Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aVILAAAA

Współczuje mężom przyszłych (tutejszych) żon

Polecane posty

Gość pytajnike
Aaaavila - one nie rozumieją, że 99% bab tu piszących to zwykła hipokryzja która ma w tyłku całe KK a pod ołtarz lecą / one uważają że my tylko tych majtek się czepiamy :P a tak nie jest :)

Kwik Rozpaczy szybkie pytanie szybka odpowiedz,dawaj nie chce mi sie zagłebiac w wasze pseudointelektualne wywody

Gość a ty za to masz duzo mądrego
"one nie maja innych argumentów jak : -jesteście nieszczęśliwe -niekochane -żałosne -przesiadujecie 25 godzin na kafe bo 24 to za mało -i w ogóle żaden was nie chce stawiam piwo że to jeszcze z tysiąc razy tu wyskoczy bo nic innego nie mają do powiedzenia " Bo tylko takie wnioski się nasuwają czytajac cos takiego. Sama nie posiadasz żadnych argumentow. Skoro wystarczy ci 5 minut, zeby przjrzec topiki i wiedziec jaki czarny nick o ktorej pisze, to rownie dobrze mnie wystarczy 10 minut dziennie zeby wejsc poczytac i cos napisac, nie musze siedziec tu 24 godziny na dobe. I co myślisz, że jesteś lepsza, mąż cie bardziej kocha, bo nie weszłaś przed ślubem na to forum i nic nie napisalas ? Za to teraz wchodzisz, krytykujesz, piszesz bzdury, wiec widocznie małżeństwo nie wypaliło. idąc twoim tokiem rozumowania, oczywiście.

Gość autorko to jest forum
a nawiasem mowiac, na forum sluby/wesela nie wchodze, bo moj wlasny mialam wiele lat temu, zainteresowal mnie tytul - mianowicie - czego konkretnie wspolczujesz męzom. Oni juz wybrali te dziewczyny, wlasnie takie a nie inne - wiec czego im wspolczuc? Mysle,ze wielu z nich by nawet takie zainteresowanie slubem schlebiało:) ;)

"99% bab tu piszących to zwykła hipokryzja która ma w tyłku całe KK a pod ołtarz lecą / one uważają że my tylko tych majtek się czepiamy " Po 1. co ciebie to obchodzi ?? po2. nie każdy bierze ślub Kościelny, po cywilnym też można wyprawiac wesele i isc w bialej sukni.

coś tam o macierzynstwie zaczełaś Kwik pieprzyć Przyznam sie szczerze ze nie chce mi sie tego czytac bo to nie wiele ma wspolnego z tematem

Pytajnike, to tak jakby ktoś na forum Miłośników Jamników pisał o tym, jakie jamniki sa beznadziejne :) Jaki to by miało sens?

Gość pytajnike
Za to teraz wchodzisz, krytykujesz, piszesz bzdury, wiec widocznie małżeństwo nie wypaliło. idąc twoim tokiem rozumowania, oczywiście. hehe a jednak rację miałam, że takowe coś padnie :D może na moje pytanie odpowiecie? dlaczego tylko wasze topiki mają prawo istnienia a to nie ?:P bo dla was jest płytki i beznadziejny ten top? a może dla nas są płytkie te wasze topy? nie przekonacie nas to się nie starajcie ;)

Gość Argumenty
pytajnike... ależ ja nic do tępienia hipokryzji nie mam! I sama ją tępię, ale już umiarkowanie. Dorosłam do tego, że szkoda nerwów. Dla mnie dziwne jest to, że ktoś wyzywa osoby, które "marnują czas" pisząc o błahostkach (źdźbło) od hipokrytek, a sama ciągnie topik, który od dłuższego czasu nic nie wnosi i jest tylko pustą pyskówką (belka). Akurat czy założyć stringi czy nie to ważna rzecz, szczególnie dla osób, które nie nosiły i nie wiedzą, czym to się może skończyć. Nie wierzę, że nie można w sobie wyzwolić pozytywnej energii, zamiast być Don Kichotem i wyżalać się tu obecnym jakie to kobiety są złe. Straszne bicie piany.

macierzynsto cie nie interesuej, ale widocznie tematy slubne bardzo skoro siedzisz tu juz od godz 15, a wiec 6 godzin napierdzielasz na forum ktore cie ponoc nie interesuje:D

Aaaavila , no to jak mozna z Tobą dyskutować, skoro przeczytanie kilku linijek tekstu przerasta Twoje możliwości? Dla Ciebie liczy się tylko Twoje zdanie i sama się pogrążasz w tym momencie :) Jak możesz podważać coś, czego nawet nie przeczytałaś ? Ile Ty masz lat? 11?

Gość pytajnike
a ja jestem miłośnikiem nie powiem czego co nie uprawnia mnie do tego aby trąbić o tym na lewo i prawo na okrągło bo to logiczne chyba że prędzej czy później kogoś zdenerwuje :P bo ja nie wierzę że te czarne nicki pannusie młode tylko na forum o tym klepią pewnie w koło na okrągło non toper ślubiki weseliki weloniki sukieneczki. :P

szczerze?? Szczesliwe osoby nie maja potrzeby wchodzenia na forum, ktore ich nie dotyczy i wylewania swojego jadu. Wybacz kochana autorko ale normalna to ty nie jestes. Co cie interesuje kto to przesiaduje i jakie zadaje pytania. My zorganizowalismy swoj slub w 6 mcy i to na odleglosc. Nie radzilam sie tu ani razu, ale do glowy by mi nie przyszlo wejsc i chamsko komentowac poszczegolne posty/osoby. No ale ja jestem szczesliwa:)

czego konkretnie wspolczujesz męzom. Oni juz wybrali te dziewczyny, wlasnie takie a nie inne - wiec czego im wspolczuc? A myslisz ze ich męzowie sa swiadomi z kim sie zadają? Czy myslisz że ich mezowie wiedzą że ich przyszłe żonki potrafia pierdolić przez 12 godzin o fryzurach,kieckach i tipsach? Czy wiedza o tym ze niektórych kobiet to jedyna Pasja ślub,wesele i przygotowania? Zal i takich bo gdy bedzie juz po weselu okaze sie że owe kobiety nie maja zajęcianie maja sie czym zająć a no tak zapomniałem :D pozniej załoza temat "swieżo po rozwodzie - wasze sugestie jak zyć dalej"

Gość pytajnike
piszcie sobie co chcecie na mój temat ale naprawdę mi to zwisa :) boli was to że ktoś ma inne podejście do sprawy niż wy. Smutne.

No bo innego wytlumaczenia nie mam na to, po co tu siedzisz i wylewasz jakies żale. Dawno jestes po slubie podobno, a tak bardzo cie obchodzi jak inni go organizuja i co na forum ślubnym pisza. Coś z toba nie tak ? ""może na moje pytanie odpowiecie? dlaczego tylko wasze topiki mają prawo istnienia a to nie ? bo dla was jest płytki i beznadziejny ten top? a może dla nas są płytkie te wasze topy? nie przekonacie nas to się nie starajcie "" --> Po 1 nie mam tu żadnego topiku, nieraz sie na jakimś wypowiem. po 2 nie zastanawiam sie, ktory jest płytki, a ktory nie. Na kafe 99 % topikow jest głupkowatych (nie tylko na slubach) i co w zwiazku z tym ? mam zalozyc o tym osobny topik i sie zalic, jak ty ? Nie staram sie ciebie do niczego przekonywac, bo i po co ?? Probuje tylko zrozumieć twoje intencje, ale nie potrafię. :)

Dla mnie dziwne jest to, że ktoś wyzywa osoby, które "marnują czas" pisząc o błahostkach (źdźbło) od hipokrytek, a sama ciągnie topik Odpieram bezpodstawne zarzuty tylko

Gość rhrhrrhrrhhd
a tera wezme łopatę i pierdolne cię z zęby :)

Gość Argumenty
Aaavila, a co ty się tak cudzymi mężami przejmujesz?

"myslisz ze ich męzowie sa swiadomi z kim sie zadają? Czy myslisz że ich mezowie wiedzą że ich przyszłe żonki potrafia pie**olić przez 12 godzin o fryzurach,kieckach i tipsach? Czy wiedza o tym ze niektórych kobiet to jedyna Pasja ślub,wesele i przygotowania?" Skąd ty takie wnioski wyciągasz?? A czy twoj mąz wie, ze siedzisz teraz na forum ślubnym i pierdzielisz jakies idiotyzmy ???

Gość pytajnike
21:09 a ty za to masz duzo mądrego - akurat jestem na tyle szczęśliwa, że nie potrzebuję twojego zrozumienia do tego :P WASZE miałam na myśli te tematy których tak bronicie i w których tak się lekko wypowiadacie :P

Gość autorko to jest forum
"Kobieta łazi codzień w rozdartych reformach ale na ślub wiele ma dylemat figi czy stringi? rozumiesz już? To jest HIPOKRYZJA " Pokaz temat ( bo widocznie taki znalazlas) gdzie kobieta pisze :" na co dzień chodze w rozdartych reformach a na slub nie wiem czy figi, czy stringi. " Co ma jedno do drugiego? Skąd podarte gacie? Wiele lat po slubie jestem, a w podartych nie chodzilam, moja mama tez nie. Jestes mezatką?

belle de jour 1982 więc jestes jedną z normalniejszych tutaj i twój mąż może nie mieć źle z tobą

Gość pytajnike
anty tematy też mogą istnieć :D więc dajcie szansę pisać tutaj osobom PRZECIW takim zachowaniom :P trudne do zrozumienia?

Argumenty po prostu szkoda mi tych facetów:O Nie wiedza kogo biorą za zony

pytajnike, do Ciebie sie akurat nie zwracałam. Chyba, ze jesteś avilą.

Ale wy tu nie chcecie rzeczowej rozmowy, tylko pyskówki.

Gość pytajnike
21:09 a ty za to masz duzo mądrego - w tej wypowiedzi zacytowałaś moją więc odpowiedziałam ;)