Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD

POWIEM WAM PRAWICZKI DLACZEGO JESTEŚCIE TACY JACY JESTEŚCIE...

Polecane posty

Przykro mi ale niestety jesteście skazani na porażke. Ludzi mimo iż inteligentni, sa zwierzętami i tak jak inne zwierzęta istnieje coś takiego jak DOBÓR NATURALNY. Tak jak słonica wybierają samców o dużych ciosach, pawice pawiów o największych ogonach, tak i kobiety wybierają partnerów, o pożądanych cechach wyglądu. Nie ma co tu się obrażać, że wybierają bydlaków, a wy o dobrym sercu jesteście sami. Tu działa ewolucja. Tylko najlepsi i najładniejsi muszą się rozmnożyć i przekazać geny opotomstwu. Tacy jak wy PODŚWIADOMIE nie są wybierani przez partnerki, by nie dać swojemu potomstwu gorszych genów. Sorry, taka jest niestety przyroda.

Odświeżam wskutek zawiechy Kafe.

Gość Roman tic
zgoda, tylko jedno pytanie - PO CHUJ laski twierdzą że jest inaczej? że lecą niby na charakter?

Nie mam pojecia. Oczywiśćie że zaraz beda tu pisac, że chcą mądrego, inteligentnego z klasą, a jak jest to każdy wie. No chyba że te kilkanaście/kilkadziesiąt kobiet jest inne niz kilka milionów dorosłych kobiet w tym kraju i kilka miliadrdów na swiecie.

* kilkanaście/kilkadziesiąt kobiet na KAFE

Kolejne bzdury. Wszystko zależy od losu i niektórym się poszczęści i mają kogoś wcześniej a niektórzy musza być cierpliwi

Gość fhfghfghf
zaduzo animal planet sie naogladalas

''Kolejne bzdury. Wszystko zależy od losu i niektórym się poszczęści i mają kogoś wcześniej a niektórzy musza być cierpliwi'' Gówno prawda!!! CZY GDYBYŚ BYŁ PRZYSTOJNY NIE BYŁBYŚ ROZCHWYTYWANY PRZEZ KOBIETY??? SAMI SOBIE PRZECZYCIE!

Gość ultrasuperprawik
w sumie tak. gdybym miał urode nie dostawał bym kosza cały czas.

Gość a ja sie nie dziwie ze sa sami
maja tak zjebane poglady na życie i tak nienawidza kobiet , że to zupelnie normalne , że żadna nie zwróci nawet uwagi na takiego

Gość to tak jak pies
nigdy nie bedzie sie łasił do kogos kto nienawidzi zwierzat, bo to zwyczajnie wyczuwa kobiety też to czuja i omijaja was szerokim łukiem

''Ja mam dobre serce i kobieta będzie miała ze mną dobrze'' Przestań pieprzyć. Nigdy zadnej kobiety nie bedziesz miał. Z taką twarzą to możesz sobie znaleźć może dziewczyne która wygląda jak ostatnia paskuda i ma 30 kilo nadwagi(TAK TEŻ DZIAŁA DOBÓR), już nie wspomne o charakterze. Przecież Faith, spójrzmy prawdzie w oczy. Ty jesteś psychicznie chory.

Gość Autor ma racje, osoby brzydkie
nie maja co liczyc na zainteresowanie. Ale z drugiej strony osoby brzydkie moga sie wiazac z brzydkimi i to tez jest dobor naturalny, ale ciekawi mnie ilu prawiczkow z tego forum wzieloby sobie dobra, inteligentna, kochana, wrazliwa kobiete, ktora niespodobalaby im sie zupelnie ? Skonczmy juz te hipokryzje...

Gość Roman tic
"NIE WYPRZEMY SIĘ ZWIERZĄCEJ NATURY." my jesteśmy zwierzętami

Psychicznie chory to ty jesteś i nie wiem czemu "lekarze" pozwolili na ten poród. Ja będę miał żonę i córkę i będziemy szczęśliwi a wy będziecie bić pianę z zazdrości

Hołp glory tu sie pojawia magiczne "bede", mozesz sobie wziac jakas brzydka.

Oczywiście to działa również w obie strony. Problem w tym ze większość z prawików, ma zbyt wygórowane wymagania, a nie chcąc ich obnizyć skazują się na zagłade swojej puli genetycznej w kolejnych generacjach gatunku. Może to przedstawiam w sposób w dziwny sposób, ale to jest zreszta udowodnione naukowo.

Nadzieja matka glupich.

Zobaczymy kto będzie górą. Wiadomo ze dziewczyny na tym forum to w większości downy. Ja spotkam moją przyszłą żonę w życiu realnym.

Jasne, ze jst, ale oni sie z tym nie pogodza, ja ladny nie jestem i wiem, ze takiej, ktora mmi sie spodoba miec nie bede, ale nie mam o to pretensji do calego swiata.