata i ciagle jakies burze....dzisiejszej nocy znow jak on to mowi srala zalem....ja wiem ze ejstem strasznie zazdrosna ale nie umiem z siebie tego wyplenic..on za to czesto klamie i ciagle go lapie na tych klamstewkach..niby niewielkie ale sa..niestety..potrafi nie bzykac mnie po dwa tygodnie potem awanturka no i...jakos sie spial....dwa razy -w nocy raz i rano raz...niby mu zalezy a jakos to idzie ciagle nie w tym kierunku co trzeba.....czasem to juz mi sie zyc odechciewa...moze dlatego ze nie pracuje i czekam na niego jak przyjdzie z pracy...a wraca czasem nawet o 23....ma firme...

drach wiem ze musi pracowac do tego wiecej zarobi tylko ostatnio wogole nie mial dnia wolnego jedzie ciagle po 12h tym sie martwie. ale spokojnie bedzie dobrze. Moze jutro bedzie mial chociaz popoludnie wolne. znikam na zakupy buziaki :)

miauczydelko ja proponuje Ci isc do pracy to nie bedziesz sie caly dzien zadreczac ze sama siedzisz on pracuje albo co innego i sobie zazdrosne jakies filmy wkrecac jakbys sie zajela swoimi sprawami na pewno bylo by lepiej. chociaz na pol etatu cos dorywczego. ale cos swojego. a co do waszego zwiazku to ciezka sprawa jak u kazdej ale nie znam szczegolow.

miaulczydelko ja nie mam nic przeciwko jezeli ktos sie tutaj wypowiada...jak nas cos zdenerwuje to tez rzucimy miesem :D, ale...nie podoba mi sie sposob w jaki piszesz...nie wyobrazam sobie pisac o jakims,,bzykanku" jak ty to okreslasz.Sprawy intymne zostawiamy dla siebie, nic nie jest nam obce, ale zeby w taki sposob ,,TO" okreslac?...:(

Gość anja76
Dach myślę tak samo... Przylanczajac się do Was wcześniej czytałam Wasze wypowiedzi i to mi się bardzo podobało że nie było tekstów typu " bzykanko" ... Dla mnie to brak szacunku do nas samych i nigdy w życiu w domu tego typu tekstów nie słyszałam i jakoś dziwnie mi się je czyta ... Słucha! W domu nawet nie klna tylko ją czasem zaqrwie :-D ale z Wami znajomymi :-D z rodz nigdy:-P Jak tam zakupy blueoczka ? Pochwal się co kupilas ? ;-)

Gość anja76
Głowę umylam , wałki się grzeja :-P mini, szpile przygotowane:-P tylko sama nie wiem dla kogo.. :O Już z góry wiem że nic tam nie będzie.. Całe szczęście że nie muszę być kierowca , bratowa nas podrzuci więc zacznę od drinka :-D Smutno mi ale nie mogę się poddać i muszę dać rady :O

Gość efa78
Anja a z km idziesz?Hehe walki pewnie w garnku grzejesz?:PTak jak drach;) IIdz i sie bobaw.Oderwij troche od mysli,analizowania,tej niepewnosci Blueoczka po oboiedzie mielismy z X przymusowe lezakowanie(jak dzieci w przedszkolu zeby sie przyjelo)i myslalam,ze juz 16 i co tam wyrabiacie:P Przykro mi:( Ja jutro tez sama caly dzien bo mij jedzie na impreze ,wroci wieczorem i wiadomo w jakinm stanie Impreza jest raz do roku-ostatnia niedziele przed walentynkami I zawsze wraca w takim samym stanie ale juz sie pogodzilam z tym wyjazdem Ja moze pojde jutro do pracy-bo mam zalegle i bede musiala odrobic w tygodniu zostajac po godzinach do 22giej wiec chyba lepiej jutro isc Drach intryguje mnie ten Twoj strazak.Nie odpuszcza ale zdecydowac sie tez nie mogl A Komandos niech dba o Was bo Ty tez mu nieraz pomoglas i dalas serce mimo,ze nieraz mialas chwile zwatpienia a ona ona-szalejesz:)moze walentynki spedzisz w milym towarzystwie?

Gość anja76
Efa mam cały osprzęt z wałkami :-P są nagrzewane prądem ;-) dużo roboty ale efekt dobry;-) zastanawiam się nad scieciem na krótko, jak kiedyś i praktycznie bez roboty a moje włosy są tak cienkie żeby wyglądały jakoś to muszę sie troszkę pomeczyc :-P idę z dziewczynami z pracy, są młodsze dużo ok 10lat... Z mojego rocznika zostałam ostatnia :O a Cześć siedzi za granicą... Ale ważne że wejdę nie sama a później to już sobie poradzę :-D

Gość efa78
To wodze,ze mocna ekipa:Pa pewnie,ze dasz rade

witam ponownie apropo "bzykanka" ja po prostu to chcialam przemilczec. ;) a do zakupow to udane kupilam sobie bielizne koronkowa biala i czarna, zawsze taka kupowalam a M bardzo sie taka podoba ;) ale bylby wniebowziety gdybym ubrala bielizne czerwien ognista :P ale juz mu mowilam ze mi sie taka nie podoba ale jak on chce to mi moze taka kupic ;) ale do Dzis mi jej nie kupil domyslni faceci ;) anja udanej imprezki :)

efa taki juz nas los czekanie na ukochanego ....a gdie kurde ich los czekania na nas ;)??? przciez chyba nie tylko gdy szykujemy sie na bóstwo w lazience 3 godziny :D :):) jutro M ma miec popoludnie wolne modle sie juz zeby nikt go juz nie wyrolowal swiece na kolacje czekaja deser i inne atrakcje tez... ;) a jak nie uda sie to sie centralnie pochlastam;P anja gdzie ta impreza moze jeszcze zdaze wpasc :)? czy juz ruszylas na podryw ;) zdrowko kochane ide robic kolacyjke p.s. m dzwonil ze dzis ma juz dosyc i nie wpadnie po pracy ze dopiero jutro ech...

Gość anja76
Dzięki blueoczka ;-) wiem że nie będzie należała do udanych bo i tak myślami wiadomo gdzie będę ... :O zdążysz.bez problemu godz autostrada i jesteś :-P disco jest fajne są 4 sale i każdy znajdzie coś dla siebie (tz Muzykę) a zatem zapraszam :-P

Gość efa78
ja mam dalej ale jak rozkrecimy szybko smigla to zdaze;) budze juz pilota:D