Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marcelll

Nie spodziewałem się, że znalezienie dziewczyny może być takie trudne

Polecane posty

Gość marcelll

Nie będę się rozpisywał, ani żalił, jednak muszę stwierdzić, że nie jest łatwo poznać kogoś bardzo bliskiego własnej osobie. Może za mało się spotykam ze znajomymi i za rzadko imprezuję, toteż stąd odnoszę takie wrażenie. Mam 21 lat i obawiam się, że, gdy zapoznam jakąś dziewczynę, to moje doświadczenie będzie tak małe w porównaniu z innymi, że dalej będę sam. Okazji miałem dosyć sporo, żeby poznać, ale wciąż czekam, czekam... zapewne na tą jedyną dziewczynę, jak to wszyscy mówią, ale może być tak, że się obudzę z ręką w nocniku i reszta moich znajomych będzie w większości dalej szczęśliwa jak teraz, a ja sam. W tym wieku jednak brakuje tego uczucia, co nie oznacza, że wcześniej z nikim nie byłem... Ktoś podobnie z Was to odczuwa? Być może starszy/-a, młodszy/-a?

Gość marcelll
Nie można tak segregować ludzi po wyglądzie. Każdy znajduje kogoś podobnego do siebie między innymi pod względem wyglądu.

Ja kiedyś znalazłem osobę o bardzo podobnym charakterze do mnie. Pasowaliśmy do siebie niesamowicie. Jednak nie pociągała mnie fizycznie więc zakończyłem znajomość. Głupio co nie?

Gość marcelll
Ja mam za sobą identyczną znajomość i uważam, że nie głupio.

No tak sprawa wygląda że mam bardzo dobrego kumpla, który ma dziewczynę, z której siękiedyś razem śmialiśmy, nigdy na trzeźwo by z nią nie zagadał. Od wakacji są razem i się (uwaga uwaga) kochają. Wnioskuję z tego co mi mówił. Od czasu moich obserwacji ich zachowania dochodzę do wniosku że ze mną mogło być tak samo.

Gość marcelll
Właśnie o to chodzi tutaj. Jedni znajdują, inni nie. Może to wina otoczenia, bo większość nie jest sama, ale wydaje mi się, że już "po ptakach".

http://28.media.tumblr.com/tumblr_l44oy3MrK21qa1o5zo1_500.jpg http://images.askmen.com/galleries/celeb-profiles-actress/alice-braga/pictures/alice-braga-picture-2.jpg http://cinemacao.files.wordpress.com/2011/02/alice-braga.jpg Nie mogłem się powstrzymać żeby tego nie wkleić. Pierwsze zdjęcie za karabinem wyborowym, sooo sexy. To jedna z najbardziej naturalnych aktorek, zero plastiku. Dlatego bardzo mi się podoba. Te linki może według Was nie są związane z tematem, lecz są. Wyobraźcie sobie bardzo przeciętnego gościa, który w baaardzo wielu kwestiach nie jest ideałem, wyobraźcie go sobie z taką dziewczyną. Potraficie sobie to wyobrazić? Nie? No i słusznie że nie bo to niemożliwe.

Gość marcelll
No fajny karabin L91A1.

Portfel wypchany sałatą i każda laska twoja :D

Gość Drajzel
A na choooj ci dziewczyna z nimi to same kłopoty problemy sa one tylko sponsorów szukaja szmaty jedne a jak chcesz poruchac to wez se dzyfke i bedziesz miał spokojna głowe

Gość a ja tam sem
wiesz co ja zobaczyłam jak ciężko znaleść 2 połówkę, gdy po 4 latach zostałam sama . Wcześniej nie myslałam o tym, żyłam z dnia na dzień,a tu nagle klaps. Jakiś czas wiadomo nie szukałam nikogo, chciałam się otrząsnąć , dużo imprezowałam, wychodziłam co weekend, a mimo to nie poznałam nikogo interesującego, ale wtedy mi to nie przeszkadzało, bo i tak nikogo nie chciałam mieć . Poźniej przyszedł czas, że stwierdziłam, że już starczy samotności. Powiem Ci, że to był najgorszy okres w życiu. Poznałam wiele osób, ale co jeden to "lepszy" , nie mam wielkich wymagań, ale większośc facetów była na prawdę do niczego. Po długim czasie odpuścilam sobie, zdołowałam się tylko strasznie, bo szczerze mówiąc nie zdawałam sobie wczesniej sprawy jacy mogą być faceci ( tylko sex, imprezy, narkotyki) a ja takich nie szukałam. Gdy odpuściłam mój facet znalazł się sam , nie wiedziałam nawet kiedy :)

Gość Makrela w sosie własnym
Ja tam bez problemu znajdywałem sobie połówki, a nie jestem przystojny, a ta jedyna trafila sie w tym właśnie pedzie. Przez przypadek

Gość a ja tam sem
ale mimo wszystko szczerze mówiąc faceci szukajacy "normalnych" dziewczyn mają o wiele gorzej. teraz łatwiej znaleść fajnego faceta niż szanująca sie kobiete.. to przykre, ale teraz patrza tylko na pieniądze, auto itd .. :O

Kurrrde sam sie nawet nie zagłębiałem w to czym ten karabin jest. Tyle różnych wersji z różnymi łożami, optyką itp itd wypuściło International Accuracy że można się w tym pogubić. Ale faktycznie coś mi zalatywało na taką zabawke po hamulcu wylotowym i wcięciach w lufie. Sorry za offtop :P

mam dokładnie take same odczucia tyle że odnośnie chłopaków. wierz mi też nie jest łatwo poznać kogoś interesującego, a taki związek tylko po to żeby nie być samemu nie ma sensu. w koło wielu chłopaków wydaje się fajnych ale albo zajęci albo nie znam ich...:) nie jesteś sam aha zapomniałabym 19 lat:)

Gość Makrela w sosie własnym
JA tam skakałem z kwiatka na kwiatek, ta jedyna trafłem,

kurcze zazdroszcze tym którzy trafili:) dla mnie najgorsze jest to że są ludzie którzy traktują mnie gorzej tylko dlatego że nie mam chłopaka:( czy to jest sprawiedliwe??

Gość marcelll
a ja tam sem, no ponoć tak jest, że jak się odpuszcza, to się kogoś poznaje. Ostatnio ja odnoszę takie wrażenie, że większość dziewczyn jest bardziej "samcze :)", wulgarne, non stop imprezy w głowach, brak większych zainteresowań, itd. Oczywiście nie wszystkie. Co do kasy... Mimo, że na brak nie narzekam, mam to, czego potrzebuję i mogę przebierać, to też mnie martwi, że to jest jeden z priorytetów u płci przeciwnej. Wiadomo, że dobrze jest żyć wygodnie, ale ostatnio dziewczyny stawiają poprzeczkę coraz wyżej i oczekuję zbyt wielu. Arqen, interesuję się trochę i jestem z tym poniekąd związany. :)

Gość a ja tam sem
też miałam 19 lat jak byłam sama i co.. nie bylam jedna jedyna. znam wiele osób, które mają powyżej 2o lat , a nie miały nigdy chłopaka.!! ni dlatego, że są brzydkie, a po prostu wychodzą z założenia , że lepiej byc samemu niż z kims na siłę byleby kogos miec..

Gość marcelll
kingula2459, niesprawiedliwe. Co ciekawe, ja jestem traktowany podobnie. Często słyszę np. "nie wiesz, jak to jest... ". :)

Dobre podejście. Ale czasami miłoby było choć słowo zamienić nawet z niezbyt ,,estetyczna" panna. Dotyczy to głównie sytuacji jak się popije, jest się samemu, spać się nie chce, bycie samemu jest nieprzyjemne i nie ma do kogo gadać :P

Gość marcelll
Na siłę to najgorsze, co może się zdarzyć raczej. :)