Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tomek_xy_1980

nie chce miec w przyszlosci dzieci i przez to jestem calkiem sam

Polecane posty

Gość oj ty wsiuro pisz bo nic ci ni
zostalo:D

Gość Egoist czyta i sie narywa
;)

Bella- poziom moich niektórych wypowiedzi jest dopasowany do wypowiedzi przedmówców. Na co dzień absolutnie wyzwisk nie używam, ogólnie wypowiadam się pod innym nickiem na kilku topikach, ale nie chciałam go tu ujawniać, wolałam dopasować swój poziom do poziomu tych "dżentelmenów", którzy tak słodko mówią do kobiet...

Gość Egoist
[sram na was biedacy]

Bella Bella- udw788 tak pięknie nazywa wszystkich ludzi, posiadających dzieci, w szczególności mężczyzn, polecam poczytać kilka jego wypowiedzi, naprawde warto

///////////biedronka i tesco wrócę, wrócę, dlaczego by nie? naprawde nie sądziłam, że istnieją faceci-cioty, do tego stopnia ciapy jak wy. Naprawdę wchodząc tu docenia się innych facetów.////////// twój facet to spasiony grubas, który poza domem jako wpieprz jest pośmiewiskiem. Dalej żyj w swojej zamkniętej bajce. I tak twoje dziecko będzie postrzegać cię jako typową polską zapieluszkowaną niedojdę. Jak cię zdradzi za otyłość, i wstrętny wygląd, wrócisz na forum z lamentem: "Szukam odpowiedzialnego faceta" ---- NIE MA TAKICH----- głupców siedzących przy zalanych tłuszcem kobietach. :)

Egoist- widzę , że UDW pisze do mnie z dwóch nicków, pięknie i szlachetnie, a jak odważnie mmmmm. Weź przestań w końcu z tymi grubasami, sam obracasz się w kręgu otyłych, czy o co chodzi? Masz jakąś obsesje.

Gość Egoist
Jedyne co mozesz mi zrobic to wylizac dupe w masce przeciwpancernej biedra. A i przy tym musialbym byc zalany w trupa. Nie produkuj sie wiecej, bo ci paluchy specznieja i na kasie jutro nie wyrobisz.

Gość to też prawda...
16:36 [zgłoś do usunięcia] i po chuja znowu to samo brzydactwa leca na oferme a inne na tego tam egoista i po chooja to piszecie"