Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnamaska

ona ciągle ma ochote na seks nie wiem co robić

Polecane posty

to czemu nie chcesz zrobić tej jednej jedynej rzeczy której ona pragnie???? Dla mnie to wygląda na obsesję a nie żadną miłość! Albo masz problem i Ci nie staje ... Tak czy owak współczuję dziewczynie.

Gość autorze
zdrowy czlowiek nawet z nudow by takich bzdur nie wypisywal.

Gość czarnamaska
Dla mnie to nie sa bzdury, ja zdaję sobie sprawę że może jak to kogoś nie dotyczy i sie czyta pojedyncze zdania to wygląda to nieciekawie, ale naprawdę dla mnie to jest poważany problem. moje libido nie sięga zeru a wrecz przeciwnie, zwłaszcza przy niej, zaręczam Ci.

no więc w czym problem - zamiast siedzieć na kafe idź i to zrób. Chociaż z drugiej strony jeśli później masz ją łaskawie pukać raz na "jakiś czas" to może zostaw dziewczynę w spokoju.

Gość chłopie wez sie porzadnie
uderz w głowe! wszystkie osoby, ktore tu piszą to Ci tłuką do głowy ze robisz zle a ty nic! ogranij sie! przestan myslec tylko o sobie, nie daje ci do myslenia to, ze wszyscy pisza ze cos jest z toba nie tak i zebys zmienił swoje zachowanie?? musisz byc naprawde nieinteligenty i zbyt egoistyczny zeby nie widziec tego jak Ci kilka osob mowi ze jestes pijany to znaczy ze jestes ogranij sie bo dziewczyna Cie zostawi, a widac ze cie bardzo kocha skoro idzie ci tak na reke, ale pamietaj miłosc to nie wszystko, bo spotka faceta, ktory bedzie ja adorował i ona szybciutko pojdzie w jego ramiona

Gość moommmm
skoro Twoje libido jest takie wysokie, to tak spoko nic z tym nie robisz i Ci przechodzi? Przecież człowiek się nakręca i jak czegoś nie ma to pragnie coraz bardziej. Z obrazu siebie jaki tu nakreśliłeś, wydajesz się osobą, która się kompletnie nie zastanawia. W kółko jak mantra powtarzasz czego Ty chcesz dla niej. Nie rozumiesz jaj potrzeb, albo je ignorujesz. TYm bardziej, że ona lubi tego co piszesz trochę na ostro. Ona ma 19lat i dlatego ma nadzieję, że będzie dobrze i na razie kocha, ale wierz mi, około 30tki nic już jej nie powstrzyma, by mieć to co się chce, po tylu latach frustracji.

Gość czarnamaska
ja też ją adoruje a adoracja już chyba nie robi na niej żadnego wrażenia , bo wielu kumpli chciało ją przelecieć ale jak widać umie się powstrzymać. wiele przeczytałem wątków o tym że to dziewczyna nie chce uprawiać seksu z różnych powodów to wtedy klaszczecie i głaszczecie po główce bo jak taki facet śmie wymagać i nalegać. a jak sytuacja jest odwrotna to już inaczej to wyglada

z toba serio jest cos nie tak. ciagle swoje. jestes załosny i opozniony, mam nadzieje ze twoja dziewczyna szybko przejrzy na oczy i zostawi tak egoistycznego,zapatrzonego tylko w siebie dupka

Gość czarnamaska
nie jestem opóźniony. możesz sobie myśleć co chcesz ale nie jestem powiadam Ci.

Gość autorze
po pierwsze przeczytalamtopik od a do z. po drugie, ze jeszcze nie dala sie innemu przeleciec to widocznie dlatego, ze Cie kocha ze jest dziewica i nie wie jak to jest, i przez to ze ja tak kontrolujesz, ale gwarantuje Tobie psycholu, ze jak ona bedzie miala tylko okatje i zeby to bylo 5 minut an kiblu w knajpie keidy nie bedziesz mial na niej oku to sobie odpusci. no i tyle. bo czlowiek w zlotej klatce dlugo nie wytrzyma. jesli uwazasz , ze Ty ja adorujesz to jestes dla mnie kompletnie stunkniety!!! facet ktory potrafi adorowac to tak kobiete napali ze hoho !!! ty jej nie adorujesz Ty ja trzymasz jak Twoja niewolnice !! kurwa powoli zaczynasz mnie wkuriac :-O jak moze byc czlowiek tak tepy, no jak???????? jestes PSYCHOPATA!

dziewczyny, nie sa sensu odpisywać temu debilowi, bo my swoje on swoje i tylko nas denerwuje, mam nadzieje, ze to prowo, albo ze ta dziewczyna Cie zdradzi, może wreszcie twoj mały mozdzek sie przestawi. Chyba ze zaczniesz ja szanowac, bo ja tak naprawde nie szanujesz, jej potrzeb, uczuc, tylko robisz to co chcesz jestes beznadziejny i skrzywdzony przez zycie, nigdy nie stworzysz normalnego zwiazku, dopoki sie nie zmienisz, a na to sie nie zapowiada, wiec bedziesz sa, ale jak narazie to na to zasługujesz -i to ja ci powiadam

Gość czarnamaska
jak to nie umiem jej napalić??no własnie o to chodzi że ja nawet nie muszę się starać jej rozgrzać bo ona ciągle chodzi napalona, a wystarczy że ją dotknę i ona już by zdjęła bieliznę i uprawiała seks gdziekolwiek nawet w miejscu publicznym.nie wiem czy jakby Twoja dziewczyna taka była byłbyś z tego zadowolony, może przez moment tak, ale na dłuższą metę-nie sądzę

Gość czarnamaska
byłbyś zadowolony'/??

Gość Bardzo marne prowo
Albo to jest prowo albo ten koles jest chory psychicznie! I w dodatku cholerny egoista ktory myśli tylko o sobie! Słuchaj facet o ile tak mozna cie w ogóle nazwać jesli ja kochasz to bys robil wszystko zeby byla szczesliwa a ty myslisz tylko o swoich potrzebach. Jestem pewna na 100procent ze jesli tak bedziesz dalej sie zachowyWal to ona nie wytrzyma i sobie poszuka innego. Dziewczyna jest niespełniona, na wszystkie sposoby pokazuje ci czego pragnie a ty sie jak jakis psychol zachowujesz! Czemu dla jej świętego spokoju jej nie przelecisz? Chcesz zeby to z innym zrobiła? Nie sądzę wiec sie zachowaj jak kochający normalny facet! I tak mysle ze to prowo bo nie wierze ze takie przypadki po swiecie chodzą

Gość czarnamaska
Nie to nie jest prowokacja. za stary jestem na takie zabawy w prowokacje tym bardziej że naprawdę mam co robić w życiu. mówisz dlaczego jej nie przelecę?bo nie chce jej przelecieć tylko się z nia kochać, chce żeby ta chwila była wyjątkowa i niezapomniana zarówno dla mnie jak i dla niej. a jej obecne zachowanie nie pozwoli mi na to, bo ona zwyczajnie dałaby sie przelecieć wszędzie o kazdej porze dnia i nocy.

Gość autorze
juz to sobie wyobrazam jak on 24 g na dobe musi walczyc biedny z jej libido :-O on siada na niego, rozbiera sie, masturbuje sie itp a on musi sie bronic... dochodze do wniosku ze to marne prow :-O chyba ze on jest sadysta a ona masocistka. nie wierze w to szczegolnie jesli ona jest jeszcze dziewica. i tak nastepne 4 lata bedzie biedak musial walczyc z jej libido dla jej dobra. buhaaaaaaaaaaaaaaaa :-) ty jej nie kochasz ty ja tylko probujesz wychowac. no ale nie wierze w to i juz.

Gość czarnamaska
no własnie mnie też to dziwi że dziewica się tak zachowuje, dla mnie dziewica jest nie śmiała w ralacjach damsko-meskich i ona dawniej taka była, sytuacja się zmieniła mniej wiecej rok temu ale nie jakoś tak drastycznie ale od 3 miesiecy to już jest masakra totalna, nie lubie jak dziewczyny się nie szanują. już ją nawet próbowałem nastraszyć że to będzie na pewno ją bardzo boleć bo przeciez ma pewnie grubą błanę itd-nic nie skutkuje. Czasem oczywiście się obrazi, popłacze-no to wtedy znów ja czuję się winny, przepraszam ją bo nie mogę patrzeć na to że jest smutna i sytuacja idzie od nowa.

Gość Bardzo marne prowo
Ale takim podejściem to sam w niej niszczsz wszystkie uczucia! Ona jest na seks gotowa. Ja jestem tego pewna! Tak ja kochasz a takich prostych rzeczy nie dostrzegasz? Ty kochasz tylko siebie! Jestes egoista! Myslisz tylko o tym czego sam pragniesz... Dam ci dobra radę albo w koncu zaczniesz ją traktować jak kobietę albo ona sie w koncu puści z pierwszym lepszym bo jej hormony nie wytrzymaja! A i jeszcze jedno to ze ona sie tak teraz zachowuje to jest tylko i wyłącznie twoja wina bo gdybyś ja zaspokoił to cy nie nurcka sobie sama dobrze robić

Gość czarnamaska
czyli wgo Ciebioe to jest normalne że 20letnia dziewczyna , dziewica tak się zachowuje i nie ma w tym nic dziwnego? Tak z ręką na sercu?

Gość o jaaaaaaaaa
jesli ona sie bedzie dalej ciebie 3mala to wieku 40lat dalej bedzie dziewica no sorry ale taka prawda

Gość autorze
la mnie nie normalne ze dziwica sie tak zachowuje. ale dla mnie normalne i zupelnie zrozumiale, ze dziwica zamknieta, kontrolowana i straszona przez ciebie powoli zaczyna swirac !!!! czlowieku to juz ostatni dzwonek !!! ona tobie pokazuje ze chce i koniec a ty cwoku ja straszysz ze ma pewnie gruba blone. jestes obrzydliwym zboczencem i chujem dla mnie !!!!!!!!!

Gość czarnamaska
może faktycznie macie trochję racji. ja widzę jak ona się meczy dlatego pomyślałem że może ja bedę ją zaspokajał oralnie że pewnie lepsze tgo nniż masturbacja no ale ona nie chce, twoierdzi że ona też chce dac mi z tego przyjemniść, i że to nie jest to co sam seks(nie wiem skąd u niej takie stwierdzenie bo przecież jest dziewicą)no więc nie wiem....

Gość Bardzo marne prowo
Tak z ręką na sercu to ja straciłam dziewictwo w wieku 19lat. Na poczatku bylam bardzo nieśmiała itd. Az w koncu sama zaczelam miec ochote na seks . Moj facet nie nalegał nigdy. Czekał na mnie ale wiedział kiedy jestem gotowa! Z miesiac przed naszym pierwszym razem to myslalam tylko o seksie i tez sobie sama robilam dobrze i wiem ze gdybym miala tyle czekac co twoja dziewczyna to bym po prostu zrobiła to z kims innym. Wiesz jak takie czekanie moze zle na psychikę wpłynąć. Przeciez ona sie przez to czekanie nie moze na niczym skupić

Zaproponuj jej pakiet - oralnie + analnie. Błona zostanie nienaruszona. Tak swoją drogą, ciekawe ile jeszcze dziewczyna wytrzyma zanim ucieknie spod skrzydeł tego psychola.

Gość Bardzo marne prowo
I jeszcze jedno uważam ze seks umacnia zwiazek. Teraz ja jestem spełniona i moj facet tez wiec nie wiem czemu ty sie tak tego boisz. Moze ty sie boisz ze cos pojdzie nie tak?

Gość spokojnie, to tylko prowo
Dziwne, ze jeszcze lykacie te bzdury :D Sedno nie tkwi w absurdalnym temacie ale w tym, ze nie ma az tak ograniczonych ludzi do ktorych nie dociera zaden argument. Ta dyskusja do niczego nie prowadzi i nie ma zadnego sensu jak to bywa w kazdej prowokacji. Jawnie widac, ze autor nie szuka pomocy tylko mu sie nudzi. Gdyby bylo inaczej wzialby sobie do serca te wszystkie uwagi przez was napisane. Dlatego tez NIE KARMIC TROLA!!!

Gość czarnamaska
Dobrze -przyjąłem wasze argumenty, postaram się teraz do niej pojechać i coś rzeczowego ustalić.Bo z tego co tu piszecie to ona naprawdę jeszcze może mnie zdradzić a tego nie chcę. jej matki akurat dziś nie ma w domu, ona wprawdzie ma kolokwium w poniedziałek i miała się uczyć sam jej tak kazalem ale trudno-będzie musiała nauczyć sie przez weekend, my musimy pogadać. jak przyjadę to dam znać co ustaliliśmy. może. chociaż pewnie i tak nikogo to nie interesuje. Pozdrawiam.

Gość autorze
np faktycznie gowno mnie to interesuje :-) ty jej KAZALES sie uczyc ?????????? ja pierdole niech ta dziewczyna jak najdalej kurwa ucieka od ciebie !!!!!!!!! az sie flaki przewracaja. ty jej mowisz kiedy ona ma sie uczyc i kiedy bedziecie mieli seks ...noz ja nie moge... psychopata jak w morde strzelil.