Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość czarnamaska
Lailaaa -pisałem o sobie, mam 24 lata, skończyłem filologię angielską, teraz pracuję i robię podyplomówkę. co mam wiecej napisać? Moja dziewczyna bardzo mi się podoba, pociąga mnie.

Gość ludzie nie wkrecajcie sie
prowo,prowo...nie widzicie ze to pisze jakas laska?

Rany koles mam wrażenie że Ty tej dziewczynie matkujesz "poprostu" powinna się odzywiać dobrze, nie uprawiać seksu bo za młoda, bo nie pogodzi ze studiami... rany Julek skąd Ty się wziąłeś?? Daj Dziewczynie życ i cieszyć sie młodością... seks miedzy dwoma kochającymi się ludźmi to coś pieknego, nawet nie wiesz jak to zbliża ludzi do siebie.. Cieszcie się zyciem póki jestescie młodzi a nie ciagle jej wszystkiego zakazuj i nie podejmuj za nią decyzji

Gość czarnamaska
no może i jestem staroswiecki i zniewieściały ale żeby mnie uważac za laskę to chyba przesada:(

Gość japierdziu
Dokładnie, zobaczcie jak to brzmi, moja dziewczyna mnie pociąga, ale chce czekać na seks 4 lata? tacy faceci nie istnieją. Prowo, nie karmcie prowokatora!

Gość luiizjankaaa
a musze zaznaczyc ten temat i poczytac:) odważ sie a bedzie dobrze Czarna Maska :) a inaczej znajdzie innego i nie wytrzyma

Gość czarnamaska
Mrówelka tylko widzisz problem w tym że ja miałem radość z tych drobnych zbliźeń z nią gdy ze tak powiem to ja goniłem króliczka a nie króliczek gonił mnie, teraz czuje ntylko presję i się spinam.

albo jestes aseksualny, albo boisz się panicznie że bedzie w ciazy, albo panicznie sie boisz że nie dasz sobie rady i dziewczyna nie będzie z Ciebie zadowolona. Ty sie ani raz w zyciu nie masturbowałeś????

Gość luiizjankaaa
prowo nie prowo temat rozwiajacy sie :D a może hhyymm :D

Gość czarnamaska
Mrówellka-masturbowałem się kilkakrotnie jak byłem nastolatkiem tj jakieś 10lat temu. teraz już tego nie robię.

Autorka tekstu, ktora kocha sie 3 razy dziennie ma 18 lat, mieszka ze swoim chlopakiem a jej rodzice zyja za granica. Dodam jeszcze ze ucze sie w liceum i zadnej pracy nie mam. I co najwazniejsze? Jestem szczesliwa i ZASPOKOJONA tak jak moj partner ;D

No widzisz bo Ty chcesz gonic króliczka a Twoja dziewczyna ma dośc tego uciekania i chce sie poprostu z Toba kochać, czuc sie jednością z ukochana osobą.. Czy Tobie to tak trudno zrozumieć?? Ona Cie kocha i chce przejść na kolejny etap a nie cIE WYKORZYSTAĆ CZY COŚ W TYM STYLU

Gość luiizjankaaa
a 10 dni temu napisz:)

Gość czarnamaska
nigdzie nie napisałem że ona chce mnie wykorzystać. uciekam na uczelnie, bede potem dziekuję za komentarze.miłego dnia.

kobiety potrzebuja bliskości, ale jej przytulanie juz nie wystarcza, chce Ci okazywać inaczej swoja miłośc.. gdybyś spróbował to bys zrozumiał jakie to piekne uczucie..

Czarnamasko,jak ja bym Cię przełożyła przez kolano i jak bym dała klapa po tej gołej d....ie to od razu przypomniałoby się po co nosisz:))

Gość Lailaaaaaaaaaa
ale chyba zbyt mało, może Ty masz pewne opory, sama nie wiem. Wiesz co szczerze mówiąc nie znam żadnego faceta, który by tak podchodził do życia jak Ty. Rozumiem, że liczysz na to, że ktoś Ci powie co zrobić, żeby Twoja dziewczyna wytrzymała bez seksu przez 4 lata. Tutaj nikt CI nie odpowie na to pytanie. Takie rzeczy dwoje ludzi ustala między sobą. Oboje muszą to akceptować, inaczej związek nie przetrwa.Nie wiem tylko czego Ty się boisz, że nie chcesz? Ciąża? Jesteś dorosły i wykształcony, więc chyba wiesz jak ludzie się zabezpieczają. To w niczym nie przeszkadza.

Gość ludzie nie wkrecajcie sie
nawet zamiennie "koles" pisal o sobie w formie np. chciałabym...itd prowo

Gość i ja się tez wypowiem
przepraszam bardzo ale czego ty oczekujesz na tym forum? ludzie ci juz poradzili...przelec ja i tyle.... na co ty jeszcze liczysz? ze ktos powie ze dobrze robisz? chyba zartujesz...

Gość nie wiem naprawde porazka
a moze poprzednia laska go rzuciła bo byl slaby w lozku ?

jak chcesz żeby Ci się opierała to pobawcie się w policjanta i złodziejkę. Ty ją złapiesz a ona oprze się o ścianę. Czego oczekujesz od tego forum? Że będziemy bić brawo jaki jesteś zuszek? Po prostu ją puknij ...

Lailaaa - wie, pisał coś o kalendarzyku i dniach płodnych. I kilka stron wcześniej wspomniał że wie o antykoncepcji bo miał biologie w szkole.

2 osoby o 2 skrajnych temperamentach nigdy się nie dogadają. I nigdy jedna drugiej nie zrozumie. Nie wierzę w kompromisy w takiej sytuacji. Bo ani ona nie może wymagać, że on będzie się do czegoś zmuszał. Ani on, że ona będzie cierpliwie czekała. Jak ktoś kocha, to nie będzie tego wymagał od drugiej osoby przez całe życie. Bo to egoistyczne. Prawdziwie kochający nigdy nie będzie wymagał takich poświęceń.

Gość czarnamaska
nie jestem egoistyczny bo ją kocham.

Gość autorze
durniu ile razy mamy Tobie mowic, ze to nie jest MILOSC?????

Gość czarnamaska
tak? to jak w takim razie nazwiesz to ze jestem radosny gdy ona jest radosna, że jej smutki sa moimi smutkami, ze tęsknie za nią gdy jej nie widzę, że czuję sie szczęsliwy gdy jestesmy razem, że ona mi sie podoba?ze byłbym gotów wskoczyć za nią w ogien?ii w imię czego nazywasz mnie durniem?czy ja Ci ubliżam?

Gość czarnamaska
nie zgadzam się, mam przyjaciół ale ona jest dla mnie wyjątkowa. ja nie twierdzę że kochając jej ona nie jest moją najlepszą przyjaciółką jednocześnie ale to zdecydowanie coś wiecej i dla mnie i dla niej

Gość autorze
nazywam to : CHORBA PSYCHICZNA a nie miloscia !!! jesli chcesz mi ublizac to prosze bardzo, nie przeszkadza mi to kaleko.

Gość czarnamaska
nie nie chcę Ci ublizać dlatego tez bardzo Cię proszę Ty też mi nie ubliżaj. nie jestem chory psychicznie ani fizycznie. jestem zdrowym facetem łącznie z TYMI sprawami.

Gość autorze
zdrowy to ty na pewno nie jestes czlowieku.