Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość czarnamaska
Ale żeby nie było na wstępie od razu zaznaczyłem: - kochamy się tylko w soboty i ewentualnie niedzielę rankiem. - nie ma całowania z języczkiem ( osobiście nie wyobrażam sobie dotknąć swoim językiem o jej, jest to obrzydliwe i ble ) - seks oralny odpada, nie mam zamiaru poniżać się i lizać jej śmierdzących zapachów. - o analu nie wspomnę - jest to złe, karygodne i chujowe!

Gość czarnamaska
Oczekuję od was, abyście przekonali ją, że to co robi jest złe i powinna wstrzymać się z seksem do osiemdziesiątki ewentualnie do emerytury.

Gość autorze
buahhaaaaaaaaa coraz lepiej :-) co za bzdury kurwa jakis bachor nie ma co robis:-O

Gość czarnamaska
Nie wiem, nie wiem jak już z nią rozmawiać. Chłosta nie pomaga, przywiązywanie do kaloryfera nic nie daje, bicie mokrą ścierą po dupie zawiodło...Pozostaje tylko krzesło elektryczne :o

Gość i ja się tez wypowiem
w ogóle to za 3 lata wezcie slub...a dziewica niech zostanie do smierci :D bo seks jest grzeszny i w ogole bleeeee...

Gość czarnamaska
Nie ożenię się z dziewicę, która się masturbowała. Co prawda nie wprowadziła palca w pochwę, ale żal pozostał... Ciągle mam ten obrazek w głowie. Śni mi się to po nocy.

Gość czarnamaska
W trakcie naszej rozmowy złapała mnie w kroku i ścisnęła.

Gość bardzo bystra
czarnamaska, czy Ty jesteś Karol Golc ?

Gość czarnamaska
Matko ile tu podszywów, właśnie wróciłem a tu tyle wpisów. Te wszystkie wpisy do mojego że wychodze to PODSZYWY.

Gość czarnamaska
Ej Ty z góry! Nieładnie się podszywać! Ludzie, doradźcie, pomóżcie!

Gość czarnamaska
Obecnie nie mam węgla, więc się nie zaczernię.

Gość czarnamaska
Niedawno znowu do mnie przyjechała i prosiła.

Gość RamboXIV
Powiem tak, szanuje Twoje poglądy, tez jakbym kochal to bym szybko nie chcial zaliczyc, wolalbym odczekać dluzej, ale na Boga nie pitol ze ona wiecznie chce sexu. Jest mloda i ma prawo miec fantazje. Ciesz się ze z Tobą. Chyba ze Ty preferujesz czekac do slubu, to jej o tym owiedz i uzgodnijcie jak to ma wyglądać.

Gość RamboXIV
Coś mi sie wydaje ze robisz sobie tutaj chlopcze niezlą reklamę. Tak ladnie to i moja mnie nie prosi ;P

Gość czarnamaska
No właśnie nie wiem ile można w końcu mi wykrzyczała, że jestem impotentem!

czarnamaska- Przeczytałem Twój pierwszy post i jedyne co mi przychodzi do głowy to nie tyle co do seksuologa powinieneś pójść Ty, ale po drodze powinieneś zahaczyć o jakieś inne poradnie typu psychiatra bo ewidentnie z Tobą jest coś nie tak, powinieneś się leczyć!!

Gość czarnamaska
witam to nie je pisałem wcześniejsze posty, ktoś się za mnie podszył, mój ostatni post to ten, że wychodzę by z nią porozmawiać. i stąd moje pytanie-jak zaczernić nick?

Gość czarnamaska
proszę o odpowiedź zalezy mi na tym bo nie chcę żeby ktoś się za mnie ciągle podszywał.

To jest sytuacja patowa. Jak śmiesz twierdzić ze ją kochasz, skoro nie zaspokajasz jej potrzeb i próbujesz jej wmówić ze są chore? Gdzie miłość wśród tych odchłani egoizmu?

Gość czarnamaska
Niphie-sytuacja trochę od wczoraj się zmieniła.

To nam opowiedz. Jestem pewna ze wiele osób jest zainteresowanych jak to rozwiązesz, topik ma 13 stron.

Gość czarnamaska
Tzn pojechałem porozmawiać, no i może rzeczywiście uznałem że trochę przesadzam i że pewnie musi ją też trochę ta sytuacja kosztować. I kolejna sprawa jest taka że zdałem sobie sprawe ze rzeczywiście ona mając powodzenie u facetów może to zrobić jeszcze z kimś innym. Więc powiedziałem jej że zgadzam się na wszystkie pieszczoty, i że stopniowo będziemy przechodzić do seksu. Tyle że chyba zły moment rochę na tą rozmowę wybrałem bo niby się ucieszyła ale się źle czuła(okres)więc ja nie mogłem jej za bardzo zaspokoić wczoraj tylko ona mnie jedynie.