Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

Gość vivhna
A czy ona jest twoją własnością, że decydujesz za nią, co kiedy ma robić? Odezwał się pan wszystkowiedzący, który najlepiej wie, co akurat potrzebuje jego kobieta. Ty się ciesz, że ona cię jeszcze w d**** nie kopnęła.

Chwała Ci za to:)) Ale jej i tak współczuje bo co z nocą poślubną:))

Gość vivhna
"mamy zamiar wziąć ślub"??? o nie mój drogi, to twoje plany, żebyś ją szanował i rozumiał, tak jak tym się chwalisz, nie byłoby cię teraz na tym forum

Gość czarnamaska
Lailaaaa ona twierdzi że wytrzyma. i ja jej wierzę, staram się,

Gość czarnamaska
a czy tak naprawdę uważasz że wszytskie młode pary w noc poślubną uprawiają seks? bo ja wątpię. ponadto nie chcę by dzień ślubu kojarzył jej się z bólem jaki może być podczas jej pierwszego razu.

Gość olaboga!!!!!!!!!!!!
czytam i nie wierze! autorowi polecam wiyte u psychologa lub psychiatry, bo ma powazne problemy emocjonalne

Gość Lailaaaaaaaaaa
Tak twierdzi, bo Cię kocha. Ale sam miałeś przykład jak się masturbowała. Zadaj sobie to pytanie? Czy ona wytrzyma? A zastanawiałeś się nad sobą? Przecież jak się kogoś bardzo kocha to dąży się do bliskości, a u Ciebie jest wszystko wg planu, który sobie wymyśliłeś.

Gość czarnamaska
vivihna-nie to nie tylko moje plany ale NASZE WSPOLNE nie oświadczałem jej się jeszcze ale mam zamiar to zrobić i o tym też rozmawialiśmy powiedziała że chce ze mną zamieszkać i być ze mną.

Gość vivhna
To daj jej seks przed ślubem, wtedy po będzie już miała miłe skojarzenia :)

Gość czarnamaska
tak wszytsko jest według planu bo dobrsze jest mieć plan. ona też to lubiła i tez była taka uporzadkowana zresztą często nadal jest tylko jej hormony w głowie poprzewracały.

Gość o matko biedna ta Twoja dziewc
czarnamasko- mysle ze naprawde masz wielki problem sam ze soba tak naparwde, moze to kompleksy, złe dziecinstwo nie wiem.. ale co ma seks do szkoły?? jak zaczniecie sie kochac to zawali studia? prosze cie, starsznie zacofany jestes. Nie dziwie sie dziewczynie w ogole ze sie masturbuje. Jest młoda zdrowa kobieta, która potrzebuje seksu, pieszczot i mocnych wrazen, a ma chlopaka pizde, ktory sie boi seksu. Litosci. Bardzo,bardzo mi zal tej dziewczyny. Oral ponizajacy? Egoista z Ciebie, mowisz, ze chcesz isc na kompromis, ale chyba nie rozumiesz tego słowa, bo ona Ci mowi co chce, czego oczekuje, a Ty sie boisz jak mały nastolatek! Ba! nastolatek jest bardziej dojrzaly od Ciebie i mniej lekliwy. Osobiscie radze Ci udanie sie do specjalisty bo tak naprawde problem lezy w Twojej psychice i jezeli nic z tym nie zrobisz to dziewczyna Cie naparwde zostawi za rok, dwa, znajdzie sobie innego, ktorego bedzie zaspokajac. A Ty zostaniesz z niczym, bo zadna laska, chyba ze równie skrzywdzona jak Ty bedzie chciała sie kochac, robic Ci dobrze Naprawde mi Ciebie szkoda

Po ślubie ona Ci powie,Kochanie nie zgralismy się seksualnie więc odchodzę.

Ja rowniez czytam i nie wierze! Gdybym opisala teraz swoje UDANE zycie seksualne to wyszlabym na dziwke w Twoich oczach ;] Stary! Puknij sie w glowe,a lbo raczej puknij swoja kobiete, bo ktos inny Cie wyreczy ;] Nie wyobrazam sobie zycia bez seksu z moim mezczyzna I tu nie jest kwestia uzaleznienia. Kocham Go i kocham to robic z Nim! Kochamy sie mniej wiecej 3 razy dziennie, obecnie bez zabezpieczenia ;] jest ryzyko i jest zabawaChlopie zainwestuj w tabsy dla ukochanej i mozecie zyc nie umierac ;] Biedna musi sie masturbowac bo jej "ogier" nie moze jej zaspokoic haha! doooobre ;]

Gość vivhna
Spalić ją na stosie :) Jak to możliwe, żeby w wieku 19 lat myśleć o seksie :)

Bardzo ciekawe jak wytrzyma, skoro już nie wytrzymuje! Bądź człowiekiem, daj jej spokój. Młoda jest, pewnie ładna to znajdzie normalnego faceta, który będzie ją kochał, wspierał, przytulał, zabierał na wycieczki a poza tym wszystkim kochał się z nią. A tak na marginesie - karmisz ją w trakcie sesji? Czy uważasz że to strata czasu i zje jak pozalicza wszystko?

Gość Lailaaaaaaaaaa
tak na życie możesz mieć plan: matura, studia, praca, rodzina...ale takich rzeczy się nie planuje. Możesz zaplanować ślub za 2 lata. Ale miłość i seks idzie w parze. I nie można tego rozdzielać. Więc jak można kogoś kochać i nie uprawiać z nim seksu? To jak brat z siostrą...

Gość czarnamaska
nie chcę by brała tabletki to raz, dwa ona nie ma 19 lat tylko 20 -wczoraj miała urodziny, 3 autorka postu która mówi że ona 3 razy dziennie uprawia seks jest pewnie po ustabilizowanej sytuacji ma pracę, skończyła studia i jest strasza od mojej partnerki.

Gość vivhna
A tak na marginesie - karmisz ją w trakcie sesji? Czy uważasz że to strata czasu i zje jak pozalicza wszystko? no coś ty, pewnie ją do kroplówki podłącza, żeby nie zawracała sobie glowy przyziemnymi sprawami :)

Gość czemu Ty jestes takim egosita?
jestes nienormalny, przestan zatruwac jej zycie swoimi psychicznymi spostrzezeniami, jezeli nie dasz rady ja zaspokoic bo ona jest normalna ty nie! to ja zostaw i znajdz sobie rownie obłakana laske co ty

Gość czarnamaska
wręcz przeciwnie -dbam o to by się w miarę dobrze odżywiała choć ciężko o to bo ona nie chce jeść, przy tej sesji schudłą już chyba z 8kg,a pokarm jest ważny także dla umysłu uczącej się dziewczyny.

Gość czarnamaska
Marika -co Cię tak śmieszy?

Gość Lailaaaaaaaaaa
Autorze nic nie piszesz o sobie, czy Ty masz jakieś problemy ze sobą, czy odczuwasz pociąg seksualny? Całego życia nie zaplanujesz. Możesz mieć plany, ale one często zawodzą...