Pierdołka ;) 0 Napisano Luty 22, 2011 Ja tez byłm głodna i pochłonełam 3 malutkie kotlety z ogórkiem hihihih ale były pyyycha ale i tak dalej jestem głodna i co zrobic... Kurde, biore sie za pakowanie ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 22, 2011 Ja dzisiaj zjadłam : 3 wasa z masłem i szynką gruszkę grejpfruta sałatkę : sałata, pomidor, feta, kukurydza, wymieszane z jogurtem naturalnym i czosnkiem Na dzisiaj koniec jedzenia :D ale powiem Wam że sałata strasznie zapycha, zjadłam ją dwie godziny temu a jestem syta jakbym zjadła porządny obiad :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zebraczek 0 Napisano Luty 22, 2011 hmmm..... to wychodzi na to że ja duzo jem... zeżarlam dzis: jablko, 3 kiwi, 2 kromki chleba razowego z wedlina i salata, makaron z zupki chinskiej, pistacje, miske zupy krupnik..... mam ochote na musli albo jajecznice ale to jutro na sniadanko... chyba musze zacząć liczyć kalorie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 22, 2011 Myślę , że nie zjadłaś za dużo:) jakbyś to podliczyła : jabłko 60 kcal 3 kiwi 120 2 kromki chleba 200 wędlina : plasterek ok 50 kcal makaron z zupki : 50 kcal 100 gram pistacji ma 570 kcal krupnik ( talerz 250 ml) 150 kcal Bez pistacji zjadłaś 630 kcal, w zależności od tego ile ich zjadłaś to sobie dolicz ;) orzechy niestety mają bardzo dużo kalorii ;) A ja dopisuję jeszcze mleko i łyżeczkę cukru czyli razem jakieś 100 kcal :) musiałam się napić kawki bo opadam z sił :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zebraczek 0 Napisano Luty 22, 2011 mysle ze zjadlam z 20-40 pistacjji - a gdzies wyczytalam ze jedna ma ok 4 kcal - wiec mysle ze maks 150 kcal w tych pistacjach zjadlam.... ogolnie z tego co czytalam to te pistacje w porownaniu do innych orzechow to nie sa takie zle.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 22, 2011 Mmm ja uwielbiam wszystkie rodzaje orzechów, pistacje i nerkowce najbardziej, mogłabym je jeść garściami ;) no ale jak się już dorwę do nich to nie umiem powiedzieć sobie dość, dlatego trzymam się od nich z daleka :) w takim razie zjadłaś mniej niż 1000 kcal :) ja wolę liczyć na bieżąco ile jem bo wtedy łatwiej mi kontrolować ilość spożywanych kalorii :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zebraczek 0 Napisano Luty 22, 2011 czytalam troche dzis o diecie 1000 i niby nie powinno jej sie za dlugo stosowac... hmmm - to niby jak ja mam jeszcze zrzucic 10 kg bez wysilku i w miare szybko.... chyba nie idzie inaczej niz dokopac troche naszemu organizmowi - a co tam niech ma - bedzie mial nauczke ze nie nalezy wpierda**** .... oby dojsc tylko do tego zamierzonego celu a potem powolutku zaczac jadać w miare normalnie - bo jak na razie to bym tego tak nie nazwała... grrrr... co z tego ze wygladam lepiej - bo tak mi mowią - skoro dalej jestem przy masie... kumpele mowia do mnie - wez nie przesadzaj bedziesz jak patyk wygladac - jak patyk ??? - dobre sobie - ja to nawet kolo patyka nie stalam .... chyba mam jakiegos doła..... głupie żarcie !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 22, 2011 Po diecie 1000 kcal trzeba bardzo uważać co się je żeby nie przytyć, a taka prawda , że dieta to nie jest chwilowa zmiana odżywiania, tylko zmiana sposobu jedzenia na całe życie, już nigdy nie można wrócić do nawyków sprzed diety bo wróci się do swojej wagi sprzed odchudzania albo nawet przytyje się dużo więcej tzw efekt jo-jo . Niestety teraz podejmując decyzję o odchudzaniu mam świadomość tego że do końca życia będę musiała się pilnować, a na grzeszki jedzeniowe pozwolić sobie raz na jakiś czas i to też bez przesady. Co do samej diety , myślę że jeżeli je się mało a często i różnorodnie to jest jak najbardziej okej. Poza tym można zwiększyć do 1300 + ćwiczenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freska 25 0 Napisano Luty 23, 2011 Witam:-) kolejny dzień czas zacząć. Kurde mam dziś małe zakwasy w łydkach i udach:-)ale to dobrze heh:-) hm dziś na sniadanie wcisne chyba troche płatków z żurawianą i maliną ale z ciepłym mlekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandruśśśka 0 Napisano Luty 23, 2011 Hej Gwiazdeczki ;). Ja dziś na wadze zobaczyłam 83,3 więc zaczynam coraz bardziej wierzyć w to, ze się uda bo waga minimalnie ale spada ;). Ja dziś do pracy ugotowałam sobie 3 jajka a i biorę kawałek wędliny, może zjem jeszcze sterek wiejski ;). A po pracy może jakaś pierś z kurczaka ;). To się zobaczy ;). Miłego dnia dziewczynki ;). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freska 25 0 Napisano Luty 23, 2011 zjadłam trochę tych płatków -nawet dobre były;) ale wiekszą część rodzynek wywaliłam bo mi nie podchodzą;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freska 25 0 Napisano Luty 23, 2011 Dorisss26 - a z Tobą co się dzieje??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 23, 2011 Brawo Sandruśka :) ważne że waga spada :D gratuluje :) a ja dzisiaj zjadłam na śniadanie 3 wasa z masłem, i zabiorę się za chwilę za gruszkę, lecę na zajęcia , wezmę ze sobą jogurt pitny żebym nie była głodna ;) trochę wstyd jak mi w brzuchu burczy na zajęciach hehe :P ja się jutro zważę ciekawe ile mi pokaże :D a co do odchudzania mój facet dzisiaj " gdzie Ty masz brzuszek, nie wciągaj" hehe zmotywowało mnie to jeszcze bardziej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierdołka ;) 0 Napisano Luty 23, 2011 Hej Dziewczyny ;* Mój jadłospis na dzis to kawa która juz była, jogurt albo makaron z zupki chińskiej jeszcze nie wiem ;P i na obiad peirogi z truskawkami :) Mmmmm.... Ja dzisiaj chciałam rano załozyc ulubioną bluzke mojego faceta ale jak ją juz pozapinałam to myślałam ze umre przed tym lustrem heheheeh wyglądałam jakbym miała na sobie namiot ;/;/;/ odstawała wszędzie na brzuchu na bodrach... I to nie tak troche tylko autentycznie jak namiot :) A tak w ogóle to ostanio mama mi powiedziała ze mi ręce schudły... Coz za komplement ;) A własnie gdzie sie Dorris podziała? Chyba jej nie wykonczyły te nauki przed małżeńskie hmmm... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 23, 2011 A ja dzisiaj zjadłam 3 wasa z masłem i gruszkę :) w ogóle ostatnio nie chce mi się jeść... chociaż wczoraj jak przejeżdżałam koło stacji i zobaczyłam reklamę takich pysznych hot dogów z sosem czosnkowym to aż mi ślinka pociekła :/ w ramach aktywności ruchowej wybieram się jutro na deskę :D trzeba się poruszać, ile mogę się zasłaniać @ hehe :P nie mam pomysłu co na obiad zjeść, może jogurt wypiję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 23, 2011 Dodaje jeszcze 2 wasa z szynką i gruszkę. Łącznie zjadłam niecałe 500 kcal ;) a na obiad sałatka, jednak się zdecydowałam :D ale to dopiero koło 17 jako ostatni posiłek :) A wy jak? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zebraczek 0 Napisano Luty 23, 2011 ja dzis zjadlam jajecznica 1 jajko + 2 plasterki poledwicy sopockiej + 2 kromki chleba razowego (jajko 80 kcal + poledwica 40 kcal + 160 kcal) kromka chleba z sałatą i polędwicą sopocką (ok. 100 kcal) jabłko (ok 100 kcal gorący kubek rosół - na bogato (200 kcal) jak na razie 700 kcal... - w tym momencie jestem obzarta... ;D ej laski powiedzcie mi czemu te baby są takie glupie ??? wlasnie mialam taka sytuacje ze przychodze a tam jedna moja kumpela mowi - zobacz jak schudla niezle co... a druga na to ze jak ona by nie zarla to tez by schudla ze wgl to nic takiego a poza tym to jest niezdrowe taka dieta i ze na pewno jak skonczy sie diete t sie przytyje 2 razy wiecej itp.... to ja tu kurde licze kalorie wyrzekam sie żarcia i to nic takiego??? po co w ogole sie odzywa jak chce krytykowac małpa jedna!!! wyszlam i nic nie skomentowalam ale aż mnie ściska zeby cos poweidziec !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nataliag0000 Napisano Luty 23, 2011 Doris??? czemu Ciebie tu w ogole nie ma? g Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sandruśśśka 0 Napisano Luty 23, 2011 Hej dziewczynki ;). Dla mnie dzień jedzenia juz prawie się skończył, chyba już nic nie zjem, tego jeszcze nie wiem. Bo na mojej diecie białkowej moge jeść białko nawet o 3 w nocy jak się obudzę ;). Chciałabym już zobaczyć to 7 z przodu, wtedy dostane mega kopa. Tak ja w tamtym roku kiedy z 90 przeskoczyłam na 89 to był przełom w moim odchudzaniu ;). Jestem dziś trochę zła bo wczoraj lekko się poprztykałam z moim lubym, w zasadzie to nigdy się nie pokłóciliśmy tak żeby się do siebie nie odzywać a tu nagle przez cały dzień ani słowa a wieczorem pisze do mnie smsa jakby nigdy nic, nie lubię czegoś takiego. Faceci kurdeczka. Czy wy tez macie ze swoimi takie problemiki ?? Jak je rozwiązujecie cio?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierdołka ;) 0 Napisano Luty 23, 2011 Rany boskie dziewczyny jak sie najadłam na noc grzech,grzech,grzech!!!!! Aaaaaaaaaaaaaaaaaaa........... Parówka+jajko+bułka+kruche ciasteczka po 20 ;(;(;( czemu ja tak szybko ulegam i jem i jem i jem matttkooo ;( Ale od jutra koniec i gratis rowerek stacjonarny narazie ;) Bleeee ale mi cięzko na żołądku... Co mam zrobic zeby to odpokutowac ;(? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zebraczek 0 Napisano Luty 23, 2011 wypij sobie moze zielona herbatke... moze bedzie lepiej... zapomnij o tym że mialas chwilę slabosci jutro bedzie lepiej... ja jestem glodna ale juz nie bede jesc dzis na pewno... trzeba do tego glodu sie przyzwyczaic... a nie probowalas zuc gumy jak masz atak glodu? mi to pomaga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierdołka ;) 0 Napisano Luty 23, 2011 Próbowałam, mi tez to pomaga ale akurat nie miałam ;( i na dodatek jestem przed @ to juz wszystko mam spotęgowane... Łatwo powiedziec "zapomnij" hihihhi ale musze jakos dac rade, jutro musi byc lepiej!! ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 23, 2011 A ja dzisiaj zjadłam 3 wasa z masłem, 2 gruszki, dwa wasa z szynką, sałatkę z warzywami i trochę mięsa :) myślę że w 1000kcal się zamknęłam :) chcę już osiągnąć swoją wymarzoną wagę !!!!! :P hehe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
freska 25 0 Napisano Luty 24, 2011 Witam:-)kolejny dzień czas zacząć. Tak patrze na swój brzuch jak siedze i wyraźnie dużo mniej tłuszczu:Dmiłego dnia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pierdołka ;) 0 Napisano Luty 24, 2011 Hejjj Dziewczynki ;) Ja po tym mom wczorajszym szalenstwie dzis sie musze troche ograniczyc bo troche zwolniłam z tonu diety ale juz sie poprawiam bo to tak nie moze byc :) Ehhhh mówie wam juz mam dosyc tej przeprowadzki :( Beznadzieja... Na dodtek dalej zimno i zimno i zimno ;/;/;/ To juz jest nie do zniesenia... Ja jeszcze nie wiem co dzis będe jadła... Narazie wypiłam tylko kawe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zebraczek 0 Napisano Luty 24, 2011 a ja juz po sniadaniu dawno... wypilam zielona herbate i zjadlam musli z mlekiem... teraz znow robie zielona herbatke a potem sie zobaczy... do pracy mam wzięty chlebek razowy, no i kupilam sobie gorący kubek pomidorową i rosół.... no i jeszcze mam kiwi.... jak przyjezdzam do domu to juz i tak staram sie nie jesc... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 24, 2011 Hej laseczki :) ja dzisiaj zjadłam dwa wasa z masłem, a zaraz zejdę coś sobie zrobić na tzw drugie śniadanie :D zważyłam się dzisiaj i .... 76,5 :D ale się ciesze :) zaczynałam z 83, potem było 79 a teraz prawie 76 ;) to mnie bardzo motywuje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klaudia xx Napisano Luty 24, 2011 Ja mam pytanie do wakacyjnejAkcji NA poprzednim forum napisałam ale juz zakończyła tam pisanie więc musze apisać na tym Mam do Cb pytanko bo widze że ładną detke stosowałas jak schudłaś 4kg w 2 tygodnie bo ja sie odchudzam 1,5 miesiąca i tylko 2kg ;/ I strasznie sie wkurzam chociarz jak sie zrobi ciepło to mam zamiar zacząć biegać i to praktycznie codziennie bo nie moge patrzeć na swoje uda jak je widze to mnie aż trzepie w środku po prostu są ochydne Chce schudnąć do rozmiaru 34 i mam nadzieje że jak zrzuce z 50 kg 6kg z rozmiaru 36 to uda mi sie osiągnąć 34rozmiar I mam pytanko czy mogła byś mi napisać krótkie menu na jeden dzień bo chciała bym stosować tą twoja dietke ;) z góry bardzo dziękuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość od jutra kopenhaska. Napisano Luty 24, 2011 od jutra startuje z kopenhaska. robilam kiedys..20 kg w okolo 3 mies poszlo.zaniedbalam sie jednak i waga wrocila( po prostu za duzo znow jadlam nie pilnowalam sie..) ktos moze startuje tez od jutra??fajnie byloby miec wsparcie.pozdrawiam i zycze wytrwalosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WakacyjnaAkacja 0 Napisano Luty 24, 2011 Klaudia stosuję dietę 1000 kcal. Możesz sobie poczytać na internecie o niej, najlepiej każdy produkt , który chcesz zjeść przeliczyć sobie ( znajdziesz tabele kaloryczne w każdej internetowej wyszukiwarce) . Przykładowe menu : 2 wasa z masłem 100 kcal 1 wasa z szynką 100 kcal serek wiejski 200 kcal do tego możesz zjeść 2 talerze zupy a po południu jakiś owoc ( później niż o 19 nie jem) albo sałate, pomidor, kukurydzę, polać jogurtem naturalnym i kawałek mięsa. Ogólnie każdy posiłek zanim zjem sprawdzam ile ma kcal. Pierwszy tydzień diety jadłam 1300 kcal, teraz jem 1000 w porywach 1100. Odchudzam się od 6 lutego czyli 18 dni i schudłam 6,5 kilo . Ps. na starym topiku codziennie pisałam co jem , posprawdzaj sobie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach