Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

może za mała grubość śluzówki? Jeden pęcherzyk to norma :) a 16mm to też nie tak mało :)

ja wiem ze jeden pecherzyk to norma a jestem 10dc wiec 16mm nie jest źle... tylko nie wiem co z tą sluzówką... i kazala mi i męzowi jesc orzechy, słonecznika, milgdaly i tym podobne...

iczozord chyba o to chodzi, ze za mała grubosc sluzówki, tylko tak sie mówi ze jest za niska a jej wzrost regulują estrogeny dlatego kazła mi te badania zrobic

Gość mania666
Witam dziewczynki. Robilam ostatnio test ciazowy i wyszedl pozytywny jednak nie moge sie tym zbytnio sugerowac poniewaz mam torbiel na lewym jajniku i. moze falszowac wynik . ostatnia miesiaczka byla 18.04.2014 a w tym mieisacu jej nie ma do tej pory. kochalam sie z narzeczonym w dni plodne bez zabeZpieczenia od 1 do 10 maja jakos tak. Od tygodnia zle sie czuje czeste wymioty,bole podbrzusza dosc bolesne, poranne mdlosci oraz skurcze w prawym boku podbrzusza. wczoraj pojawilo sie u mnje plamienie. o kolorze brazowym, dzisiaj tez tylko kolor bardziej przypomina jasna krew jeat dosyc skape ale jest. czy moge byc w ciazy? i czy tez mialyscie takie plamienia? wypadalo by dodac ze. wychodzi ze byla by to wczesna ciaza okolo 5 tygodnia.

Gość kika114
Blondyneczka87 jesteś świetnym przykładem tego, że czasem warto skorzystać z opinii drugiego lekarza! Niestety kompletnie się nie znam wiec Ci nie podpowiem jaki może mieć wpływ na płodność wysokość śluzówki. Pewnie tak jak pisałaś musi mieć to związek z hormonami skoro Cie skierowała na tego typu badania . Natka natka w takim razie po cichutku trzymam kciuki. Mam nadzieję, że nasze przeczucia będą uzasadnione :) Agnieszka ja w owu i w pierwsze dni @ mam energię totalną. :)

kika tylko żałuje ze tak późno poszlam :( a i jeszcze mi sie przypomnialo ze powiedziala ze mam endometrium 5 ... a to faktycznie za mało jak na 10dc... przewertowalam neta i swoje inne usg i tydzien przed @ mialam endnometrium 11 czyli to tez za mało z tego co wyczytalam w necie... a jak endometrium jest za cienkie to fasolka nie moze sie zagineździc, i prawdopodbnie ktorys hormon jest za niski... i wyczytalam ze orzechy musze jesc a ja je jem naprawde zadko... # natka 3mam kciuki, dawaj znac co i jak:) # mania nie mam pojecia co CI powiedziec, oczywscie zycze Ci zeby to byla zdrowa ciaza, ale krew jest niepokojąca a byc moze to odrobina @ co w ciazy sie zdarza...

Gość mania666
Dzikuje ja tez mam taka nadzieje zeby wszystko bylo wporzadku mam nadzieje ze uda mi sie szybko dostac do lekarza. Chcem juz bardzo zostac mama wie licze ze sie udalo i nie mam czego sie obawiac. Czytalam duzo na tewm temat jedni pisza ze to normalne we wczesnej ciazy a inni ze to oajawy poron4enia itp. Jeszcze raz dziekuje i Pozdrawiam.

Gość nowa Oliwia
no to wiem wiem ze trzeba w odpowiednim dniu isv. ja jak do wtorku nie dostane @ to moze zatestuje ale zobaczymy bo dzisiaj sie czulam jak bym miala go wlasnie dostac...

Oliwia to trzymamy kciuki zeby ta @ nie przyszla;) a jesli przyjdzie to pomysl odrazu o badaniach bo tam niekotre robi sie na poczatku cyklu... ja wiem po swoim przykładzie ze nie warto zwlekac...bo pozniej z czystym sumieniem mozna zacznac nowe starania albo cos poprawic i wiedziec ze juz nic nie stoi na przeszkodzie... ale jestem nabuzowana po tej wizycie...

Gość nowa Oliwia
przeraza mnie moj brzuch ... jest wzdety ... chcialo mi sie siku prawda ale poszlam malo co polecialo a brzuch dalej taki wzdety i teraz mnie boli ale poziomi pepka ...:/

Gość nowa Oliwia
nie mialabym kiedy. siadac na betonie nie siadam i zawsze mam podkoszulke .. ale ten bol byl na wysokosc***epka az do mostku ... az sie zwijalam

Blodyneczka ja endometrium tydzien przed @ mialam 7 i mi powiedziała ze jest ok. Wiec 11 to chyba nie tak źle? A z ta sluzowka to moze jest tak ze jest jakis problem ze śluzem u ciebie? czy od diphastonu moze bolec podbrzusze tak jak na @ ? Mnie lekko pobolewa i od rana troche mdli :-(

Oliwia ostatnio tez mnie tak zarwalo ale niestety to nie bylo to moze u ciebie się udało :-) ty masz termin @ na weekend?

agnieszka po duphastonie raczej nic z takich rzeczy nie powinno sie dziac, natomiast on reguluje cykle a Ty jestes który dc? a co do endometrium to wyczytalam ze podczas owulki powinno byc minimum 8... a jak jest ta śluzówka za cienka to fasolka nie ma sie w czym zagnieździc... niektore pisaly ze mialy po 15-17 przed @ i lekarz mowil ze super... zreszta zbadam te hormony to będe wiedziala co i jak:)

agnieszka to napewno nie od duphastonu:) u mnie tez jak biore duphaston to czasami po owulce byly rozne odczucia ale przed duphastonem tez tak bylo wiec to nie to:) ten lek CI raczej pomoze a nie narobi szkód:) a to pierwszy raz go bierzesz?

Gość nowa Oliwia
no ja mam od niedzieli do wtorku termin bo albo 28dni albo 30... ale bardziej na 30 dni sie nastawiam bo sluz rozciagliwy byl 15-16dc

Gość nowa Oliwia
no ja albo 4 albo 6dni ... a dzisiaj kremowo bialy sluz zauwazylam ... ale wiem ze na sluz lepiej nie patrzec

agnieszka będzie dobrze, to naprawde dobry lek:) Oliwia no to czekamy jeszcze te kilka dni, i fakt śluzem nie ma sie co sugerowac:/ ale bialy sluz to zdrowy objaw i oznacza nieplodnosc...

Gość nowa Oliwia
no wlasnie . wiec moze @ nadejdzie :(

Gość natka natka
Agnieszka no to trzymam za Ciebie kciuki;) i za nas wszystkie dziewczyny;) ja testuje 1 czerwca;)

Gość nowa Oliwia
ja myslalam o 26maja :) na dzien dziecka natka to pewnie bedzie 2 kreski :)

Gość mania666
Witam ponownie dziewczyny. ja zrobilam jednak test a w sumie to dwa na ra Juteo dzwonie do mojego giinekologa umowic sie na wizytę . czuje ze wkoncu aie udalo i będę. mamą. coraz.więcej. objawów. na to wskazuje . Tak jak wapomminalam wcześniej. o tych plamieniach to od wczoraj juz nic nie ma i mam nadzieje ze juz nie bedzie. Pozdrawiam i trzymam za was tez kciuki. sorki za bledy ale pisze z telfonu przewaznie ...

Gość mania666
A testy oczywiscie obydwa pozytywne.:)

Gość natka natka
Dlatego mam taka małą nadzieję, ale nie chcę zapeszyć. Byloby CUDOWNIE!

Gość natka natka
Mania gratulacje;)))) zaraź nas;)