Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana...

za dwa tygodnie slub a on mi mowi ze nie ma sensu...

Polecane posty

Gość kvgfrfdyredjgfvgkh
No nie wiem, może i autobusem, taksówką, tramwajem pojechała, niczego pewna nie jestem, ale to stopniowe budowanie napięcia i czekanie na wielki finał...Pachnie prowo :) Normalny facet by powiedział że koniec i wszystko, a nie wczoraj mówić nie chciał, tel nie odbiera ale spotkać się spotka? Tylko kiedy- nie wiadomo, trzeba czekać...

A może po prostu jeszcze rozmawiają? Nie zachowujcie się jak podczas oglądania telenoweli :o

Gość ale tu sie wszyscy czuja jakby
w trakcie "dobrej" telenoweli nagle wyskoczyła kolejna reklama hehehehe

Gość autorko.. zacznij się
a tam od razu prowo.. pełno takich sytuacji..

Gość rerfwefw
a jak ona pojechala jak wino pila??????

ja po winie tez jezdzilam autem, co za problem.. przeciez nie wypila 2 butelek ;)

Gość pólnoc nas zastanie
zanim dowiemy się co sie stalo.. a moze autorka bedzie zalamana i nawet nie napisze. a szkoda bo zastanawiam sie co mogl nawyczyniac te koles;/

Gość mysle ze too
PROWOKEJSZYN!!! :-0

Gość ramaramarammaa
Mi się wydaje, że to nie musi być zdrada. Niektórzy ludzie po prostu tak mają, że dopiero tuż przed faktem zaczynaja trzeźwo wszystko analizować. Mój znajomy tak miał- był wielce zakochany w swej narzeczonej, planowali rodzinę, a jakieś 3 miesiące przed ślubem, w trakcie intensywnych przygotowań nagle sobie zdał sprawę,że jego życie się zmieni! Zaczął wszystko analizować i po paru dniach powiedział jej, że nie chce tego ślubu. Był chociaż na tyle "uprzejmy" że sam zajął się odwoływaniem wszystkiego...

LEPIEJ TOO NIZ MA ZATAIC CHOROBE PSYCHICZNA; albo ze bedziesz rozwodka, twoja spraw ajak facet nie ejst pewny, to ty nie decyduj za nie go, nie bierz slubu, serio gadam,

Gość motor___lublin
prowo, nikt normalny w takiej sytuacji nie przesiaduje na kafe i opisuje wszystko ze szczegółami. zal, oby ci się nic takie nie przytrafiło nigdy na serio :(

hehe, dobre z tą reklamą w telenoweli :D ale coś w tym jest. mam jednak nadzieję, że autorka się jeszcze odezwie.

jak sie nie ma komu wydawac to sie pisze na forum.. jak sie czegos ktos boi, to wylewa to na forum , bo szuka pomocy.. przeciez od tego to jest!

Gość Sylwia A.
ciekawe co sie stało

Gość dla was to wszystko
prowo i prowo, zalosni jestescie. Malo zycia znacie. Pisze ktos o radosciach zycia-prowo. o klopotach-prowo, o rade-prowo. Wszystko PROWO! Zastanowcie sie sami nad soba. 🖐️

opowiedz nam co sie stalo,i jak sie skonczylo,ciekawa historia:-) ALE SMUTNA dla ciebie,trzymaj sie mocno,i co by sie nie stalo glowa do gory,lepiej tak niz zostawc rozwodka z 3dzieci,itdd,,,

Gość i dont... dont dont koorwa!
upup . bo potem zaginie :(

Gość psu na budę
to se zapisz w ulubione:D

Gość biedna autorka
ciekawe czy bedzie w stanie dzis napisac..

Gość psu na budę
dziewczynie się świat wali a wy na nią czekacie ,ze wam odpisz dzisiaj?:D

Gość ponczosza
dziewczyna ma za 2 tygodnie ślub i skamle pod drzwiami przyszłego męża który nie chce z nią gadać ani jego rodzina ani jego znajomi :D

Gość przeczytałam cały topic...
rzeczywiście jak telenowela:) trzyma w napięciu, też jestem ciekawa zakończenia...

Ewa, 33 Cóż, muszę się z tobą zgodzić:( A tak w ogóle uważam, że powinien oddać kasę straconą na wesele.

Gość ponczosza
obstawiajcie bądź wymyślajcie własne hipotezy 1 zakochał sie w innej 2 zdradził i zrobił dziecko innej 3 ma HIV 4 spowodował wypadek i kogoś zabił jakie jeszcze propozycje ? dokładajcie, dokładajcie :)

powinien powinien też odwołać ślub i wszystko, co z nim związane powinien też powiedzieć dziewczynie o swojej decyzji dużo wcześniej dużo rzeczy powinien i cóż z tego......

Gość ponczosza
1 zakochał sie w innej 2 zdradził i zrobił dziecko innej 3 ma HIV 4 spowodował wypadek i kogoś zabił 5 jest gejem